Gunayyyyyydinnnnn...Günaydın kızlar
bende diyorum ne olmus bu kıza akşam dan kalmisisn:)Gunaydinn balimm....arabesk arabesk takiliyoz iste .uykusuzluk,yorgunluk olunca akla gelen ilk kahvem ve arabeskim oluyorr ..
çok şükür diyelim anneme geldim akşam dan yatılı misafir iz 37 yaşındayım canimSen nasilsin iyimisinsoffty ???sornasi ayip kac yasindasin canim ya
İnan ki oyle oldu..bende sabah aksam kavrami gideli cok olsu..sabah olunca uyanmak aksam olunca yatmak gibi bisey yok..dumduuuzz film seridi gibiyim..nereye ne denkkk gelirse hooooppp yapistir modunda..bende diyorum ne olmus bu kıza akşam dan kalmisisn:)
Masallah ...çok şükür diyelim anneme geldim akşam dan yatılı misafir iz 37 yaşındayım canim
Sağolasın canım şu an yeşil çay meretini içiyorumGunayyyyyydinnnnn...
Cay veremmi gizzz iscak cayim var
Bende rezeneden biktim..aa acaba ben yesilcay ocebilirmiyim ki emzirmedeyim yaSağolasın canım şu an yeşil çay meretini içiyorum
İçemezsin diye biliyorum canımBende rezeneden biktim..aa acaba ben yesilcay ocebilirmiyim ki emzirmedeyim ya
Gitme kizPaylaşım alanı kapandı haftaya artıkın
Nesfit universitedeyken ben de cok tuketiyordum. Uzuun zamandir yemedim en son icindeki seker oranini ve kalorisini gorunce vazgecmistim ama. Arada guzel hizli kahvalti olabilir. Oglen ve aksam cok guzel olmus.23 subat cuma
Sabah(8:30)
Nesfit bir kase
İcine bir tk bal kattim..biraz kara kuru uzum..
Ara12:40
Turk kahvesi
Oglen 15:20)
Bir kase kisir bol yesillikli
Nar eksili
Cay sekersiz
Ara(16:40)
Rezene cayi
Aksam
Bir kase yesil mercimek corbasi
Bir kase mevsim salatasi..
Yok canim olmaz mi oldum acliktan da. Bugun disarda kizlarla toplaniyoz pizza yemeyi planliyorum o yuzden dunden hazirlik yaptim. Bugun de aksama kadar az yemeyelimcunku aksam fena kalori alimi olcak gibiİkinizin menusu ile ben anca doyarimmm..
@compeng bacim aksam doyurucu oldugu icin iyi olmis..
@Derya60kilo sabah aksam yapmissin..gece acikma oluyor mu..helal olsun vallahi size.. hadi bol eksiler insaallah
Benim doktor gunde 1 fincan yesil cay veya 1 fincan kahve demisti canim.Bende rezeneden biktim..aa acaba ben yesilcay ocebilirmiyim ki emzirmedeyim ya
Afiyet olsun canim. Aksam biraz kh olmus salata da olsaymis super olurmusSabah kahvaltısı saat 11.00
2dilim tam bugday ekmek
3kaşık köy peyniri
1tatlı kaşıgı ev yapımı ayva reçeli
2bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 14.00
1armut
Aklam yemegi saat 18.00
1kase yeşil mercimek çorbası
1küçük tabak makarna
2kaşık yogurt
Ara ögün saat 21.00
2bardak şekersiz çay
1.5litre su
Woowoo guzel bilgiler spor kralicemizdenYedikten 2 saat sonra yapabılırsın spordan önce hafıf glisemik endeksi düşük karbon hidratla beslenırsen daha enerjik olursun spor sonrası mutlaka protein ye ama kas kaybı oluşmasın diye
Bu hafta ben de yarismak istiyorum kaptanim hem listede olcam iyi olur yarisKızlar yarın sabah bana hatırlatın ikili eşlemelerde kim yendi bakalım. Bu hafta sıkı tutuyoruz bakalım iki haftadır sonlardayız bi silkelenin yahu
Bebegim kucucukken ben de karatay yapmistim birkac ay. 85lerdeydim o zamanlar. Gervekten ise yaradi. Bakalim haftaya ve ondan sonraki hafta isten calisirken hazir menu gelcek siprais verdim 5 ogun. Toplamda 1500 kalori. Haftada 3 gun ondan yiycem bir de boyle deneyeyim. Ve pazartesi carsamba salona gitmeyi planliyorum.Benimki de salatlık yazdı benimki şaka gibi. 7 de 1 yumurta salata yicem 13 de öğle yemeği. Arada sadece salatalıkbi de alışırsın diyo karataydan çıkmışım ben 2 yumurta 1 öay bardağı ceviz 20 zeytin yemişim kaç ay.
Haftaya giriyorum kaptanim hemi de guzel bir yuzdeyle ins.DeryaOnDiet canım sen bu hafta girecektin listeye ama maalesef kilo aldığın için alamadım. Yoksa denemen bitti takımın resmi üyesisiniz artık misafirlik bitti gariii herkese bi iş verelim
Canim benim bir sabah yemissin. Bugun duzenli yersin is misafirler gittiyse.Bizim misafirler gitti ben yorgunluktan ölüyoruumm..
Bugün çok az yedim biraz şiş hissediyorum kendimi geçer inşallah.
Sporda yapamadım misafir bahane değil tabi ama sabahtan beri oturmadım bile doğru düzgün..
Yarından itibaren sıkı sıkı devam :)
23 şubat menü
Kahvaltı saat 11.20
1 muz
5-6 çiğ badem
1 tatlı kaşığı bal
1 tabak kellogs
Yarım dilim ekmek
Ara saat 14.30
1 elma
1 bardak chialı tarcınlı süt
Saat 17.00 ve 22.00 sütlü şekersiz kahve
Akşam yemedim..
Su 2lt
Ins canim kisa surede gecsin bitsin operasyonun. Ben de dun doktordaydim safra tasim icin bir zarari yok dursun dediSabaj yumurta yemeyi ozledim..su ameliuayimi olup diyet ayimi da gectigimde yicem...deretlu maydanozlu omletler..haslanmis yumurta ustune dokulan karabiberler pul biberler...
Hepsini kario karisitirp yaptigin salatalarrrrr.Ahhh ahhh
Nesfit universitedeyken ben de cok tuketiyordum. Uzuun zamandir yemedim en son icindeki seker oranini ve kalorisini gorunce vazgecmistim ama. Arada guzel hizli kahvalti olabilir. Oglen ve aksam cok guzel olmus.
saol canimmm:))evet hizli lahvaltii...vayyy dans he..eritirsin bence.Yok canim olmaz mi oldum acliktan da. Bugun disarda kizlarla toplaniyoz pizza yemeyi planliyorum o yuzden dunden hazirlik yaptim. Bugun de aksama kadar az yemeyelimcunku aksam fena kalori alimi olcak gibiama planda yemekten sonra dansa gitmek var ins dans ederken eritirim hepsini
Doktorun nerde..hamgi hastanede..bende bi gorunsemmi acaba yaBebegim kucucukken ben de karatay yapmistim birkac ay. 85lerdeydim o zamanlar. Gervekten ise yaradi. Bakalim haftaya ve ondan sonraki hafta isten calisirken hazir menu gelcek siprais verdim 5 ogun. Toplamda 1500 kalori. Haftada 3 gun ondan yiycem bir de boyle deneyeyim. Ve pazartesi carsamba salona gitmeyi planliyorum.
Haftaya giriyorum kaptanim hemi de guzel bir yuzdeyle ins.
Canim benim bir sabah yemissin. Bugun duzenli yersin is misafirler gittiyse.
Ins canim kisa surede gecsin bitsin operasyonun. Ben de dun doktordaydim safra tasim icin bir zarari yok dursun dedi. Buyumuzse cok agri yapmazsa sorun olmaz dedi bakalim
Uyu cocugum anacigin da uyusunYahu bu bnm kizim okula gidecegi zaman zor uyanir...
Yarabbim..simdide kalkmis bni ugrastiriyo...Hasbinallahi ve ni'mel vekilll!!!
Guzel sarki daa insanin problemi olmasa da gam veren bir sarkiO eskkiiiiii halimmmden eser yok simdiii..izdirappp icinnnnde yorgunummm simdiiiii...
Tutun kollarimdaaaaaan duserimmm simdiiii...yorgunummm dostlarimmm yorgunum yorgunnnnnn.....
Gunaydin canim. Ay ne guzel annende misin. Bol bol sohbetler kahveler fallar. Ozledim annemi ben de yazin gorecem ins. Bizim yerimize de oturun.günaydın kızlar annemdeyim o yüzden akşam yazamadım nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?