Ondan bişey olmaz o kadar kasma kendini kuzum9da bir kaşık pilav birde üç tane diyet bisküvi yedim
En küçük yanlışımda +geliyorum çok üzülüyorum abla paranoyak oldum gözümü açıp tartıya koşuyorumOndan bişey olmaz o kadar kasma kendini kuzum
Agırlık çalışıyorsan spordan sonra protein agırlık lı beslenmen lazım kuzum yok normal sporsa sebze agırlık lı Yemen gerek ama spora gitmeden önce tıka basa yenirse spordan sonra yemememek gerekirmiş yaşam koçundan duymuştumBen spora gittiğim günler 3de falan yemeğimi yesem sonra gelince akşam 8de salata yoğurt falan yesem sağlıksızmı olur yada geç mi olur. Sizce. Çünkü kahvaltıyla spora gidince çok acıkıyorum halsiz düşüyorum akşam yine geç geliyorum ama halsiz düştüğümden az spor yapıp eve gelip yemek yiyorum. Yiyip gidince daha dinç oluyorum daha çok spor yapıyorum.
Sizce ne yapayım
Yok tıkabasada yemiyorum hani orta halli. Yarı cardio yarı ağırlık sıkılaşmam lazım acaba onun içinde protein gereklimi. Yani bir haşlanmış yumurtada yiyebilirim 8çokmu geç yada 8.30Agırlık çalışıyorsan spordan sonra protein agırlık lı beslenmen lazım kuzum yok normal sporsa sebze agırlık lı Yemen gerek ama spora gitmeden önce tıka basa yenirse spordan sonra yemememek gerekirmiş yaşam koçundan duymuştum
Sana bişey diyim mi diyette hem kabızım hem ne yesem hemen artı geliyordum evi taşırken diyet falan aklımdan çıktı hep atıştırtım 1 etli pide yedigim bile oldu düşün ama kilo almadım Aksine verdim demek stres büyük etki ediyoEn küçük yanlışımda +geliyorum çok üzülüyorum abla paranoyak oldum gözümü açıp tartıya koşuyorum
Hayır geç degil yiye bilirsin bence benim diyetisyen bana ara ögün ekmek peynir yazdı ya şaka gibiYok tıkabasada yemiyorum hani orta halli. Yarı cardio yarı ağırlık sıkılaşmam lazım acaba onun içinde protein gereklimi. Yani bir haşlanmış yumurtada yiyebilirim 8çokmu geç yada 8.30
Yedikten 2 saat sonra yapabılırsın spordan önce hafıf glisemik endeksi düşük karbon hidratla beslenırsen daha enerjik olursun spor sonrası mutlaka protein ye ama kas kaybı oluşmasın diyeBen spora gittiğim günler 3de falan yemeğimi yesem sonra gelince akşam 8de salata yoğurt falan yesem sağlıksızmı olur yada geç mi olur. Sizce. Çünkü kahvaltıyla spora gidince çok acıkıyorum halsiz düşüyorum akşam yine geç geliyorum ama halsiz düştüğümden az spor yapıp eve gelip yemek yiyorum. Yiyip gidince daha dinç oluyorum daha çok spor yapıyorum.
Sizce ne yapayım
Tmm gidiykkkKızlar siz niye ayktasınız gidip yatın hayde leptininiz çalışsın
Kendi vücuduna göre ayarla canım. Ama en sağlıklısı ana öğünlerden 2 saat sonra ya da ara öğün yapıyorsan ara öğünden hemen sonra... spordan sonra da yumurta yiyebilirsin geç olmaz. Protein olduktan sonra rahat ol canım...Ben spora gittiğim günler 3de falan yemeğimi yesem sonra gelince akşam 8de salata yoğurt falan yesem sağlıksızmı olur yada geç mi olur. Sizce. Çünkü kahvaltıyla spora gidince çok acıkıyorum halsiz düşüyorum akşam yine geç geliyorum ama halsiz düştüğümden az spor yapıp eve gelip yemek yiyorum. Yiyip gidince daha dinç oluyorum daha çok spor yapıyorum.
Sizce ne yapayım
Kız bağlatsanıza eve internet. Bizim kablonet uygun onun fiyatlarıBen yatar tabi uyuyabilirsem eşimden baglandım yarın inş komşu şifreyi verecek kapıya gitmeye utanıyom artık kendi bilmiyo çocuklar biliyo dedi akşam gelsinler berim akşamda Ben evde yoktum validedeydik ordan girdim nete geldilersede evde yoktum sabah ola hayrola herkese iyi geceler canlar
Kesinlikle ediyordur ama uğraşım yok abla sıkıntımı göz ardı etmek için kiloma sardım kiloda sıkıntı çıkardı banaSana bişey diyim mi diyette hem kabızım hem ne yesem hemen artı geliyordum evi taşırken diyet falan aklımdan çıktı hep atıştırtım 1 etli pide yedigim bile oldu düşün ama kilo almadım Aksine verdim demek stres büyük etki ediyo
Tamamdır çok sağolunKendi vücuduna göre ayarla canım. Ama en sağlıklısı ana öğünlerden 2 saat sonra ya da ara öğün yapıyorsan ara öğünden hemen sonra... spordan sonra da yumurta yiyebilirsin geç olmaz. Protein olduktan sonra rahat ol canım...
Nerde sıkıntı çıkardı bulut veriyorsun işte ne güzel. Belli bir kiloyu verdikten sonra vücut bi ona alışmak için kendini korumaya alıyor canım. Bunlar çok normal şeyler. Bakma ortalama düşüyor diye kızıyoruz falan ama biliyorum ben herkesin ne kadar çabaladığını. Üzülme stres yapma çok iyi verdin vermeye de devam edeceksin. Düğünde incecik bir gelin olacaksınKesinlikle ediyordur ama uğraşım yok abla sıkıntımı göz ardı etmek için kiloma sardım kiloda sıkıntı çıkardı bana
Benimki de salatlık yazdı benimki şaka gibi. 7 de 1 yumurta salata yicem 13 de öğle yemeği. Arada sadece salatalıkHayır geç degil yiye bilirsin bence benim diyetisyen bana ara ögün ekmek peynir yazdı ya şaka gibi
Tövbeee o ne yahuSelamı okunuyor o sen olsan bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?