Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ilahi merve sabah sabah iyi güldürdü beni bazen bizde adama la öyleyiz oyleki çocuklardan birbirinizi göremiyoruz
Arada olcak oyle iyi oluyo..surekli canim askim sevdigim skar adami be..haci broooo kankeyto iyi gidiyo..yuzumuz gulsun..dilde olan degil,kalpte olan onemli....:))

öyle canım insan hissettiği yaşta bende25 30 aradığım zaten ufak tefek biriyim kilo verince hepten afrodit gibi olacam
Banada soruyolar kac yasindasin..20 diyesim geliyo..takildim orda ...kendimi hoc 27 hissetmiyorum..
Ne zaman hissedicem bilmiyorum..boyle iyiyim..

keping kilo problemin mi var kuzum gel halledelim
Aaaa..nerden bildin sasirdim valla?yanlismi etiketledin acaba?neyse iyi oldu cunku son zamanlarda 10 kilo aldim..hemen alir veririm..bende kara kara dusunuyordum nasil verecegimi..bir baslasam rejime hemen veriyorum cok istikrarliyimdir..fakat o moda girmek cok zor..

Himm 182 den mi veriyorlar kiz orda burda operasyonu mecbur olmadikca yapmiyorlar canim. Dogumda da oyle ilk hedef hep normal dogum mumkunse ilacsiz ignesiz.
Devlete 182 de veriyolar..bende zaten sasirdim ya..burdaki doktorlar oyle pek alternatif tip yanlisi degil kes gitsin ne ugrascam pozusyonunda..o yizden anlam veremedim bi turlu..

Burda moda girersin..hatta cikamassin...
Kac kilosun madem..kaptanicemiz cagirmis..kendini tanitsan bizde seni tanisak..kac kilosun ,boyun kac....hedefin kac kilo olmak ki????
Evlimisin keping??
Kac yasindasin..nerelisin...

Burda moda girersin..hatta cikamassin...
Kac kilosun madem..kaptanicemiz cagirmis..kendini tanitsan bizde seni tanisak..kac kilosun ,boyun kac....hedefin kac kilo olmak ki????
Evlimisin keping??
Kac yasindasin..nerelisin...
Merhaba o zaman..Evli 2 cocuk annesiyim 32 yasindayim..1.62 boyum var 69 kilo oldum son zamanlarda..sinav stresi esimin nobetleri derken duzensiz beslendim abur cubur yedim..69 kiloyum ama gostermem..kemikliyim cunku..55 kilo olmak istiyorum..rejime karar vereyim hemen gider kilolar..108 kilo olmuslugum var dogumlarda..surekli 55-70 arasi gider gelirim..fakat artik duzenli beslenmek ve kalici bir sekilde 55 olmak istiyorum

Aramizaa hosgeldin o zamannn..kilon cok degilmis ama dikkat etmessen alip basini gider..
Bendee meriii 27 yasinda 3 cocuk anasi 75.4 kiloyum..bir altmis boya sahibim..:))
Benimde hedef 60 ..ins hayaller hayatlar olmaz gidisat..
Hedeflerimize eglenerek ulasmanin tek adresi 12.takim...
Dogru yerdesin basaracaksinnn

benim annemle hiç öyle seylerimiz yok benim annem dünyaya is yapmak için gelmiş bi dk durmaz ayak üstü ne konuşursak ooo

Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..

Yaparsinn iste yeter ki..cocuklarin buyuk bak bu avantaj..
Birgun detayli temizlik yapsan bir hafta ev dagilsada pislenmez.
Kendind belirli gun ayarla..
Gece ders calismak verimli olmadi bnde..sabah erken kalkip cocuklar uyirken calisordim..
Daha iyo anloyorim o saatte..tabi bu kisiden kisiye degisir..
Sagliklo beslenmek aslinda zor degil ama biz kendimizi diyet yapiyorum cumlesinin altina bir skıstırıyoruz olmuyo..bence yaparsin..cok cok kilolu biri degilsin..sadexe kilo almamak ocin dahi olsa biseyler yapmk istiyorsan bi yerden basla...
Ev isini dert etme..kendin icin birsey yaparsan mutlu olirsun..mutlu anne mutlu cocuklar,mitli bir ev demek..
Bana gelince basetmek degil de basetmeye calismak diyelim..tabiki zorlandigim yerlerde oluyo ama kasmiyorum..hayat benim..duzenli olirsam hersey yoluna giriyo..ipin ucinu salmiyorum...belirli gunlerim var..bugun mesela camasir agirlikli..
Pazar gunu hic is yaomam cumartesiddn siler supururum ..pazar sadece yataklar toplanir ev havalanir tamam..sonra kahvalti hazorligi keyfimiz ne isterse.
Pazartesi persembe utu gunum...
İki haftada bir dip kose yapiyorum..sonra hep rutinler..
Hayatta yapilabilecek seyler varsa hic takmam...
Saglik ile imtihan olmadiktan sonra yapamayacakta hic birsey yok..
Bende ilahiyat ogrencisiyim..ikinco sinifi dondurdum..
Ama dgs ile cocuk gelisimine gecmeyi planliyorum..
Hayalim hep saglikci olmakti...nasip degilmis demeyelim de..ne bileyim..bi cesaret toplarsam bana hic belli olmaz..
:)))

Yaa insallah insallah

mrv2855 merve abla allah aşkına hahahaha sabah dükkanı açmışsın efkarlanıp arabesk dinlemişsin kocanla kahvaltı muhabbetini anlatmışsın geleni karşılamış hoşgeldin demiş eşikte bırakmamışsın polonyadan randevu alıp gelenide sorguya çekmişsin. Takımın reklamını yapıp bir güzelde övmüşsün
Biz çıkalım istersen sen tek kalsanda yürür bu takım

Bende kurstan geldim sabah bi küçük kahvaltı yapmıştım ama şuan açım ne yiyebilirim acaba akşamada yemeğimi erken yiyip meyve yemek istiyorum yada süt. Her hafta sonu kursta keklerle böreklerle pastalarla sınanıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…