Arada olcak oyle iyi oluyo..surekli canim askim sevdigim skar adami be..haci broooo kankeyto iyi gidiyo..yuzumuz gulsun..dilde olan degil,kalpte olan onemli....:))ilahi merve sabah sabah iyi güldürdü beni bazen bizde adama la öyleyiz oyleki çocuklardan birbirinizi göremiyoruz
Banada soruyolar kac yasindasin..20 diyesim geliyo..takildim orda ...kendimi hoc 27 hissetmiyorum..öyle canım insan hissettiği yaşta bende25 30 aradığım zaten ufak tefek biriyim kilo verince hepten afrodit gibi olacam
Aaaa..nerden bildin sasirdim valla?yanlismi etiketledin acaba?neyse iyi oldu cunku son zamanlarda 10 kilo aldim..hemen alir veririm..bende kara kara dusunuyordum nasil verecegimi..bir baslasam rejime hemen veriyorum cok istikrarliyimdir..fakat o moda girmek cok zor..
Devlete 182 de veriyolar..bende zaten sasirdim ya..burdaki doktorlar oyle pek alternatif tip yanlisi degil kes gitsin ne ugrascam pozusyonunda..o yizden anlam veremedim bi turlu..Himm 182 den mi veriyorlar kiz ordaburda operasyonu mecbur olmadikca yapmiyorlar canim. Dogumda da oyle ilk hedef hep normal dogum mumkunse ilacsiz ignesiz.
Burda moda girersin..hatta cikamassin...Aaaa..nerden bildin sasirdim valla?yanlismi etiketledin acaba?neyse iyi oldu cunku son zamanlarda 10 kilo aldim..hemen alir veririm..bende kara kara dusunuyordum nasil verecegimi..bir baslasam rejime hemen veriyorum cok istikrarliyimdir..fakat o moda girmek cok zor..
Merhaba o zaman..Evli 2 cocuk annesiyim 32 yasindayim..1.62 boyum var 69 kilo oldum son zamanlarda..sinav stresi esimin nobetleri derken duzensiz beslendim abur cubur yedim..69 kiloyum ama gostermem..kemikliyim cunku..55 kilo olmak istiyorum..rejime karar vereyim hemen gider kilolar..108 kilo olmuslugum var dogumlarda..surekli 55-70 arasi gider gelirim..fakat artik duzenli beslenmek ve kalici bir sekilde 55 olmak istiyorumBurda moda girersin..hatta cikamassin...
Kac kilosun madem..kaptanicemiz cagirmis..kendini tanitsan bizde seni tanisak..kac kilosun ,boyun kac....hedefin kac kilo olmak ki????
Evlimisin keping??
Kac yasindasin..nerelisin...
Aramizaa hosgeldin o zamannn..kilon cok degilmis ama dikkat etmessen alip basini gider..Merhaba o zaman..Evli 2 cocuk annesiyim 32 yasindayim..1.62 boyum var 69 kilo oldum son zamanlarda..sinav stresi esimin nobetleri derken duzensiz beslendim abur cubur yedim..69 kiloyum ama gostermem..kemikliyim cunku..55 kilo olmak istiyorum..rejime karar vereyim hemen gider kilolar..108 kilo olmuslugum var dogumlarda..surekli 55-70 arasi gider gelirim..fakat artik duzenli beslenmek ve kalici bir sekilde 55 olmak istiyorum
benim annemle hiç öyle seylerimiz yok benim annem dünyaya is yapmak için gelmiş bi dk durmaz ayak üstü ne konuşursak oooUyu cocugum anacigin da uyusun
Kiz senin okul yasinda kizin mi var? Ayy senin yas 27 filan degil miydi? Ne ara yaptin kuzum?
Guzel sarki daa insanin problemi olmasa da gam veren bir sarki
Gunaydin canim. Ay ne guzel annende misin. Bol bol sohbetler kahveler fallar. Ozledim annemi ben de yazin gorecem ins. Bizim yerimize de oturun.
Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..Aramizaa hosgeldin o zamannn..kilon cok degilmis ama dikkat etmessen alip basini gider..
Bendee meriii 27 yasinda 3 cocuk anasi 75.4 kiloyum..bir altmis boya sahibim..:))
Benimde hedef 60 ..ins hayaller hayatlar olmaz gidisat..
Hedeflerimize eglenerek ulasmanin tek adresi 12.takim...
Dogru yerdesin basaracaksinnn
Yaparsinn iste yeter ki..cocuklarin buyuk bak bu avantaj..Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..
Kaptan veya yardimcisi olan arkadasikiz gelsin..yardimci olir sizede. ...ben simdiden hosgeldiniz diyim:))Kızlar bende katılmak istiyorum 77 kiloydum 71 olmuşum hedef 55
Yaa insallah insallahNerde sıkıntı çıkardı bulut veriyorsun işte ne güzel. Belli bir kiloyu verdikten sonra vücut bi ona alışmak için kendini korumaya alıyor canım. Bunlar çok normal şeyler. Bakma ortalama düşüyor diye kızıyoruz falan ama biliyorum ben herkesin ne kadar çabaladığını. Üzülme stres yapma çok iyi verdin vermeye de devam edeceksin. Düğünde incecik bir gelin olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?