- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Emziren annee cay da sinirli senin icin unutmaGunayyyyyydinnnnn...
Cay veremmi gizzz iscak cayim var
Aynenbende diyorum ne olmus bu kıza akşam dan kalmisisn:)
Bir Yildiz Tilbe sever mi goruyorum anadin mi...İnan ki oyle oldu..bende sabah aksam kavrami gideli cok olsu..sabah olunca uyanmak aksam olunca yatmak gibi bisey yok..dumduuuzz film seridi gibiyim..nereye ne denkkk gelirse hooooppp yapistir modunda..
Olsun beee hayat her haliyle guzel...
Saglik olsun anadin mi...:))
super yaaAdamla bu sabah kahve arkadasi gibiyiz..ne muzurluk yapsam diye dusunurken icerden bagirdim....hooopp kankiii hadi kalk kahvaltin hazir gec kalcan..adamdan cevap ...tamm haciiiiii birazdan kalkiyomm..
Broooo nasil olmus omlet ,
Biraderr ellerine saglik yaaa.
Eyvallah kocum afiyet olsun.....:)))))
Sabah muhabbetimiz:))
Gulmekten yarildim bu adama ya...
Atcaz bu aksam en soon taa yazin cikmistik kizlarla esime dedim sabaha dogru ancak gelirizsaol canimmm:))evet hizli lahvaltii...vayyy dans he..eritirsin bence.
At kendini diskolara:)))
Ben 21 de evlendim..22 de kizim oldu..ilkokul birinci sinifa gidiyo..:))Uyu cocugum anacigin da uyusun
Kiz senin okul yasinda kizin mi var? Ayy senin yas 27 filan degil miydi? Ne ara yaptin kuzum?
Guzel sarki daa insanin problemi olmasa da gam veren bir sarki
Gunaydin canim. Ay ne guzel annende misin. Bol bol sohbetler kahveler fallar. Ozledim annemi ben de yazin gorecem ins. Bizim yerimize de oturun.
Burda canim Polonyada.Doktorun nerde..hamgi hastanede..bende bi gorunsemmi acaba ya
Burda canim Polonyada.
Benim yerime dans et..valla bnm en fazla eglencem yer kizlar arasi kina gecesiAtcaz bu aksam en soon taa yazin cikmistik kizlarla esime dedim sabaha dogru ancak gelirizarada biz de eglenelim yaa
Mart kedisi gibi tövbe yarabbimBen 21 de evlendim..22 de kizim oldu..ilkokul birinci sinifa gidiyo..:))
İkincim 3 yasinda..2015 1 ocak dogumlu..
Ucuncum 2 aylik olcak 1 ocak dogumlu oda
Resmen genis aile olmusummm
Haaa su polonya...çok yakınmış Polonyadamıydın sen hiç bilmiyordum
Anam bu ne hiiz. Kiz bir evlendiniz gezeydiniz azicik. Biz 5 sene yapmadim cocuk. Sonra herkes Turkiyeden soylenmeye basladi hadi cocuk yap yas gidiyor diye. Himm dedim dogru valla yas gidiyor 31imde anne oldum sukur. Hedefim 3 cocuk ta simdi okul da var ne ara yapcaz bilmiyomBen 21 de evlendim..22 de kizim oldu..ilkokul birinci sinifa gidiyo..:))
İkincim 3 yasinda..2015 1 ocak dogumlu..
Ucuncum 2 aylik olcak 1 ocak dogumlu oda
Resmen genis aile olmusummm
Evet kaptan oldu 8 yil kadar geleli sonra evlendik coluk cocuk kaldik galiba buralarda.çok yakınmış Polonyadamıydın sen hiç bilmiyordum
Geçen haftda yarıştaydın üç kişilik kaybettin napalımBu hafta ben de yarismak istiyorum kaptanim hem listede olcam iyi olur yaris
Bebegim kucucukken ben de karatay yapmistim birkac ay. 85lerdeydim o zamanlar. Gervekten ise yaradi. Bakalim haftaya ve ondan sonraki hafta isten calisirken hazir menu gelcek siprais verdim 5 ogun. Toplamda 1500 kalori. Haftada 3 gun ondan yiycem bir de boyle deneyeyim. Ve pazartesi carsamba salona gitmeyi planliyorum.
Haftaya giriyorum kaptanim hemi de guzel bir yuzdeyle ins.
Canim benim bir sabah yemissin. Bugun duzenli yersin is misafirler gittiyse.
Ins canim kisa surede gecsin bitsin operasyonun. Ben de dun doktordaydim safra tasim icin bir zarari yok dursun dedi. Buyumuzse cok agri yapmazsa sorun olmaz dedi bakalim
Emziren annee cay da sinirli senin icin unutmacok siyah cay icme. Meyve cayi ic
Aynen
Bir Yildiz Tilbe sever mi goruyorum anadin mi...komik kadin ama eserlerini yillarca az dinlemedik.
super yaa
Himm 182 den mi veriyorlar kiz ordaHaaa su polonya...
Tamm ben randevu alayimda geleyim..
182 den randevu veriyolarmi
Anam bu ne hiiz. Kiz bir evlendiniz gezeydiniz azicik. Biz 5 sene yapmadim cocuk. Sonra herkes Turkiyeden soylenmeye basladi hadi cocuk yap yas gidiyor diye. Himm dedim dogru valla yas gidiyor 31imde anne oldum sukur. Hedefim 3 cocuk ta simdi okul da var ne ara yapcaz bilmiyom
Cok icme canim yaa sonra bebisin uykusu kacarGeçen haftda yarıştaydın üç kişilik kaybettin napalım. Bu hafta fırsatım olur mu bakalım bişey anlamadım zaten ben yarıştan hiç çekişme olmadı
Hadi bakalım cumayı iple çeliyorum
Ben de çok çay kahve içiyorum yaabebek uyumuyor sonra kafein geçiyor aslında
Sen de benim hedefi tamamlamissin kaptanimBenim de planlarıma göre geçen sene çocuk yapmam lazımdı ama geçen sene ben 3. Doğumumu yaptım
Kaptanim ben tek eslilikten yanayimGeçen haftda yarıştaydın üç kişilik kaybettin napalım. Bu hafta fırsatım olur mu bakalım bişey anlamadım zaten ben yarıştan hiç çekişme olmadı
Hadi bakalım cumayı iple çeliyorum
Ben de çok çay kahve içiyorum yaabebek uyumuyor sonra kafein geçiyor aslında
Mart kedisi gibi tövbe yarabbimmartta uzak durun siz
ilahi merve sabah sabah iyi güldürdü beni bazen bizde adama la öyleyiz oyleki çocuklardan birbirinizi göremiyoruzAdamla bu sabah kahve arkadasi gibiyiz..ne muzurluk yapsam diye dusunurken icerden bagirdim....hooopp kankiii hadi kalk kahvaltin hazir gec kalcan..adamdan cevap ...tamm haciiiiii birazdan kalkiyomm..
Broooo nasil olmus omlet ,
Biraderr ellerine saglik yaaa.
Eyvallah kocum afiyet olsun.....:)))))
Sabah muhabbetimiz:))
Gulmekten yarildim bu adama ya...
Ya kismet diyelim...inan o anda hic bisey dusunmedimAnam bu ne hiiz. Kiz bir evlendiniz gezeydiniz azicik. Biz 5 sene yapmadim cocuk. Sonra herkes Turkiyeden soylenmeye basladi hadi cocuk yap yas gidiyor diye. Himm dedim dogru valla yas gidiyor 31imde anne oldum sukur. Hedefim 3 cocuk ta simdi okul da var ne ara yapcaz bilmiyom
öyle canım insan hissettiği yaşta bende25 30 aradığım zaten ufak tefek biriyim kilo verince hepten afrodit gibi olacamMasallah ...
Ya ben senden kucugum aslinda..abla mi diyim desemm bana abest kacar..sanki benimle yasitmissin gibi hissediyorum..kesin seninde hissettigin yas 25 27 ondan boyle galiba. :))
Ne diyim ben sana..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?