Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunayyyyyydinnnnn...
Cay veremmi gizzz iscak cayim var
Emziren annee cay da sinirli senin icin unutma cok siyah cay icme. Meyve cayi ic

bende diyorum ne olmus bu kıza akşam dan kalmisisn:)
Aynen

Bir Yildiz Tilbe sever mi goruyorum anadin mi... komik kadin ama eserlerini yillarca az dinlemedik.

super yaa

Ben 21 de evlendim..22 de kizim oldu..ilkokul birinci sinifa gidiyo..:))
İkincim 3 yasinda..2015 1 ocak dogumlu..
Ucuncum 2 aylik olcak 1 ocak dogumlu oda
Resmen genis aile olmusummm

Atcaz bu aksam en soon taa yazin cikmistik kizlarla esime dedim sabaha dogru ancak geliriz arada biz de eglenelim yaa
Benim yerime dans et..valla bnm en fazla eglencem yer kizlar arasi kina gecesi
Benim icin dj de at kendini diskolara yi calsin... cosun

Ben 21 de evlendim..22 de kizim oldu..ilkokul birinci sinifa gidiyo..:))
İkincim 3 yasinda..2015 1 ocak dogumlu..
Ucuncum 2 aylik olcak 1 ocak dogumlu oda
Resmen genis aile olmusummm
Anam bu ne hiiz. Kiz bir evlendiniz gezeydiniz azicik. Biz 5 sene yapmadim cocuk. Sonra herkes Turkiyeden soylenmeye basladi hadi cocuk yap yas gidiyor diye. Himm dedim dogru valla yas gidiyor 31imde anne oldum sukur. Hedefim 3 cocuk ta simdi okul da var ne ara yapcaz bilmiyom

Bu hafta ben de yarismak istiyorum kaptanim hem listede olcam iyi olur yaris
Geçen haftda yarıştaydın üç kişilik kaybettin napalım. Bu hafta fırsatım olur mu bakalım bişey anlamadım zaten ben yarıştan hiç çekişme olmadı

Hadi bakalım cumayı iple çeliyorum

Emziren annee cay da sinirli senin icin unutma cok siyah cay icme. Meyve cayi ic

Aynen

Bir Yildiz Tilbe sever mi goruyorum anadin mi... komik kadin ama eserlerini yillarca az dinlemedik.

super yaa

Ben de çok çay kahve içiyorum yaa bebek uyumuyor sonra kafein geçiyor aslında

Benim de planlarıma göre geçen sene çocuk yapmam lazımdı ama geçen sene ben 3. Doğumumu yaptım

Cok icme canim yaa sonra bebisin uykusu kacar

Kaptanim ben tek eslilikten yanayim Benim de esim olsun bu hafta yarisalim.

ilahi merve sabah sabah iyi güldürdü beni bazen bizde adama la öyleyiz oyleki çocuklardan birbirinizi göremiyoruz

Ya kismet diyelim...inan o anda hic bisey dusunmedim cocukta cocuk..iyikide yapmisim be..
Gezme isine gelince ben herturlu geziyom..coluk cocuk dinlemiyom..kafama koyduysam
Bu arada ben yildiz tilbe severimmm ...harbi kadin..deli meli ama olsun bende cok akillisayilmam

Masallah ...
Ya ben senden kucugum aslinda..abla mi diyim desemm bana abest kacar..sanki benimle yasitmissin gibi hissediyorum..kesin seninde hissettigin yas 25 27 ondan boyle galiba. :))
Ne diyim ben sana..:))
öyle canım insan hissettiği yaşta bende25 30 aradığım zaten ufak tefek biriyim kilo verince hepten afrodit gibi olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…