Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla simdi bende bundan yakincaktim...siz naptiniz yahu nerdesiniz..Allahaskina!!!
Delirdim tek basima kac saattir..
DeryaOnDiet o kiaforde aksama gezmesi var.
@Gulumse25 kiz gece kusu Allah askina nerdesinn..
B bibliyofil_k nerdesin bacim..regl agrisimi cekiyosun...
Cumartesi herkesde bi yorgun..yok..
Anka kaptanimm nirdesin yaaaaw...
gulenyuzumsunsen arkidisim yesilcay uyku mu yapti...yesilcay iciyom didin,bizi birakip gittin..
soffty arkadasim nerdesinnn...anneni gordun bizi unuttum ohh yaaa..

Canim yesilmercimekli salata cok tok tutuyo..bide arada tarcinli elma ohhh.
Ton balikli salatada tercihin olabilir..tok tutar..

Temizlik çocuk uğraşıyorum yaa. Yetişemiyorum ben herşeye..

Bende islerimi bitirdim..utu yapicamm.
Cocuklarimi doyurdum..
Omerimide doyurdum alt ust degisimi yaptim..
Kizla oglana oyun ayarlayip o arada utulerimi bitirmem lazim..
O zamana kadar da insaallah burasi dolarrr tasarrr..

Hissi kablelvuku ile
Gece gece kilo problemi olmayanın diyet topiğinde işi ne. Okuduğunu göreüm de çağırayım dedim hoşgeldin canım beraber veririz inşallah

ben dünkü menüyü yazamamıştım onu yazayim
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 c ekmeği
3 fındık
3 zeytin
öğlen
1 kase kadar peynirli salata (dünden kalmisti)
ara
1 tarçın li elma
akşam
1 tabak domatesin şehriye çorbası
4 yk kavurma
1 dilim c ekmegi

selam kızlar...

iş yerindeki arkadaşlarla kahvaltı günümüz vardı...
hiç bozmadım dayadım peyniri zeytini ne hamur işleri vardı ağzıma sürmedim...

ben bu işe iyi alıştım acaip içim rahat :)

kan testi yaptırdım d vitamini 7 çıktı çok düşükmüş. gebeliğe engel midir bilginiz var mı ? internette de öyle yazıyor.

Hissi kablelvuku ile
Gece gece kilo problemi olmayanın diyet topiğinde işi ne. Okuduğunu göreüm de çağırayım dedim hoşgeldin canım beraber veririz inşallah

Hosbulduk kaptanicem..valla iyi oldu..en azindan bugun elim abur cubura gitmedi..yarindan itibaren baslarim..ahhh bir baslasam hic sorun yok..sporla birlikte haftada 3 kilo veriyorum..bakalim bugun isinma asamasindayim...hadi bakalim gidecek kilolar insallah..insan zayifladikca ozguveni geliyor

Hosgeldin keping

Ne guzel yazmissin eline saglik..bende duzene oturtacagim insallah..burasi iyi gelcek bana..bugun abur cubur yemedim..bu demek oluyorki kilo verme moduna giriyorum..gireyim zaten ya..kimseye yakismiyor kilo..insanin ozguveni gidiyor..hele bizim gibi cocuklu annelerin daha dikkatli olmasi lazim..yarin insallah temizlige baslayacagim..en azindan hergun 1 odayi dip kose yapcam..biter 1 haftaya..dedigim gibi en musait oldugum zaman aksam 8 den sonra..gece 2 ye kadar calismaya baslayacagim..bu sene dgs yi halletmem lazim..hersey yavas yavas yoluna girer insallah.

benim annemle hiç öyle seylerimiz yok benim annem dünyaya is yapmak için gelmiş bi dk durmaz ayak üstü ne konuşursak ooo
Oyy hamarat annemiz ne guzel, ellerine saglik annenin ee simdi guzel guzel yemekler de yapar annen. Kiz benim annem mantiyi filan hep hazir alir, yogurdu receli bile, gerci ben de oyle yapiyorum.

Hosgeldin keping
Hosbulduk...ya sizede kendimede birsey diyeyim..su kilolari mutlaka verelim..ben kilo alinca depresyona giriyorum onu anladim..ozguvenim gidiyor..birgun hic unutmuyorum..ilk dogumda 30 kilo aldim..esim hep nobetteydi..bende ne bulsam yiyordum..68 ile hamile kaldim 108 felanla girdim doguma..eve geldim daha 1 gunluk anneyim..dengesizin teki bana dediki pek bir cirkin oldun dedi cok kilo aldin dedi..hemde yemek yiyordum o sirada..tabagi alip basindan asagi dokesim geldi o dengesize..yapamadim buz kesti bedenim..yuz olarak cok guzel bir bayanim ama kilo alinca 3-5 yas buyuk gosteriyorum sanki..neyse sonra 57 ye dustum ikinci cocuga hamile kaldim..mide bulantisi derken 54 oldum 67 kilo felanla doguma girdim heralde..sonra hep 55 70 arasi gidip geldim..simdi 55 olup orda civileyesim var kendimi..hele birde bu sene hukuku kazanayim..korksun benden herkes..coookk yapacaklarim var..iyi gelin kizlar bana..ihtiyacim var size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…