Valla simdi bende bundan yakincaktim...siz naptiniz yahu nerdesiniz..Allahaskina!!!mrv2855 merve abla allah aşkına hahahaha sabah dükkanı açmışsın efkarlanıp arabesk dinlemişsin kocanla kahvaltı muhabbetini anlatmışsın geleni karşılamış hoşgeldin demiş eşikte bırakmamışsın polonyadan randevu alıp gelenide sorguya çekmişsin. Takımın reklamını yapıp bir güzelde övmüşsün
Biz çıkalım istersen sen tek kalsanda yürür bu takım
Canim yesilmercimekli salata cok tok tutuyo..bide arada tarcinli elma ohhh.Bende kurstan geldim sabah bi küçük kahvaltı yapmıştım ama şuan açım ne yiyebilirim acaba akşamada yemeğimi erken yiyip meyve yemek istiyorum yada süt. Her hafta sonu kursta keklerle böreklerle pastalarla sınanıyorum resmen
Temizlik çocuk uğraşıyorum yaa. Yetişemiyorum ben herşeye..Valla simdi bende bundan yakincaktim...siz naptiniz yahu nerdesiniz..Allahaskina!!!
Delirdim tek basima kac saattir..
DeryaOnDiet o kiaforde aksama gezmesi var.
@Gulumse25 kiz gece kusu Allah askina nerdesinn..
B bibliyofil_k nerdesin bacim..regl agrisimi cekiyosun...
Cumartesi herkesde bi yorgun..yok..
Anka kaptanimm nirdesin yaaaaw...
gulenyuzumsunsen arkidisim yesilcay uyku mu yapti...yesilcay iciyom didin,bizi birakip gittin..
soffty arkadasim nerdesinnn...anneni gordun bizi unuttum ohh yaaa..
Kolay gelsin canim...musait olunca girersin sende..napalim..:))Temizlik çocuk uğraşıyorum yaa. Yetişemiyorum ben herşeye..
Hissi kablelvuku ileAaaa..nerden bildin sasirdim valla?yanlismi etiketledin acaba?neyse iyi oldu cunku son zamanlarda 10 kilo aldim..hemen alir veririm..bende kara kara dusunuyordum nasil verecegimi..bir baslasam rejime hemen veriyorum cok istikrarliyimdir..fakat o moda girmek cok zor..
Hoşgeldin canım katılabilirsin tabii kiKızlar bende katılmak istiyorum 77 kiloydum 71 olmuşum hedef 55
Ne kadar çok mantı oluyor sizde yahuGeç kaldınız 1 kaşık mantı ve 2kepçe mecimek buğday çorbası yedim
Hissi kablelvuku ile
Gece gece kilo problemi olmayanın diyet topiğinde işi ne. Okuduğunu göreüm de çağırayım dedim hoşgeldin canımberaber veririz inşallah
Hosgeldin kepingMerhaba o zaman..Evli 2 cocuk annesiyim 32 yasindayim..1.62 boyum var 69 kilo oldum son zamanlarda..sinav stresi esimin nobetleri derken duzensiz beslendim abur cubur yedim..69 kiloyum ama gostermem..kemikliyim cunku..55 kilo olmak istiyorum..rejime karar vereyim hemen gider kilolar..108 kilo olmuslugum var dogumlarda..surekli 55-70 arasi gider gelirim..fakat artik duzenli beslenmek ve kalici bir sekilde 55 olmak istiyorum
Ben de az once bitirdim utuleri, her hfat aduzenli yapmak lazim degilse kotu iii iihaftasonu temizlikle çamşır ütü ile geçiyor kusura bakmayın çok yazamazsam olur mu kızlar?
Yaparsinn iste yeter ki..cocuklarin buyuk bak bu avantaj..
Birgun detayli temizlik yapsan bir hafta ev dagilsada pislenmez.
Kendind belirli gun ayarla..
Gece ders calismak verimli olmadi bnde..sabah erken kalkip cocuklar uyirken calisordim..
Daha iyo anloyorim o saatte..tabi bu kisiden kisiye degisir..
Sagliklo beslenmek aslinda zor degil ama biz kendimizi diyet yapiyorum cumlesinin altina bir skıstırıyoruz olmuyo..bence yaparsin..cok cok kilolu biri degilsin..sadexe kilo almamak ocin dahi olsa biseyler yapmk istiyorsan bi yerden basla...
Ev isini dert etme..kendin icin birsey yaparsan mutlu olirsun..mutlu anne mutlu cocuklar,mitli bir ev demek..
Bana gelince basetmek degil de basetmeye calismak diyelim..tabiki zorlandigim yerlerde oluyo ama kasmiyorum..hayat benim..duzenli olirsam hersey yoluna giriyo..ipin ucinu salmiyorum...belirli gunlerim var..bugun mesela camasir agirlikli..
Pazar gunu hic is yaomam cumartesiddn siler supururum ..pazar sadece yataklar toplanir ev havalanir tamam..sonra kahvalti hazorligi keyfimiz ne isterse.
Pazartesi persembe utu gunum...
İki haftada bir dip kose yapiyorum..sonra hep rutinler..
Hayatta yapilabilecek seyler varsa hic takmam...
Saglik ile imtihan olmadiktan sonra yapamayacakta hic birsey yok..
Bende ilahiyat ogrencisiyim..ikinco sinifi dondurdum..
Ama dgs ile cocuk gelisimine gecmeyi planliyorum..
Hayalim hep saglikci olmakti...nasip degilmis demeyelim de..ne bileyim..bi cesaret toplarsam bana hic belli olmaz..
:)))
Oyy hamarat annemiz ne guzel, ellerine saglik anneninbenim annemle hiç öyle seylerimiz yok benim annem dünyaya is yapmak için gelmiş bi dk durmaz ayak üstü ne konuşursak ooo
Hosbulduk...ya sizede kendimede birsey diyeyim..su kilolari mutlaka verelim..ben kilo alinca depresyona giriyorum onu anladim..ozguvenim gidiyor..birgun hic unutmuyorum..ilk dogumda 30 kilo aldim..esim hep nobetteydi..bende ne bulsam yiyordum..68 ile hamile kaldim 108 felanla girdim doguma..eve geldim daha 1 gunluk anneyim..dengesizin teki bana dediki pek bir cirkin oldun dedi cok kilo aldin dedi..hemde yemek yiyordum o sirada..tabagi alip basindan asagi dokesim geldi o dengesize..yapamadim buz kesti bedenim..yuz olarak cok guzel bir bayanim ama kilo alinca 3-5 yas buyuk gosteriyorum sanki..neyse sonra 57 ye dustum ikinci cocuga hamile kaldim..mide bulantisi derken 54 oldum 67 kilo felanla doguma girdim heralde..sonra hep 55 70 arasi gidip geldim..simdi 55 olup orda civileyesim var kendimi..hele birde bu sene hukuku kazanayim..korksun benden herkes..coookk yapacaklarim var..iyi gelin kizlar bana..ihtiyacim var sizeHosgeldin keping
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?