Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Keping canim, ne cocuk ne ev seni bakimli olmaktan ve derslerine calismaktan geri alamaz. Amma burda esine cok is dusuyor sana yardimci olmasi lazim.
Biz yurtdisindayiz kimse yok bize de yardim edecek, ailemi yazdan yaza goruyorum, esimin ailesi burali ama onlar da uzakta yasiyor. Ben de hep diyordum ayy bir vakit bulsam da yuksek lisans yapsam diye aman dedik esimle vakit oyle de geciyor boyle de, velhasil basladim bu sene yuksek lisansa. Gunde 8 saat calisiyorum, bankada. Sonra hafta icleri aksamlari hafta sonlari da bazen butun gun bazen yarim gun derslerim var. Bir de kuccuk bebisim var 19 aylik. Yani istersen olur balim neden olmasin.
Haa bir de ben de dikey gecis yolundan gectim yillar once Basarilar canim benim

Insallah beraber verelim canim, kilolarimiz da yakinmis. Ama dogumda cok fazla almissin gercekten. Anlasilan normalde citi pitisin hamileleik haric. Aynisi bende de var ayy kilo verince bir ozguven patlamasi yasiyorum :) insallah benim de niyetim oncelikle 60i sabitlesmek sonra da gozum 55te.

Ne guzel kursmus kic oyle. Bizim okulda hicbirsey vermiyorlar gerci vermemeleri daha iyi verselerdi ben senin gibi dayanamazdim.

Geldim Mervem kuaforden. saat 2ye geliyor, 5 saat sonra cikacam evden ins. Utuleri de hallettim bebisimi de esim uyuttu sagolsun. Bu hafta sonu okulum yok rahatim :) Sen nasilsin canim? Bitti mi ev isi? Gerci bitmez de hani sil supur birseyler yapabildin mi?

Bende islerimi bitirdim..utu yapicamm.
Cocuklarimi doyurdum..
Omerimide doyurdum alt ust degisimi yaptim..
Kizla oglana oyun ayarlayip o arada utulerimi bitirmem lazim..
O zamana kadar da insaallah burasi dolarrr tasarrr..
Aa burda yazmissin. Utude demek sira. Ben de az once bitirdim utuleri. Hic sevmem bir yere giderken giyecegim kiyafetin utusuz olmasini. O yuzden camasirlar yikanir kurur hemen utulemeye calsiirim.

Gayet guzel olmus canim ama aksamam bir de salata olaymis daha iyi olurmus. Afiyet olsun

Geç kaldınız 1 kaşık mantı ve 2kepçe mecimek buğday çorbası yedim
Anacim senin de anne hamarat galiba, mantilar filan. 1 kasik mantidan ne olcak agzini batirdigina degmez ama corba iyi olmus bence. Afiyet olsun.

Harikasin canim masallah. Ben aksama bozcam valla.

sabah 68.8 gördüm. çok mutluyum umutluyum :)
supeer. Amanin hizlanmam lazim yaa bu kiz beni gececek

Canim sen ne yapiyon da haftada 3 kilo veriyon anacim biuze de soyle formulunu

Hazir kizicim uyurken ve aksam gezmesine de vakit varken ben biraz ders calisayim hatunlar. Sonra gorusuruz.

Aa burda yazmissin. Utude demek sira. Ben de az once bitirdim utuleri. Hic sevmem bir yere giderken giyecegim kiyafetin utusuz olmasini. O yuzden camasirlar yikanir kurur hemen utulemeye calsiirim.
Aslinda utuyu bugun yapmazdim ama pazartesi gunu kizimin toplantiso var..is birakmamam lazim..bende pazartesi persembe gunleri yapiyorum utulerimi..utusuz olmaz tabiki....

Sıkma sen canını veririz hep birlikte

Kızlar selam. Ben de bugün giremedim. Misafirim var akşama son dakka haber ederler hep adetleri böylesiZe iyi muhabbetler. Umarim tutarim kendimi de yemem...
Kolay gelsin canimm..bende de oluyo son dakka misafirleri...onceden haber verme gibi bi adet bilmezler... ...
Napalim bacim...sen fazla bisey yemiyosun...sorarlarsa diyetteyim deme..midem rahatsiz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…