- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Keping canim, ne cocuk ne ev seni bakimli olmaktan ve derslerine calismaktan geri alamaz. Amma burda esine cok is dusuyor sana yardimci olmasi lazim.Valla icinde bulundugum durum cok vahim benim..bu sene dikey gecis sinavim var temmuzda..hukuk fakultesine gecmek niyetim..cocuklar 5 yasinda 7 yasinda..eskiden cok bakimliydim..simdi ev kirleniyor umrumda olmuyor..kendimi cok saldim..masallah 3 cocukla nasil yetisiyorsun ben 2 cocukla basedemiyorum..nerden nasil baslayacagim bilmiyorum..ev temizlenecek,ders calisilacak,kendime vakit ayirip kilo verip bakimli olmam lazim saymakla bitmez..ailelerden uzagiz..kimseden destek alma gibi sansimda yok..belki burasi benim icin bir nimet olabilir..evi yavastan temizlesem..geceleri ders calissam..yediklerime dikkat etsem..burda yaptiklarimi dile getirsem..denemekte fayda var..
SElam canim,Kızlar bende katılmak istiyorum 77 kiloydum 71 olmuşum hedef 55
Canim aksama co kalori alcam diye mumkun oldugunca az yiyorum bugun, hala kahvaltiylayim bakalim, suyumu iciyorum tabikiSuyum ikinci litreme gectim kizcelee..ne alemdesiniz..
Insallah beraber verelim canim, kilolarimiz da yakinmis. Ama dogumda cok fazla almissin gercekten. Anlasilan normalde citi pitisin hamileleik haric. Aynisi bende de var ayy kilo verince bir ozguven patlamasi yasiyorum :) insallah benim de niyetim oncelikle 60i sabitlesmek sonra da gozum 55te.Hosbulduk...ya sizede kendimede birsey diyeyim..su kilolari mutlaka verelim..ben kilo alinca depresyona giriyorum onu anladim..ozguvenim gidiyor..birgun hic unutmuyorum..ilk dogumda 30 kilo aldim..esim hep nobetteydi..bende ne bulsam yiyordum..68 ile hamile kaldim 108 felanla girdim doguma..eve geldim daha 1 gunluk anneyim..dengesizin teki bana dediki pek bir cirkin oldun dedi cok kilo aldin dedi..hemde yemek yiyordum o sirada..tabagi alip basindan asagi dokesim geldi o dengesize..yapamadim buz kesti bedenim..yuz olarak cok guzel bir bayanim ama kilo alinca 3-5 yas buyuk gosteriyorum sanki..neyse sonra 57 ye dustum ikinci cocuga hamile kaldim..mide bulantisi derken 54 oldum 67 kilo felanla doguma girdim heralde..sonra hep 55 70 arasi gidip geldim..simdi 55 olup orda civileyesim var kendimi..hele birde bu sene hukuku kazanayim..korksun benden herkes..coookk yapacaklarim var..iyi gelin kizlar bana..ihtiyacim var size
Ne guzel kursmus kic oyle. Bizim okulda hicbirsey vermiyorlarBende kurstan geldim sabah bi küçük kahvaltı yapmıştım ama şuan açım ne yiyebilirim acaba akşamada yemeğimi erken yiyip meyve yemek istiyorum yada süt. Her hafta sonu kursta keklerle böreklerle pastalarla sınanıyorum resmen
Geldim Mervem kuaforden. saat 2ye geliyor, 5 saat sonra cikacam evden ins. Utuleri de hallettim bebisimi de esim uyuttu sagolsun. Bu hafta sonu okulum yok rahatim :) Sen nasilsin canim? Bitti mi ev isi? Gerci bitmez de hani sil supur birseyler yapabildin mi?Valla simdi bende bundan yakincaktim...siz naptiniz yahu nerdesiniz..Allahaskina!!!
Delirdim tek basima kac saattir..
DeryaOnDiet o kiaforde aksama gezmesi var.
Gulumse24 kiz gece kusu Allah askina nerdesinn..
@compeng nerdesin bacim..regl agrisimi cekiyosun...
Cumartesi herkesde bi yorgun..yok..
@anka_misali kaptanimm nirdesin yaaaaw...
@gulenyuzumsunsen arkidisim yesilcay uyku mu yapti...yesilcay iciyom didin,bizi birakip gittin..
@soffty arkadasim nerdesinnn...anneni gordun bizi unuttum ohh yaaa..
Aa burda yazmissin. Utude demek sira. Ben de az once bitirdim utuleri. Hic sevmem bir yere giderken giyecegim kiyafetin utusuz olmasini. O yuzden camasirlar yikanir kurur hemen utulemeye calsiirim.Bende islerimi bitirdim..utu yapicamm.
Cocuklarimi doyurdum..
Omerimide doyurdum alt ust degisimi yaptim..
Kizla oglana oyun ayarlayip o arada utulerimi bitirmem lazim..
O zamana kadar da insaallah burasi dolarrr tasarrr..
Gayet guzel olmus canim ama aksamam bir de salata olaymis daha iyi olurmus. Afiyet olsunben dünkü menüyü yazamamıştım onu yazayim
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 c ekmeği
3 fındık
3 zeytin
öğlen
1 kase kadar peynirli salata (dünden kalmisti)
ara
1 tarçın li elma
akşam
1 tabak domatesin şehriye çorbası
4 yk kavurma
1 dilim c ekmegi
Anacim senin de anne hamarat galiba, mantilar filan. 1 kasik mantidan ne olcak agzini batirdigina degmezGeç kaldınız 1 kaşık mantı ve 2kepçe mecimek buğday çorbası yedim
Harikasin canim masallah. Ben aksama bozcam valla.selam kızlar...
iş yerindeki arkadaşlarla kahvaltı günümüz vardı...
hiç bozmadım dayadım peyniri zeytini ne hamur işleri vardı ağzıma sürmedim...
ben bu işe iyi alıştım acaip içim rahat :)
kan testi yaptırdım d vitamini 7 çıktı çok düşükmüş. gebeliğe engel midir bilginiz var mı ? internette de öyle yazıyor.
supeer. Amanin hizlanmam lazim yaa bu kiz beni gececeksabah 68.8 gördüm. çok mutluyum umutluyum :)
Canim sen ne yapiyon da haftada 3 kilo veriyon anacim biuze de soyle formulunuHosbulduk kaptanicem..valla iyi oldu..en azindan bugun elim abur cubura gitmedi..yarindan itibaren baslarim..ahhh bir baslasam hic sorun yok..sporla birlikte haftada 3 kilo veriyorum..bakalim bugun isinma asamasindayim...hadi bakalim gidecek kilolar insallah..insan zayifladikca ozguveni geliyor
Tamam tatlımHoşgeldin canım katılabilirsin tabii ki1. Sayfada kurallarımız var onları okuyarak başlayalım inşallah
Aslinda utuyu bugun yapmazdim ama pazartesi gunu kizimin toplantiso var..is birakmamam lazim..bende pazartesi persembe gunleri yapiyorum utulerimi..utusuz olmaz tabiki....Aa burda yazmissin. Utude demek sira. Ben de az once bitirdim utuleri. Hic sevmem bir yere giderken giyecegim kiyafetin utusuz olmasini. O yuzden camasirlar yikanir kurur hemen utulemeye calsiirim.
Geçen güm kimse yemedi herkes yediği kadar yoğurtluyor kaldı dolaptaNe kadar çok mantı oluyor sizde yahu
Sıkma sen canını veririz hep birlikteHosbulduk...ya sizede kendimede birsey diyeyim..su kilolari mutlaka verelim..ben kilo alinca depresyona giriyorum onu anladim..ozguvenim gidiyor..birgun hic unutmuyorum..ilk dogumda 30 kilo aldim..esim hep nobetteydi..bende ne bulsam yiyordum..68 ile hamile kaldim 108 felanla girdim doguma..eve geldim daha 1 gunluk anneyim..dengesizin teki bana dediki pek bir cirkin oldun dedi cok kilo aldin dedi..hemde yemek yiyordum o sirada..tabagi alip basindan asagi dokesim geldi o dengesize..yapamadim buz kesti bedenim..yuz olarak cok guzel bir bayanim ama kilo alinca 3-5 yas buyuk gosteriyorum sanki..neyse sonra 57 ye dustum ikinci cocuga hamile kaldim..mide bulantisi derken 54 oldum 67 kilo felanla doguma girdim heralde..sonra hep 55 70 arasi gidip geldim..simdi 55 olup orda civileyesim var kendimi..hele birde bu sene hukuku kazanayim..korksun benden herkes..coookk yapacaklarim var..iyi gelin kizlar bana..ihtiyacim var size
Kolay gelsin canim..Hazir kizicim uyurken ve aksam gezmesine de vakit varken ben biraz ders calisayim hatunlar. Sonra gorusuruz.
Kolay gelsin canimm..bende de oluyo son dakka misafirleri...onceden haber verme gibi bi adet bilmezler...Kızlar selam. Ben de bugün giremedim. Misafirim var akşama son dakka haber ederler hep adetleri böylesiZe iyi muhabbetler. Umarim tutarim kendimi de yemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?