- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oyy masallah 3 tane oglus. Ben de istiyorum 3 tane olsun da ne ara olcak orasi sorun yas 33 anca bir bebis var simdilikSıra bendeee
36 yaşındayım. Neredeyse 11 yıllık evliyim. (Aboww hiç saymamistim.. ne çok olmuş) 3 oğlum var ellerinizden öper. Hemşireyim. Memurum. Ücretsiz izindeyim. Memleket Kocaeli. Adana'da yaşıyorum ama bana sorarsanız Adanalı olamadım henüz. 91.5 ile 1 yıl önce başladım bu serüvene. 71.5 u gördükten sonra büyük bir duraklama yaşadım ve pes ettim. 77 oldum geri
Kuzum eşiminde benimde ikinci evliliği eşimin 10yaşında oglu var benim 9yaşında kızım şimdi ortak çocuk istiyoruz Rabbim nasip ederse tabi olmazsa oglum da var kızımda herşeyin hayırlısı
Amiin insallah.Eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçelerini 2.sınıf okuyo darısı eşime inş canım
Benimde İlk sayılır kızım 1yaşındayken boşanma gerçekleşti baba evinde annemle kardeşim hep beraber büyüttük kardeşim gibi oldu o yüzden yekrardan tatmak istiyorum o duyguyu bakalım artıkay ne güzel . Allah nasip etsin inşallah canım. benim ilk olacak ondan çok aceleci ve sabırsızım :))
Ben şimdiden unuttum bile yaşlılık böyle bişeyama bunları unuturum ki ben özet şeklinde ilk sayfaya mı yazsak yaş meslek evli cocuklu falan diye :)
Sana bişey diyim mi takıma gelen hamile kalıyo inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın kuzum bende geldiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu malesefama bunları unuturum ki ben özet şeklinde ilk sayfaya mı yazsak yaş meslek evli cocuklu falan diye :)
Sana bişey diyim mi takıma gelen hamile kalıyo inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın kuzum bende geldiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu malesef
Sen de benim memlekettesin yaniaaa ne güzel Polonya da mı yaşıyorsunuz ben de Ankara da yaşıyorum canım :) 2.buçuk senelik evliyim
Benimde İlk sayılır kızım 1yaşındayken boşanma gerçekleşti baba evinde annemle kardeşim hep beraber büyüttük kardeşim gibi oldu o yüzden yekrardan tatmak istiyorum o duyguyu bakalım artık
Sen de benim memlekettesin yaniGerci Ankaraya gitmeyeli uzun yillar oldu.
Ne düşündüyseniz Güzel düşünmüşsünüzÖncelikle spor ve menü listelerini şimdilik ben yaptığım için bazı karışıklıklara çözüm getirmek istiyorum.
@anka_misali @innukgulenyuzumsunsen Gulumse24 @lemonade17 @florence_N @Gamzemdwf @soffty @tmrlnk B bibliyofil_k @elifff_9595 DeryaOnDiet @Edebiye 006 @Hamzakifzulal @mrv2855 @zeynepazra1013 (etiketlemediklerim varsa aktifliği 0 olanlardır)
- Menüleri 'Takım Menülerimiz' topiğinde ve burada paylaşıyoruz. Takımın ilk sayfasındaki ilk link menü topiği linkidir. O topiğe yazmayan menü yazmamış sayılıyor.
- Menülerin başına tarih yazmalısınız. Sebebi ise bazen menülerinizi 00'dann sonra veya sonraki gün yazıyorsunuz bu karışıklığa sebep oluyor.
- Menülerinize saat yazmalısınız sebebi biz yorum yaparken saatine göre değerlendiriyoruz ve bu sizin için daha faydalı olacaktır. Yediğiniz bir meyve bile ara portakal yazdın ama o ara 20.00 da mı yoksa 23.00da mı. Bu çok önemli.
- Menü başına emziren anne veya diyetisyen destekli gibi bilgilendirme yazabilirsiniz. Daha bilgilendirici olur.
- Spor listesi dendiği gibi artık Takım Menüleri topiğinde yazılacak. Aynı burdaki gibi en son yazanınki kopyalanıp altına yazılacak. Baktınız karışıklık olmuş düzenleme süreniz bitmeden düzenleyebilirsiniz olmadıysa beni bilgilendirirsiniz burda.
- Spor listesi aynı zamanda iki topiktede yazılsın derseniz oylarız burdada ordada paylaşılır.
- Spor listesine sonraki gün sabah 11.00 a kadar ekleme yapabilirsiniz.
- Haftada 250 puanlık spor yapılmalı kuralına uyulduğunu sanmıyorum artık. Bunun daha sıkı tutulması gerekiyor. Ne kadar spor o kadar eksi demek.
- Spor, menü ve aktifliğiniz ne kadar azsa takıma resmi olarak girişiniz o kadar geç olur. Ve bizim size etkimiz o kadar az olur.
- Eklemek istedikleriniz varsa bekliyorumm.
Yarın farkı gör sen wc çıkardımı bacıMenüm
2 şer saat arayla 1 er bardak içilen 1,5 litre yeşilçaylı süt
12:00 1 kivi
17:00 1 küçük greyfurt
3 litre su
Iıııı şey nasıl anlatsamYarın farkı gör sen wc çıkardımı bacı
İdrar degil büyük abdeste delüüüIıııı şey nasıl anlatsam
İdrar olarak baya çıkardı canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?