Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oyy masallah 3 tane oglus. Ben de istiyorum 3 tane olsun da ne ara olcak orasi sorun yas 33 anca bir bebis var simdilik

Kuzum eşiminde benimde ikinci evliliği eşimin 10yaşında oglu var benim 9yaşında kızım şimdi ortak çocuk istiyoruz Rabbim nasip ederse tabi olmazsa oglum da var kızımda herşeyin hayırlısı

ay ne güzel . Allah nasip etsin inşallah canım. benim ilk olacak ondan çok aceleci ve sabırsızım :))

ay ne güzel . Allah nasip etsin inşallah canım. benim ilk olacak ondan çok aceleci ve sabırsızım :))
Benimde İlk sayılır kızım 1yaşındayken boşanma gerçekleşti baba evinde annemle kardeşim hep beraber büyüttük kardeşim gibi oldu o yüzden yekrardan tatmak istiyorum o duyguyu bakalım artık

ama bunları unuturum ki ben özet şeklinde ilk sayfaya mı yazsak yaş meslek evli cocuklu falan diye :)
Sana bişey diyim mi takıma gelen hamile kalıyo inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın kuzum bende geldiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu malesef

Sana bişey diyim mi takıma gelen hamile kalıyo inş sende en kısa zamanda hamile kalırsın kuzum bende geldiğim ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu malesef

ayy inşallah canm hayırlısı. ben bu ay hiç hesap kitap yapmayacağım. d vitamini omega 3 ve folik asit takviyesi almaya başladım :)

Ne düşündüyseniz Güzel düşünmüşsünüz
Bana hepsi uyar çoğunluk ne derse uyarım bulutcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…