Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uuuu giresunlular çok fenadur senden korkulur

ben de gökçe 26 yaşındayım evliyim bebek istiyorum :) bir kamu kurumunda bilgisayar mühendisiyim.2 şubat başlangıç kilom : 71.6 şu an 68.6 . hedef kilom 65 :)

masallah Elifcim boyun uzunmus. INsallah ulasiriz hedeflerimiz ayni

Hedefimiz cok benzer benim de 60. INsallah beraber zayiflariz canim. Oyy allah bagislasin prenseslerini.

super gorunuyor, afiyet olsun canim

ben de gökçe 26 yaşındayım evliyim bebek istiyorum :) bir kamu kurumunda bilgisayar mühendisiyim.2 şubat başlangıç kilom : 71.6 şu an 68.6 . hedef kilom 65 :)
Hedefe cok az kalmis, masallah canim. Bebis de insallah ne zaman hazir olursa gelir, nazli bu bebisler

Benimde gökçe diye arkadaşım var oda bebek istiyo geçen ay tüp bebek yaptırdı nasip olmadı Rabbim ikinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inş benide içinden ayırmasın

Eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçelerini 2.sınıf okuyo darısı eşime inş canım

Selam , ben Derya. 33 yasindayim. Ankaraliyim. 8 yildir Polonyada yasiyorum. 6 bucuk yildir evliyim. Esim Polonyali. 19 aylik bir kizim var. Uluslararasi bir bankada proje muduruyum. Ayni zamanda bu sene tezli yuksek lisansa basladim, ilk donem bitti sukur sinavlarimi da gectim kaldi 3 donem ve tezi yazmasi. Diyete 69 kilo ile 10 subatta basladim. Hedefim 60 kilo olmak. Boyum 159 cm.

Sivas' hemşehrim sayılırsın bende erzincanlıyım ama erzurum geliniyim

Kız sen nerdesin hamza bulut anka gülenyüzümsünsen gamzem olmasa nereye geldim ben dşyorum kimsecikler kalmamış takım kendini yenilemiş bi ev taşıdım geldim takımda taşınmış
İşte oldum bitti
Hep mi tartılacam
Ayy bunu da ne zamandır yemiyomlu bir saçmalama dönemi geçirdim
Geçen hafta da özellikle kaçındım yazmaya delimuratlığım tutar da anka kankayı üzerim diye
Bundan sonra burdayım canım yoksa benim son kötü iştah fena

Supersin canim 15 gunde 4 kilo masallah

Benimde gökçe diye arkadaşım var oda bebek istiyo geçen ay tüp bebek yaptırdı nasip olmadı Rabbim ikinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inş benide içinden ayırmasın

aaa sen 3.bebeğimi istiyorsun canım. Amin inşallah hepimize hayırlı zamanda inşallah.

Sıra bendeee
36 yaşındayım. Neredeyse 11 yıllık evliyim. (Aboww hiç saymamistim.. ne çok olmuş) 3 oğlum var ellerinizden öper. Hemşireyim. Memurum. Ücretsiz izindeyim. Memleket Kocaeli. Adana'da yaşıyorum ama bana sorarsanız Adanalı olamadım henüz. 91.5 ile 1 yıl önce başladım bu serüvene. 71.5 u gördükten sonra büyük bir duraklama yaşadım ve pes ettim. 77 oldum geri

Takımı bırakan aldıgı kilolarla geri geliyo size kim dedi mezun olun biz yemeyi seven bir milletiz migdemiz geniş bırakma ipin ucunu sakın bacı

aaa ne güzel Polonya da mı yaşıyorsunuz ben de Ankara da yaşıyorum canım :) 2.buçuk senelik evliyim

aaa sen 3.bebeğimi istiyorsun canım. Amin inşallah hepimize hayırlı zamanda inşallah.
Kuzum eşiminde benimde ikinci evliliği eşimin 10yaşında oglu var benim 9yaşında kızım şimdi ortak çocuk istiyoruz Rabbim nasip ederse tabi olmazsa oglum da var kızımda herşeyin hayırlısı

bencede özünde adanalı olmayan gitsede oralara olamaz. Benim gözümde adana türkiyeden çok ayrı bir memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…