Bu ulvi görevi sana verelim o zaman. Herkesi tek mesajda topla ben 1. Sayfay eklerimama bunları unuturum ki ben özet şeklinde ilk sayfaya mı yazsak yaş meslek evli cocuklu falan diye :)
Kapişim nörüyon yaaa ben yine buralardayımBu ulvi görevi sana verelim o zaman. Herkesi tek mesajda topla ben 1. Sayfay eklerim
Bilgisayarın rami bozuktu onu aldım taktım bu sefer tık tık sesler grliyor onla uğraştım bulamadım kaynağını sanırım iyice mefta olduKapişim nörüyon yaaa ben yine buralardayım
Hele sene Getir eşim akşam bi baksınBilgisayarın rami bozuktu onu aldım taktım bu sefer tık tık sesler grliyor onla uğraştım bulamadım kaynağını sanırım iyice mefta oldu
Gülümse25 evli yaş 31 boy 1.61 kilo 76.5 ilk hedef 75 başlangıç kilom 100.1 di 10yaşında oglum 9yaşında kızım var ev hanımıyım erzurumda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Gülümse başlatmış ben devam ettireyim.
20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.
Merhaba ben meriii:))
Tam tamina 75.9 kiloyum..hedefim 60 kilo olmak..
Dogma buyume istanbul..ama giresunluyum..esimden dolayi kutuk samsun havzada olsa ben giresunluyum:))
27 yasinda uc cocuk anasiyim(ezberlediniz artikin)
İstanbulda oturirim..(bSaksehir)
39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Küçüğüm 22 aylık onunla beraber 94 ü gördüm
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum
Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum
Bende Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68..75 kiloyu görünce tartıda takıma girmeye karar verdim şu anda 72 kiloyum hedefim 60a düşmek:)
60ı görürsem bi gün tartıda o gazla 57-58 de olmak isterim eminim:) Allahım hayal değil gerçek olsun bunlar inşallah.
İstanbulda yaşıyorum evli değilim çalışmıyorum..
Gezmeyi çok seviyorum :))))
Annem manisa babam sivaslı ama sivasa pek gitmeyiz yani 40 yılda bir anca..
Her yaz annemin memlektinde geçirirz manisalı sayılırım heralde:)
İnşallah burdaki herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır..inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır:)
Annem Sivas babam karslıyım ben doğma büyüme İstanbullu malesef hiç sevmiyorum bu şehri (kalabalığından dolayı) 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım 8 ve 4 yaşında iki kızım var 82 ile 2 şubatta başladım şuan 77.8 im ev hanımıyım ele işte daha önce başardım yine başarıcam ilk hedef 59
ben de gökçe 26 yaşındayım evliyim bebek istiyorum :) bir kamu kurumunda bilgisayar mühendisiyim.2 şubat başlangıç kilom : 71.6 şu an 68.6 . hedef kilom 65 :)
Ee o zmn ben de yazayım.
Adım saliha.türk dili ve edebiyati öğretmeniyim. Ankaraliyim fakat Samsunda yasiyorum.5 yillik ewliyim.7 aylik bebisim var. Doğumda 96ları gördum.siteyi buldugumda 85 küsürdü kilom. 15 günde 4 kilo verdim takım sayesinde.
Selam , ben Derya. 33 yasindayim. Ankaraliyim. 8 yildir Polonyada yasiyorum. 6 bucuk yildir evliyim. Esim Polonyali. 19 aylik bir kizim var. Uluslararasi bir bankada proje muduruyum. Ayni zamanda bu sene tezli yuksek lisansa basladim, ilk donem bitti sukur sinavlarimi da gectim kaldi 3 donem ve tezi yazmasi. Diyete 69 kilo ile 10 subatta basladim. Hedefim 60 kilo olmak. Boyum 159 cm.
Sıra bendeee
36 yaşındayım. Neredeyse 11 yıllık evliyim. (Aboww hiç saymamistim.. ne çok olmuş) 3 oğlum var ellerinizden öper. Hemşireyim. Memurum. Ücretsiz izindeyim. Memleket Kocaeli. Adana'da yaşıyorum ama bana sorarsanız Adanalı olamadım henüz. 91.5 ile 1 yıl önce başladım bu serüvene. 71.5 u gördükten sonra büyük bir duraklama yaşadım ve pes ettim. 77 oldum geri
Bende 26 yaşındayım.
6 yıllık evliyim Ev hanımıyım .
2 çocuğum var.
86 kiloyla başladım 5 ay önce bu takımda
16 kilo verdim .
Hedefim 65 olmak
Yarışmacı arkadaşlara bol eksili günler
Fit gelecekler diliyorum
MAşallah abla lop lop et olacak ha mazallahSabah kahvaltım saat 11.30
1yumurtadan kibrit kutusu kadar kaşarlı omlet
5tane yeşil zeytin
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
2dilim tam bugday ekmegi
1fincan guji berry li yeşil çay
Ara ögün saat 14.30
1fincan ıhlamur
1tane armut
Akşam yemegi saat 15.30
1kase mercimek çorbası
2kepçe semizotu yemegi
2çk pilav
2tane fırın köfte
Bol salata
2kaşık yogurt
Yarım dilim tambugday ekmegi
Ara ögün saat 18.00
1fincan nescafe
2litre maydanozlu naneli limonlu su
Sabah kahvaltım saat 11.30
1yumurtadan kibrit kutusu kadar kaşarlı omlet
5tane yeşil zeytin
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
2dilim tam bugday ekmegi
1fincan guji berry li yeşil çay
Ara ögün saat 14.30
1fincan ıhlamur
1tane armut
Akşam yemegi saat 15.30
1kase mercimek çorbası
2kepçe semizotu yemegi
2çk pilav
2tane fırın köfte
Bol salata
2kaşık yogurt
Yarım dilim tambugday ekmegi
Ara ögün saat 18.00
1fincan nescafe
2litre maydanozlu naneli limonlu su
Kız sus oyarım seni bakMAşallah abla lop lop et olacak ha mazallah
Merak ettim ne soyleyecen bulutum?Huu huuu kimse varsa birşey söylemek istiyorummm
Bu ne lan dünyayı yemiş gibi liste çıktı ama diyetisyen menüsü bu
Merhaba canim iş yeri ile uğraşıyorum
Canım hayırlı olsun yeni işinMerhaba canim iş yeri ile uğraşıyorum
Teşekkür ederim canim bu tempoya düzen felan kalmadi 69 70 gidip geliyoeCanım hayırlı olsun yeni işin
Koruma nasıl gidiyor tertip
soyle canimmHuu huuu kimse varsa birşey söylemek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?