Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok degil ama biraz fazlakh olmus disarda olunca tabiki

Menum 02.03.cuma
Sabah08:30
Salatalik
Zeytin
Koy peyniri az tuzlu
Haslanmis yumurta beyazi
Bolca maydanoz
Uc cay
Ara
Turk kahvesi

Oglen
Bir avuc findik
Birtane havuc
Birtane elma
Bir kase yogurt
Ara
Rezene

Aksam(20 00)
Tavuk suyuna sehriye corbasi
Uc yk bulgur pilavi
Ara
Cay
Su iki latre
Spor :bir saate yakin yurudum..
Evde actim muzugu oynadim
Yarim saat leslie

Menum kızlar
Sabah
2 yum
Az peynir 5 zeytin salatalik
3 dil tam buğday ekmeği çay

Öğle
Mantarlı omlet turp
Yoğurt

Ara 1 elma

Aksam
5 kasik bulgur pilavı tavuk sote
Salata

Su 2 lt
Spor 30 dk eliptik

Asya kaç kilosun?87 mi 72 mi?
Bu arada ben 20 gundur diyetteyim 5 kilo verdim. Bence olabilir.duzenli spor yapmadim ama ben. Keske yapabilsem
83 kiloyum balım.yaa olur dimi yapabilirim ilk etapta 8 kilo verip sonrası yine devam etmeyi istiyorum gaza gelme için o 8 kiloyu vermem lazım

Ben kapattım gidiyodum da bırakmadılar

83 kiloyum balım.yaa olur dimi yapabilirim ilk etapta 8 kilo verip sonrası yine devam etmeyi istiyorum gaza gelme için o 8 kiloyu vermem lazım
Ayniyiz ya nerdeyse kapısabiliriz bu haftavalla diyete 85.6 gibi bi seyle basladim sonra burayi buldum ama takip ediyorum bugun 22 gün olmuş diyete baslayali.şu an 80.2 yim. Ayni durumdayiz maalesef. Olur insallah. Ben de sıkıldim valla bu kilolardan yetti canima. Zayif olanlarin hava atmalari, sanki bizden çok daha ustunmus gibi davranmalari yetti xanima. Ozellikle okulda rahat olmak icin istiyorum.dogumdan sonraki kilolar kaldi gitmiyor diyordum gidiyomuş. Özellikle yeni dogum yapmiş, 40 ı yeni cikmiş bi arkadasi manken gibi gorunce yeter artik dedim.insallah pes etmem. Arada bir cıvıtıyorum. Dün ve bugünkü halimden hic memnun degilim mesela. Komsunun getirdigi pilavi yedim ama pilav da beni yedi. Vicdan azabi oldu

3 mil yap sana ceza

Afiyet olsun canim...:))
Gayet guzell..sen bu isi biliyosun zaten

Suyu cogalt bacimmm..su lazim su:))

Afiyet olsun eksiler olsunn:))

Aksam yemeseymisin pirinc pilavini iyiymis emme :)))

Afiyet olsun bulutcum
Afiyet olsun canim:))mazeretin var diye cislari gormuyoruz tabiki.telafi edersin

Hindi etini ordek etini cok seviyorum..afiyet olsun canimm..

Tamam kapisalim bu hafta.bende seninle aynı fikirde yim.cokk sıkıldım bu kilolardan.kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…