- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Eve almaya hic gerek yok bence canim. Ben arada baktiriyorum spor salonunda ama hoca da diyor kesin sonuc vermiyorlar.kızlar evde yağ kas ölçen tartidan kullanan varmı
Cok degil ama biraz fazlakh olmus disarda olunca tabiki2 mart menü
Kahvaltı saat 8.00
Yarım dilim ıspanaklı börek
5-6 sotelenmiş mantar
1 dilim ekmek 2 çay kaşığı kadar tereyağ
(Uçaktaydım o yüzden böyle oldu)
Öğleden sonra saat 15.00
5 ızgara köfte ekmek arası
2 bardak ayran
( normalde et yiyemiyorum ekmekle yediğimde etin tadını bastırdığı için o şekilde yiyebiliyorum ancak)
Akşam 18.00
5-6 çilek
Su 2lt
Bugün yolculuk sebebiyle böyle düzensiz ve karbonhidrat ağırlıklı oldu..yarından itibaren dikkat edicem yine inşallah:)
Asya kaç kilosun?87 mi 72 mi?Kızlar düzenli sporla 1 ayda 8 kilo verebilirmiyim acaba yaa
83 kiloyum balım.yaa olur dimi yapabilirimAsya kaç kilosun?87 mi 72 mi?
Bu arada ben 20 gundur diyetteyim 5 kilo verdim. Bence olabilir.duzenli spor yapmadim ama ben. Keske yapabilsem
yaa oyle mi ne bilirim iyi olur demiştim spor salonunda gitme sansim yok saglik ocagida bakmiyor bizeEve almaya hic gerek yok bence canim. Ben arada baktiriyorum spor salonunda ama hoca da diyor kesin sonuc vermiyorlar.
Ben kapattım gidiyodum da bırakmadılarCanım kaptan Ve üyeleri, üyelik iptali istedi gittiler.
Yönetim de kapattı doğal olarak
bu olay bana kaptanımızın ne kadar tecrübeli ve çözüm odaklı olduğunu bir kez daha gösterdi takım kapanmasın diye ne çok çırpındı zamanında
Seviyoruz seni ulleyynAnka
Ayniyiz ya nerdeyse kapısabiliriz bu hafta83 kiloyum balım.yaa olur dimi yapabilirimilk etapta 8 kilo verip sonrası yine devam etmeyi istiyorum gaza gelme için o 8 kiloyu vermem lazım
Bitmiş yaaa haftaya artık
3 mil yap sana cezaAyniyiz ya nerdeyse kapısabiliriz bu haftavalla diyete 85.6 gibi bi seyle basladim sonra burayi buldum ama takip ediyorum bugun 22 gün olmuş diyete baslayali.şu an 80.2 yim. Ayni durumdayiz maalesef. Olur insallah. Ben de sıkıldim valla bu kilolardan yetti canima. Zayif olanlarin hava atmalari, sanki bizden çok daha ustunmus gibi davranmalari yetti xanima. Ozellikle okulda rahat olmak icin istiyorum.dogumdan sonraki kilolar kaldi gitmiyor diyordum gidiyomuş. Özellikle yeni dogum yapmiş, 40 ı yeni cikmiş bi arkadasi manken gibi gorunce yeter artik dedim.insallah pes etmem. Arada bir cıvıtıyorum. Dün ve bugünkü halimden hic memnun degilim mesela. Komsunun getirdigi pilavi yedim ama pilav da beni yedi. Vicdan azabi oldu
Afiyet olsun canim...:))07:30 2 cevizle 2 bardak su
Kahvaltı 07:45
1 haşlanmış yumurta ve
Marul maydanoz tere domates le salata
Öğle 11:30
3 mantar ve 1 yumurtayla omlet
2 bardak ayran +1 dilim tb ekmeği
15:30
3 dilim pırasalı börek
1 çatal Elmalı turta 1 tane çiğ köfte
3 bardak çay
21:00 Türk kahvesi
Suyu cogalt bacimmm..su lazim su:))2 mart cuma menüsu
08.00
1 haşlanmis yumurta
Yarim elma
1/2 kk peynir
1 hurma
12.00
2 yk brokoli
1 galeta
1 yk yogurt
13.00
1 portakal
14.30
1 porsiyon tavuklu eristeli pirinc pilavı
18.00
Yarim kase tavuk çorbasi
1 porsiyon mantarli et sote
1 galeta
1 dilim kepekli ekmek
21.00
1 elma
1.5 LT SU
Afiyet olsun eksiler olsunn:))02.03.2018 cuma menüm:
07.30 yarım limonlu 1 bardak su
08.00 2 parça hindi füme ile hazırlanmış tost+ 1 su bardağı proteinli süt
11.00 1 ceviz+5 fıstık ( çiğ)
13.30 4 yk ile haşlanmış et+ marul biber kırmızı biber+sirkeli salata
15.00 1 fincan türk kahvesi şekersiz
18.00 3 yk ile haşlanmış et+ marul biber kırmızı biber+sirkeli salata
19.00 acıkılırsa 1/2 kase yoğurt yenecek
su: 3 lt
Spor : yok
Aksam yemeseymisin pirinc pilavini iyiymis emme :)))2 mart menüm
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
Domatesli havuc salatası (yarım kase)
2 dilim ekmek
1 er tatlı kaşığı tereyağ ve bal
4-5 zeytin
12:30
Yarım armut
Yarım elma
17:30
Kavrulmuş kurutulmuş taze fasulye (kalorisi az diye koca tabak tedim, 10 kaşık vardır)
1 kase yoğurt
5 YK tereyağlı pirinç pilavı
Afiyet olsun bulutcum02.03.2018 cuma
Sabah 12.30
5 parça keçi peyniri
3-4 fincan öay
8zeytin
2 yumurta sucuklu
1 etimek
1tatlı kaşığı eyva reçeli
1tatlı kaşığı tereyağı
1 diyet bisküvi
Ara 15.00
1 avuç beyaz leblebi ve antep fıstığı
Akşam 20.30 (spordan dolayı geç kaldım sörry)
4yk patates salatası 1kaşığı kıvırcıktı
4çb çay
Afiyet olsun canim:))mazeretin var diye cislari gormuyoruz tabiki.telafi edersin2 mart menü
Kahvaltı saat 8.00
Yarım dilim ıspanaklı börek
5-6 sotelenmiş mantar
1 dilim ekmek 2 çay kaşığı kadar tereyağ
(Uçaktaydım o yüzden böyle oldu)
Öğleden sonra saat 15.00
5 ızgara köfte ekmek arası
2 bardak ayran
( normalde et yiyemiyorum ekmekle yediğimde etin tadını bastırdığı için o şekilde yiyebiliyorum ancak)
Akşam 18.00
5-6 çilek
Su 2lt
Hindi etini ordek etini cok seviyorum..afiyet olsun canimm..2 mart menusu
Sabah: 1 fincan sutlu kahve
Ara: haslanmis elmali tarcin suyu 5 bardak.
Oglen: 3 kofte kadar firinda hindi. Salata
Ara: yarim tabak kadar havuclu pirasa ve uzerine 3 yk yogurt.
Aksam: kiymali ispanak. Kiymali mantar. Yogurtlu havuc ve ispanak. Her biri yarim yt kadar.
Su: 3lt
Tamam kapisalim bu hafta.bende seninle aynı fikirde yim.cokk sıkıldım bu kilolardan.kurtulmak istiyorumAyniyiz ya nerdeyse kapısabiliriz bu haftavalla diyete 85.6 gibi bi seyle basladim sonra burayi buldum ama takip ediyorum bugun 22 gün olmuş diyete baslayali.şu an 80.2 yim. Ayni durumdayiz maalesef. Olur insallah. Ben de sıkıldim valla bu kilolardan yetti canima. Zayif olanlarin hava atmalari, sanki bizden çok daha ustunmus gibi davranmalari yetti xanima. Ozellikle okulda rahat olmak icin istiyorum.dogumdan sonraki kilolar kaldi gitmiyor diyordum gidiyomuş. Özellikle yeni dogum yapmiş, 40 ı yeni cikmiş bi arkadasi manken gibi gorunce yeter artik dedim.insallah pes etmem. Arada bir cıvıtıyorum. Dün ve bugünkü halimden hic memnun degilim mesela. Komsunun getirdigi pilavi yedim ama pilav da beni yedi. Vicdan azabi oldu
3 mil yap sana ceza
OkkeyyyTamam kapisalim bu hafta.bende seninle aynı fikirde yim.cokk sıkıldım bu kilolardan.kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?