Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maşallah güzel yemişsin ekmek boyutu ne kadardı ama ekmek harici sorun yok afiyet olsun canımcım

aslında çok çok abartmamissin ama tabiki ekmek olayı biraz fazla olmuş akşam açılırsa yoğurt tarçın ye

bugün bebek arabamın tekeri kırıldı yolun ortasında kalakaldım sözde misafirlikten sonra eve yürüyecektim hayal oldu

aslında çok çok abartmamissin ama tabiki ekmek olayı biraz fazla olmuş akşam açılırsa yoğurt tarçın ye

Evet yoğurt cok iyi geliyor krizim tutunca..tarcını alışkanlık halşne getirdim sütle çok iyi gidiyor ama yopurtt denemedim hiç. Öyle yapayım bi dahakine cok sağol

Anka 9.takım niye yok kapandımı yoksa

Canım kaptan Ve üyeleri, üyelik iptali istedi gittiler.
Yönetim de kapattı doğal olarak
bu olay bana kaptanımızın ne kadar tecrübeli ve çözüm odaklı olduğunu bir kez daha gösterdi takım kapanmasın diye ne çok çırpındı zamanında
Seviyoruz seni ulleyyn Anka

kaptanim benim hedef kiloyu değiştirmek gerekiyor mu ben devam edicem Anka

almayı düşünüyorum fikir olsun diye hangi marka modeli kullanıyorsun bide sonuçlar doğru cikiyomu

Benim kullandığım marka beurer..uzun süre kullandım memnundum ama nazarmı değdi noldu kırıldı yakın zamanda..yaklaşık 10 senelik tartıydı ama

Ölçümleri güzel yapıyodu tabi bende yağ oranı hep yüksekdi o yüzden beni mutlu etmiyodu

Ama ne kadar doğru onu bilemiyorum sonucta yanılma payıda vardır illaki tamı tamına doğru değildir diye düşünüyorum ben.

02.03.2018 cuma

Sabah 12.30
5 parça keçi peyniri
3-4 fincan öay
8zeytin
2 yumurta sucuklu
1 etimek
1tatlı kaşığı eyva reçeli
1tatlı kaşığı tereyağı
1 diyet bisküvi

Ara 15.00
1 avuç beyaz leblebi ve antep fıstığı

Akşam 20.30 (spordan dolayı geç kaldım sörry)
4yk patates salatası 1kaşığı kıvırcıktı
4çb çay

Noeli anladıkta paskalya nee?
Canım bayramımızın adı paskalyamı
Yumurta bayrami mi diyim Easter yani. En yakindaki bayram o. Yillar oldu ne ramazan ne kurban kutlamayali. Benim icin onemli olan hangi dinin bayrami oldugu degil tum ailenin bir araya gelmesi. Yok o benim bayramim degil demem. Esim de demez ramazanda kurbanda annemin babamin bayramini kutlar.

seninkiler sorunsuzdur canım polonyalı ne de olsa :)) türk ailelerinde kayanna-gelin durumları daha farklı oluyor biliyorsun :))
Yok kayinvalidem ama keske yasasa da gorseyfim bana omrumun en guzel 10 yilini yasatan bu adami kim dogurmus kim buyutmus. Isterdim ama kismet degilmis.

2 mart menusu
Sabah: 1 fincan sutlu kahve
Ara: haslanmis elmali tarcin suyu 5 bardak.
Oglen: 3 kofte kadar firinda hindi. Salata
Ara: yarim tabak kadar havuclu pirasa ve uzerine 3 yk yogurt.
Aksam: kiymali ispanak. Kiymali mantar. Yogurtlu havuc ve ispanak. Her biri yarim yt kadar.

Su: 3lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…