Maşallah güzel yemişsin ekmek boyutu ne kadardı ama ekmek harici sorun yok afiyet olsun canımcım2 mart menü
Kahvaltı saat 8.00
Yarım dilim ıspanaklı börek
5-6 sotelenmiş mantar
1 dilim ekmek 2 çay kaşığı kadar tereyağ
(Uçaktaydım o yüzden böyle oldu)
Öğleden sonra saat 15.00
5 ızgara köfte ekmek arası
2 bardak ayran
( normalde et yiyemiyorum ekmekle yediğimde etin tadını bastırdığı için o şekilde yiyebiliyorum ancak)
Akşam 18.00
5-6 çilek
Su 2lt
Bugün yolculuk sebebiyle böyle düzensiz ve karbonhidrat ağırlıklı oldu..yarından itibaren dikkat edicem yine inşallah:)
aslında çok çok abartmamissin ama tabiki ekmek olayı biraz fazla olmuş akşam açılırsa yoğurt tarçın ye2 mart menü
Kahvaltı saat 8.00
Yarım dilim ıspanaklı börek
5-6 sotelenmiş mantar
1 dilim ekmek 2 çay kaşığı kadar tereyağ
(Uçaktaydım o yüzden böyle oldu)
Öğleden sonra saat 15.00
5 ızgara köfte ekmek arası
2 bardak ayran
( normalde et yiyemiyorum ekmekle yediğimde etin tadını bastırdığı için o şekilde yiyebiliyorum ancak)
Akşam 18.00
5-6 çilek
Su 2lt
Bugün yolculuk sebebiyle böyle düzensiz ve karbonhidrat ağırlıklı oldu..yarından itibaren dikkat edicem yine inşallah:)
Maşallah güzel yemişsin ekmek boyutu ne kadardı ama ekmek harici sorun yok afiyet olsun canımcım
aslında çok çok abartmamissin ama tabiki ekmek olayı biraz fazla olmuş akşam açılırsa yoğurt tarçın ye
almayı düşünüyorum fikir olsun diye hangi marka modeli kullanıyorsun bide sonuçlar doğru cikiyomusoffty bu arada ben kullanıyorum yağ kas sı ölçen tartı..bişeymi oldu hayırdır
Kapandı canım@mefkurem di demi kaptanın ismi
almayı düşünüyorum fikir olsun diye hangi marka modeli kullanıyorsun bide sonuçlar doğru cikiyomu
burdayimmm giiii fadummmeee...7. Takım coşmuş maşallah inş bizde ilk 3.gireriz bugün buralar pek sessizmrv2855 yok kimsenin sesi çıkmıyor yokluğu nasılda belli
Nirdesin haççe
Cok gixel soniclar almisiz ..herkesi coook tebrik ederim..
Haydinnn halayaa o zaman
Yumurta bayrami mi diyim Easter yani. En yakindaki bayram o. Yillar oldu ne ramazan ne kurban kutlamayali. Benim icin onemli olan hangi dinin bayrami oldugu degil tum ailenin bir araya gelmesi. Yok o benim bayramim degil demem. Esim de demez ramazanda kurbanda annemin babamin bayramini kutlar.Noeli anladıkta paskalya nee?
Canım bayramımızın adı paskalyamı
Yok kayinvalidem ama keske yasasa da gorseyfim bana omrumun en guzel 10 yilini yasatan bu adami kim dogurmus kim buyutmus. Isterdim ama kismet degilmis.seninkiler sorunsuzdur canım polonyalı ne de olsa :)) türk ailelerinde kayanna-gelin durumları daha farklı oluyor biliyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?