- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Camları da sildim o gün , duvarı da oturduğumuz odanın alt kısmı hep el izleriydi onu sildim temiz yani ama ortalık karışık camın temiz olduğu beni tatmin etmiyorCamlar duvarlar temizse diğerleri günlük işler çok da kirli göstermez evi. Benim gözüme camlar duvarlar batıyor
İşte kökü temiz olunca etrafı toplarsın süpürürsün biter onu diyorum. Ben zaten bir günde cam kapı duvar nasıl siliyorsunuz hala anlamıyorum. Kendimi tembel hissediyorum iyice depresyona girdimCamları da sildim o gün , duvarı da oturduğumuz odanın alt kısmı hep el izleriydi onu sildim temiz yani ama ortalık karışık camın temiz olduğu beni tatmin etmiyor
Baya toparladım şimdi bitti gibi işlerim
Benim bazaların altı yüksek süpürge giriyor dolaplarımın üstü boş öyle olunca sil geç kolay oluyor. Eşya varsa at gitsinBaza altı dolap içi üstü birde eşyaların yeri değişse bana yetecek
hava yağışlı cama giremem duvar boya istiyor silinmiyor
Kaptanim iyiyim hamdolsunn....oglen yemwgi hazirliyorumm..herif geldi...Selam canım nasılsın
Sağol canım allah razı olsun. Valla BDV de takıldım kaldımKaptanim iyiyim hamdolsunn....oglen yemwgi hazirliyorumm..herif geldi...
Sen nasilsin....
Depresif haller var gordum oni okudum..
Ev isi gucu sana simdi agir geliyor ondan gittikce agir hissediyodun oendini...
Bi dip kose yapabilsen varyaaa ohohh nasil enerjik olcan bak..
Yakin olsak yardima gelirdom inanki
Ne ara cvp yazdin kiz...anam o bdv ye hic girmeee...bence camlari ac biii icdri hava girsin..tak kulakligi veya tvden ac hareketli muzik bi kendine gel..ohhhhhSağol canım allah razı olsun. Valla BDV de takıldım kaldımkalkamıyorum..
Bütün KK da BDV de 1500 ziyaretci var resmenBurasiii mussturrrr yoluu yokusturrr,gidenn gelmiyorrrr aceeppp ne istirrrr
Bu seferki çok fenaNe ara cvp yazdin kiz...anam o bdv ye hic girmeee...bence camlari ac biii icdri hava girsin..tak kulakligi veya tvden ac hareketli muzik bi kendine gel..ohhhhh
Selaamm sonunda birileri gelmiş.mrv2855 hoşgeldin. Yoktun ortalikta? Bu arada bdv ne yaa cahilligime verin bi sey anlamiyom ben bazen
Selaamm sonunda birileri gelmiş.mrv2855 hoşgeldin. Yoktun ortalikta? Bu arada bdv ne yaa cahilligime verin bi sey anlamiyom ben bazen
Ya herkesin düzeni çoluğu çocuğu evin büyüklüğü Vs farklı kaptanım ne bize bakıp tembel hissediyon kendini hiç de öyle değilsin tabiki deİşte kökü temiz olunca etrafı toplarsın süpürürsün biter onu diyorum. Ben zaten bir günde cam kapı duvar nasıl siliyorsunuz hala anlamıyorum. Kendimi tembel hissediyorum iyice depresyona girdim
Bak işte bakSağol canım allah razı olsun. Valla BDV de takıldım kaldımkalkamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?