Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Camlar duvarlar temizse diğerleri günlük işler çok da kirli göstermez evi. Benim gözüme camlar duvarlar batıyor
Camları da sildim o gün , duvarı da oturduğumuz odanın alt kısmı hep el izleriydi onu sildim temiz yani ama ortalık karışık camın temiz olduğu beni tatmin etmiyor

Baya toparladım şimdi bitti gibi işlerim

İşte kökü temiz olunca etrafı toplarsın süpürürsün biter onu diyorum. Ben zaten bir günde cam kapı duvar nasıl siliyorsunuz hala anlamıyorum. Kendimi tembel hissediyorum iyice depresyona girdim

Baza altı dolap içi üstü birde eşyaların yeri değişse bana yetecek

hava yağışlı cama giremem duvar boya istiyor silinmiyor
Benim bazaların altı yüksek süpürge giriyor dolaplarımın üstü boş öyle olunca sil geç kolay oluyor. Eşya varsa at gitsin ne kadar eşya o kadar iş

Konu dışı mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
para kazanmak isteyen ve kariyer yapmam.yukselmek isteyen.arkadaslar kesinlikle tavsiye ederim ucretsiz uyelik

Burasiii mussturrrr yoluu yokusturrr,gidenn gelmiyorrrr aceeppp ne istirrrr

Selam canım nasılsın
Kaptanim iyiyim hamdolsunn....oglen yemwgi hazirliyorumm..herif geldi...
Sen nasilsin....
Depresif haller var gordum oni okudum..
Ev isi gucu sana simdi agir geliyor ondan gittikce agir hissediyodun oendini...
Bi dip kose yapabilsen varyaaa ohohh nasil enerjik olcan bak..
Yakin olsak yardima gelirdom inanki

Sağol canım allah razı olsun. Valla BDV de takıldım kaldım kalkamıyorum..

Ne ara cvp yazdin kiz...anam o bdv ye hic girmeee...bence camlari ac biii icdri hava girsin..tak kulakligi veya tvden ac hareketli muzik bi kendine gel..ohhhhh

Herkese iyi haftasonlarıı :)

Hava çok karanlık ya benimde içim karardı resmen... ev işleri var canım yapmak istemiyo başlıcam bi yerden bakalım..

İşte kökü temiz olunca etrafı toplarsın süpürürsün biter onu diyorum. Ben zaten bir günde cam kapı duvar nasıl siliyorsunuz hala anlamıyorum. Kendimi tembel hissediyorum iyice depresyona girdim
Ya herkesin düzeni çoluğu çocuğu evin büyüklüğü Vs farklı kaptanım ne bize bakıp tembel hissediyon kendini hiç de öyle değilsin tabiki de
Bak işte bak zaten kötüyüm diyon ne geziyon bdv de a aaaa
Oraya sağlam adam girse canı sıkkın sinirli çıkar sana iyi gelecek şeyler yap kaptanım
Battı balık yan gider misali yapma .
Kilo aldın diye moralin bozuk ev dağınık diyor üzülüyorsun iyi gelecek şeyler yapmalısın hadi bakalım ayağaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…