- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
3 mart cmartesi menum
08.00
1 haslanmis yumurta
2 dilim fistikli salam
1 dilim kepekli ekmek
YRim kibrt ktusu peynir
11.00
1 galeta
1 hurma
13.00
10 badem
1 hurma
14.00
1Fincan turk kahvesi
1 hurma
1 elma
17.30
1 porsiyon tavuk çorbasi
1 porsiyon mantali et sote
1 ince dilim kepekli ekmek
1 kasik yogurt
20.10
1 portakal
SU:2 lt limonlu su
Kahvaltı 11:45
2 yumurta mantarlı omlet+2 dilim tb ekmek
2 bardak çay +7 zeytin +3 parça kaşar
Ara 15:45 5 fındık 21 kuru sarı üzüm
Akşam 17:30 1 bagetle tavuk haşlama
5 yk pırasa yemeği +1 Bardak ayran
1 kepçe tarhana çorbası
Tesekkurler canimAfiyet olsun güzel menü :)
Abimgil yemeye çağırdı oradaydim canım hemen veriyorum menuyuasya_01 nerdesin kız?neler yedin bakalim bugün?
Ooo gayet iyisin masallahAbimgil yemeye çağırdı oradaydim canım hemen veriyorum menuyu
Sabah
2 yumurta
5 zeytin az peynir domates
3 dil tam buğday ekmeği çay
Aksam 16.30
1 porsiyon yumurtalı köfte yeşillik ayran salata
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Yalnız kafama koydum bayram a kadar incecik olacam Allah in izniyle inşallah.
Sen neler yedin bugün çiş mi yedin bacim. Vallahi inşallah bayram a incecik girelim.tiril tiril giyinelimOoo gayet iyisin masallahgeçecen beni gaza geldim ha.yarin bi sey yemeyim bari
Insallah canim. Ben de iyiydim bugun ya fena degildim sanki. Kacamak fln yoktu yaniSen neler yedin bugün çiş mi yedin bacim. Vallahi inşallah bayram a incecik girelim.tiril tiril giyinelim
Yesek te sonra vicdan azabı çekiyor insan.sabırla devam etmemiz gerek.sonucu çok güzel olacak inşallahInsallah canim. Ben de iyiydim bugun ya fena degildim sanki. Kacamak fln yoktu yaniama mutlu degilim ya. Valla yesem de mutlu olmuyodum gerçi de yemeyince hiç mutlu olamiyom sanki
Insallah canim sabirsizlikla bekliyorumYesek te sonra vicdan azabı çekiyor insan.sabırla devam etmemiz gerek.sonucu çok güzel olacak inşallah
Çarşamba günüde bana hoş geldine geliyorlar sizde buyrun gelinO kadar karbonhidrata akşam yemeği olmaması iyi olmul bencedeafiyet olsun..
Çarşamba günüde bana hoş geldine geliyorlar sizde buyrun gelin
Bende öyle düşünüyorum.75 e düşünce değil ama her 5 kiloda bir ödül verecem kendime. 60 a kadar devam etmeyi istiyorum. İnşallah hayal gerçek olur. Messakatli. Sabırla beklicez sonuçta 2 günde almadık o kiloyuInsallah canim sabirsizlikla bekliyorumbozmyacam ama söz verdim kendime. 75 e gelince buyuk ödül vercem kendime
Aynen. Sabrın sonu selamet insallahBende öyle düşünüyorum.75 e düşünce değil ama her 5 kiloda bir ödül verecem kendime. 60 a kadar devam etmeyi istiyorum. İnşallah hayal gerçek olur. Messakatli. Sabırla beklicez sonuçta 2 günde almadık o kiloyu
Biskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(Misafire neler hazırladın
Evin girişi balkondan canım. Balkon bahçeye açılıyor. Çocuklar çamur yapmış merdiven önüne serdigim kilimi. Mecbur yıkadım. Oğlan da uyandı zaten, isim bittiğinde saat 3e geliyordu, kurumadular da. Sabaha da yağmur var.. Böyle isim olunca ufaklık uyumuyor ya uyuz oluyorum.Ne kilimi flo ya hasta olmazsın inşallah..
Sen neler yedinBiskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(
Peynirli maydanozlu borek
Yas pasta aldim bide
Kurabiye
Bende de durumlar aynı tamamıylaslm kızlar benim akşam dan beri içim sıkılıyor hiç keyfim yok buda diyeti etkiliyor regl olmam lazım gelen giden de yok off off mutfakta bulaşık sepette çamaşır ama bende yapacak istek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?