Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun güzel menü :)

Afiyet olsun pırasaya bayılırım:)

3 mart cumartesi

Kahvaltı öğle beraber saat 12.30

2 dilim ekmek
4-5 yemek kaşığı kadar kuymak
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara 15.00

3 ceviz

Akşam saat 18.30

1 tabak mısır gevrekli süt
(Yemek yapılmadı evde bende kolaya kaçtım :/)

Su 1.5 lt

asya_01 nerdesin kız?neler yedin bakalim bugün?
Abimgil yemeye çağırdı oradaydim canım hemen veriyorum menuyu

Sabah
2 yumurta
5 zeytin az peynir domates
3 dil tam buğday ekmeği çay

Aksam 16.30
1 porsiyon yumurtalı köfte yeşillik ayran salata

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş

Yalnız kafama koydum bayram a kadar incecik olacam Allah in izniyle inşallah.

Ooo gayet iyisin masallahgeçecen beni gaza geldim ha.yarin bi sey yemeyim bari

Insallah canim. Ben de iyiydim bugun ya fena degildim sanki. Kacamak fln yoktu yaniama mutlu degilim ya. Valla yesem de mutlu olmuyodum gerçi de yemeyince hiç mutlu olamiyom sanki
Yesek te sonra vicdan azabı çekiyor insan.sabırla devam etmemiz gerek.sonucu çok güzel olacak inşallah

Insallah canim sabirsizlikla bekliyorumbozmyacam ama söz verdim kendime.75 e gelince buyuk ödül vercem kendime
Bende öyle düşünüyorum.75 e düşünce değil ama her 5 kiloda bir ödül verecem kendime. 60 a kadar devam etmeyi istiyorum. İnşallah hayal gerçek olur. Messakatli. Sabırla beklicez sonuçta 2 günde almadık o kiloyu

Ne kilimi flo ya hasta olmazsın inşallah..
Evin girişi balkondan canım. Balkon bahçeye açılıyor. Çocuklar çamur yapmış merdiven önüne serdigim kilimi. Mecbur yıkadım. Oğlan da uyandı zaten, isim bittiğinde saat 3e geliyordu, kurumadular da. Sabaha da yağmur var.. Böyle isim olunca ufaklık uyumuyor ya uyuz oluyorum.

slm kızlar benim akşam dan beri içim sıkılıyor hiç keyfim yok buda diyeti etkiliyor regl olmam lazım gelen giden de yok off off mutfakta bulaşık sepette çamaşır ama bende yapacak istek yok

slm kızlar benim akşam dan beri içim sıkılıyor hiç keyfim yok buda diyeti etkiliyor regl olmam lazım gelen giden de yok off off mutfakta bulaşık sepette çamaşır ama bende yapacak istek yok
Bende de durumlar aynı tamamıyla Benim de gün geldi de geciyor bile. Korkmaya başladim valla bebiş daha 7 aylık

4mart menü
sabah 11
2 has yumurta bi tanesinin sarısı sadece
4 zeytin
domates salatalik
peynir iki küp kaşar p
2 dilim c ekmegi
ara 13
1 elma tarcinli
ara 14
5 badem 1turk k fincanı leblebi
öğlen 15
yarım kepçe tarhana çorbası
1 yumurta sarisi (tezgahin üstündeydi attım agzima)
aksam17 30 18 arası
4yk mercimekli ıspanak
3yk tavuklu mantar sote
4yk pilav
ara 21 30
1 avuç erik kurusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…