Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın. Akşam erkencikten yatınca sabah 7de uyandım. Bahçenin işlerini hallettim ama elektrikler yok. Jenaratorun benzini de bitti. Öyle oturuyoruz. Verirlerse oğlanı yolladım petrole. Kahvaltıyı da yaptık. Ufaklık la uğraşıp duruyorum. Eli ayağı 1 dk durmuyor.

bahçeli bi ev demi yaşıyorsun benim hep hayalim boyle bi

selam kızlar herkeseablama gidecez irazdan hazırlandım eşimi bekliyorum.çıldırıyorum şuan varya dolapta ne giysem dar oldu düğme zor kapandıağlamamak için zor tutuyorum kendimi yaaçok kötü bir duyguyarın şekersiz 21 gün e başlıyorum bu göbek şekeri kesmeden gitmicek.ay psikolojim alt üst yaao kadar üzgünüm ki keşke ablam çağardığında bir bahane bulsaydım diyorum

Ne göbekler gördük ne göbekler... Küçülür gider. Sen ağzını tut yeter. Anlamda da çok ciddi varsa az ye, bol iç kurtar günü.

Ben de aksine sevmem. Dışarı in bütün pisligi evde. Apartman daha temiz. Ama oğlanın astımı olduğu için sehir merkezinden kaçtık.
aslinda sende haklısın ama o bir karis toprağın cocuklarin gelişiminde ne kadar faydası var bir bilsen

aslinda sende haklısın ama o bir karis toprağın cocuklarin gelişiminde ne kadar faydası var bir bilsen
Biliyorum canım. Hem gelişim, hem köy hayatı çok sakin. Yiyeceklerimizin çoğu organik. Yumurtayi kumesten alip pisiriyoruz ya da komsudan sut vs. Etraf cam ormani, havasi temiz. Ama okul kalitesi çok kötü. Okulun imkanları yok, sosyal hayat yok.. İmkanları evde biz sağlamaya calisiyoruz artık. Çocuklar için idare ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…