o yönden korkum yok adamla kan ki olduk zatenBende de durumlar aynı tamamıylaBenim de gün geldi de geciyor bile. Korkmaya başladim valla bebiş daha 7 aylık
Menüde aslinda fazla bir sey yok gibi bence. Sadece tarihi yanlis atmissin canim. Bugün 3 mart degil mi ki?sen şubatin 4 ünde kalmişsinÇok uzun ve karışık menü di mi canım sıkkın ken ne yedigimi bilmedim
Allah iyiligini versin kız guldurdun benio yönden korkum yok adamla kan ki olduk zaten
sen şimdi o gün neler yersin dilimden kurtulamazsin ama. Böreklerin intikamı
Dogur bana ver talibi hazırBende de durumlar aynı tamamıylaBenim de gün geldi de geciyor bile. Korkmaya başladim valla bebiş daha 7 aylık
Kız hem patates salatası hem patates püresi ne Dellendinmi böregi de patatesli yapaydın tam uyum olsun zarrBiskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(
Peynirli maydanozlu borek
Yas pasta aldim bide
Kurabiye
Bak yaa
Şöyle de bi gerçek var ben kendi yaptıklarımı yiyemiyorum yaparken yemiş kadar oluyom harbi sen o börekleri nasıl yedin hiçmi vicdanın sızlamadı
Çok tatlısın yaaaaBak yaasakın yanlis bir sey yeme pesindeyim
Ahh minişim senin de olur insallah biz de zor kavustuk bebişe 4yil bekledik.Dogur bana ver talibi hazır
Rabbim vakti zamanı gelince ikimizede nasip etsin inş önce kilo verelim sonraAhh minişim senin de olur insallah biz de zor kavustuk bebişe 4yil bekledik.ilk aşılamayla oldu bebişim.aman yine polikistik oluşmuştu bende. Olacagindan degil laf işte benimki
I love you too beybisiÇok tatlısın yaaaasefiyorum seni
Aynen ya daha doğum kilolarindan kurtulamadim. Zaten hamilelikten önce de gobiştim. Neyse inş veririz cnmRabbim vakti zamanı gelince ikimizede nasip etsin inş önce kilo verelim sonra
Örtmenim canım Türkçemin suyumu çıktıI love you too beybisi
Vercen tabi vermeden gitmek yok seneeAynen ya daha doğum kilolarindan kurtulamadim. Zaten hamilelikten önce de gobiştim. Neyse inş veririz cnm
Örtmenim canım Türkçemin suyumu çıktı
Insallah ya. Bazen öyle bir sıkilıyorum ki bu diyetten. Direk burayi dusunuyorum da kendime geliyorum. Yoksa yine bozardim heralde. Hiç iradeli bir insan degilim yaVercen tabi vermeden gitmek yok senee
Arada olur öyle şeyler ama yemeninde sonu yok bacımInsallah ya. Bazen öyle bir sıkilıyorum ki bu diyetten. Direk burayi dusunuyorum da kendime geliyorum. Yoksa yine bozardim heralde. Hiç iradeli bir insan degilim ya
Iyi geceler kızlar bekledim bekledim kimsecikler gelmedi. Iyi geceler herkeseTam listeye girdim derken buralar hep tarla oldu yeniden küstüm oynamiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?