- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Afiyetler olsunEvi süpürdüm, yemeği ocağa koydum, büyük oğlanı yaziliya çalıştırdım, kahve içiyorum şimdi..
Afiyet olsun bir sey yememişsin ki kızDünkü menümğ hatırlamıyorum pek. Sabah 8gibi patates saltası yedim dört kaşık çay içtim öğlen iki form bisküvi yedim bir çay içtim akşam beş gibi bir türk kahvesi yanında bir kare eder heralde çikolata yedim. Akşamda bir kase semiz dört kaşık patates salatası yedim
Teşekkür ederim. Grup sessiz bugün de. Genelde ben sessiz olurdum ama eşler ve çocuklar evde insan sanırım bu sessizlik..Afiyetler olsun
Proteinsiz bir menü olmuş değil mi? Yumurta yeseydin bari bir öğünde.Afiyet olsun bir sey yememişsin ki kız
Baciko patates salatasinin tarifi o..o sekilde yaptim yani onu demek istedimKız hem patates salatası hem patates püresi ne Dellendinmi böregi de patatesli yapaydın tam uyum olsun zarr
Ben sadece bir dilim borek yedim tadina bakmak icin..Sen neler yedinmrv2855 acaba?ne kadarla kurtardin gunu çok merak ettim.
Aaa ayni ben..yemekli misafir geldiginde hep ac kalirim mesela..yiyemiyorumm cunku..
Şöyle de bi gerçek var ben kendi yaptıklarımı yiyemiyorum yaparken yemiş kadar oluyom harbi sen o börekleri nasıl yedin hiçmi vicdanın sızlamadı
Hizmet etmekten de oluyo biraz. Bi de gun boyu mutfakta yemek kokularinin içinde normalAaa ayni ben..yemekli misafir geldiginde hep ac kalirim mesela..yiyemiyorumm cunku..
Bana birsey yaptirmazlar hic aslinda..tamamen yemek kokusundan o...yemek istesem Dhizmet ederkende yerim cunku baskasina gittigimde hani yardim ediyoruz falan bogazimdan odun vermiyom :Hizmet etmekten de oluyo biraz. Bi de gun boyu mutfakta yemek kokularinin içinde normalneyse iyi olmuş zararsiz atlatmişsin.
bende yemek yaparken tadına tuzuna bakamam icim almazBen sadece bir dilim borek yedim tadina bakmak icin..
Bir pasta dilimi kadar patates salatasi yedim..
Ben boyle biseyler yaptigimda yiyemem yaptiklarimdan..midem almiyo niyeyse..
Yaparken doyuyorum diyolar ya..yemek yaptigimdada oyle..yemekleri erkenden yaparim mesela...yoksa midem bulaniyo canim ostemiyo
İste oda var aynenbende yemek yaparken tadına tuzuna bakamam icim almaz
Elelrine sağlıkkkBiskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(
Peynirli maydanozlu borek
Yas pasta aldim bide
Kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?