Saol canim :))Elelrine sağlıkkk
Aleykum selaaaammSelam kızlarr
Afiyet olsun..spor masaallah cok guzel..04.03.2018 Pazar menüm
09.00 1 bardak 1 y.k beyaz sirekli su
09.30 1 haşlanmış yumurta+ 3 y.k yulaf+1 y.k çörek otu ile karıştırılmış 1 kase yoğurt+ maydanoz+salatalık yeşil biber
14.30 1 türk kahvesi
17.30 1/2 kase şehriye çorbası+ bol salata+haşlama tavuk+1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnabahar ( bunların hepsini hazırladım kaselere koydum birazdan yiyeceğim. 19.00 a kadar )
su: henüz 2,5 lt
Spor 15 dk eliptik
10 dk kürek
40 dk hiit cardio ( benc press+ sguat+ karın+3 farklı ağırlık çalışması)
kuzum marketlerde satılanlardan değil bu.Afiyet olsun..spor masaallah cok guzel..
Beyaz sorke dedigin elma sirkesimi,yoksa temizlik icin kullanilan beyaz sorkemi..
O beyaz sirke iciliyomu ya..
Dene bakalım neler olacak.Yarindan itibaren cevizli suya baslicam..
Bir cevizi aksamdan suya birakip sabah ac karnina iciyosun..denicem bakalim..
Duzenli spor yapicam..
Haftalik hedef kilom yarim kilo ...
Suyumu bolca icicem..
4 lt su mu bacim bu kadar icince wc olayi ne oluyor ben öyle içsem banyoya yatak atarım herhaldeDene bakalım neler olacak.
Yarım kilo çok iyi bir hedef
Suyu bol iç.
Ben bir ara 5 lt yi geçiyrdum.
azlattım.
Dr. vs araştırdım neden istiyorum bu kadar diye.
Sorun çıkması sağlıkla ilgili.
Ama ben yine de 4 lt geçmeyeye çalışıyorum.
ben emzirirken her gun minimum 4 lt iciyordum ama bir sutum oldu yani 2 cocuga rahat yeterdi4 lt su mu bacim bu kadar icince wc olayi ne oluyor ben öyle içsem banyoya yatak atarım herhalde
aa evde sirke yapildigini bilmiyordumkuzum marketlerde satılanlardan değil bu.
Görümcelerim yapar.
Ben arada kullanırım.
Bildiğin şeffaf renkte sirke.
Ama diğer markette satılanlar içiliyor mu emin değilim.
hedef super canim. Aynen benim de artik duzenli vermem lazim.Yarindan itibaren cevizli suya baslicam..
Bir cevizi aksamdan suya birakip sabah ac karnina iciyosun..denicem bakalim..
Duzenli spor yapicam..
Haftalik hedef kilom yarim kilo ...
Suyumu bolca icicem..
canim menun de sporun da harika masallah04.03.2018 Pazar menüm
09.00 1 bardak 1 y.k beyaz sirekli su
09.30 1 haşlanmış yumurta+ 3 y.k yulaf+1 y.k çörek otu ile karıştırılmış 1 kase yoğurt+ maydanoz+salatalık yeşil biber
14.30 1 türk kahvesi
17.30 1/2 kase şehriye çorbası+ bol salata+haşlama tavuk+1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnabahar ( bunların hepsini hazırladım kaselere koydum birazdan yiyeceğim. 19.00 a kadar )
su: henüz 2,5 lt
Spor 15 dk eliptik
10 dk kürek
40 dk hiit cardio ( benc press+ sguat+ karın+3 farklı ağırlık çalışması)
valla benim tam aksine kendi yaptigimi ve esimin yaptigini baska insanlarin yaptigindan daha seve seve yerim. Bogazim saglamBen sadece bir dilim borek yedim tadina bakmak icin..
Bir pasta dilimi kadar patates salatasi yedim..
Ben boyle biseyler yaptigimda yiyemem yaptiklarimdan..midem almiyo niyeyse..
Yaparken doyuyorum diyolar ya..yemek yaptigimdada oyle..yemekleri erkenden yaparim mesela...yoksa midem bulaniyo canim ostemiyo
Borek ve patates biraz fazla kh gibi ama sen emziren annesin, gayet guzel olmus cnaim. Afiyet olsun.3 mart cumartesi(emziren anne)
Sabah klasik kahvalti yaptim(09:30)
Zeytin peynir
Bir tk cilek receli
Bir tk pekmez
Uc dilim ekmek tb
Sekersiz cay
Oglen
Bir kase yogurt
Bir kase miss gibi sehriyr corbasi
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Bir dilim peynirli borekcik
Patates salatasi
Cay
Ara
Turk kahvesi
Spor:1 saat yurudum..marketw ben gittim..erken ciktim...
Su'2 litre
Bi ben mi varim ya kendi yaptigini yiyenbende yemek yaparken tadına tuzuna bakamam icim almaz
Hic dinlemedim. satrkicinin adi mi Ezhel? bakatyim bir neteEzhel(imkansizim) bu aralar favorim
Kafa dagiticak herturlu muzigi dinlerim..:)))
Napimm dimi
Super. Yardimci koca gibisi yok. gerci benimki mecbur yapiyor dun butun gun okuldaydim okuldan sonra da arkadasa davetliuydik bugun de hala okuldayim 3 saat sonra ders bitiyor. Kocisim temizlemese veya yemek yapmasa halimiz nece olurdu bilmem. Sukur rabbime yardimci benimki de degilse okul, is, bebek olurdum galiba yorgunluktanAçsan fena mı olur yani? Sıkıldım kaç saattir kimse yoktemizlige giristik eşimle. Daha dogrusu ona yiktim tüm işi bi mutfagi süpur alacam dedim şu an son odayı süpüRüyo
aa yok nazar degmesin canim. Masallah masallah. Caliskan kocalara masallah hepsi calissin bizim gibi hatunlari var daha neSüpurgenin bi yerini kırdım diyo gidem de bi bakamhemen nazar değdin @Gulumse25 Amma göz varmış kız sende
yani dun pek birsey yemedin kisacasiDünkü menümğ hatırlamıyorum pek. Sabah 8gibi patates saltası yedim dört kaşık çay içtim öğlen iki form bisküvi yedim bir çay içtim akşam beş gibi bir türk kahvesi yanında bir kare eder heralde çikolata yedim. Akşamda bir kase semiz dört kaşık patates salatası yedim
Ohh caliskan anne, hamarat hatun masallah canmEvi süpürdüm, yemeği ocağa koydum, büyük oğlanı yaziliya çalıştırdım, kahve içiyorum şimdi..
Once kendi oglusun sonra gorumcenin oglu himm anlasilan o ki bilgini aktarmayi cok iyi basariyorsun herkes basaramaz onu. Bircok hocamiz var simdi okulda bilgisi cok adam profesor ama bildigini aktaramiyorBirazdan görümcem gelecek, oğlunu çalıştıracağım. Sessizlik ve huzur içinde balkonda keyif halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?