Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklisin canim. Dedigin gibi herkes kendisi icin en iyisini bilir

Eve kendimi yeni attim. Getirdigim yiyecekleri buzluga yerleştirdim. Uzandim buraya girdim :)
Bugün ipin ucu fena kacti yarin kontrol tartisi günü ne cikacak bakalım.
Kayınvalidemlere gidince duzenim cok bozuluyor cok.
2 gun ara vermis ol canim, yarindan itibaren tam gaz devam edersin cumaya yine guzel eksi getirirsin ins.
Biryere gidince duzen bozuluyor

4 mart menü

Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik

16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi

uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.
Yine de cok kotu degil cnaim menun, ben de cok kotu deyince ne bileyim baklavalar tatlilar filan bekledim.

Yine de cok kotu degil cnaim menun, ben de cok kotu deyince ne bileyim baklavalar tatlilar filan bekledim.
Yok canim epey direndim yememeye yine de en ucuz zararla atlattım esim sabah kahvaltısında 3 4 tane bazlama ve katmer yedi düşün ben 1 taneyle kurtardım kendimi:))

Yok canim epey direndim yememeye yine de en ucuz zararla atlattım esim sabah kahvaltısında 3 4 tane bazlama ve katmer yedi düşün ben 1 taneyle kurtardım kendimi:))
Ucuz kurtulmuşsun yine debiz de bu hfta gidecektik ama diyete daha yeni alışmişken bozamiyacam gidip de dedim veeee gitmedim. Ayrica insanda şişkinlikte oluyo extra

Aynen canim kuruyemis abur cubur tatlilar yediler hep agzima almadim :) eve gelince de 1 litreye yakin su ictim :) kitap okuyacağım şimdi biraz
Masallah diyeyeim canim o zaman kendini cok guzel tutmussun. Ben eve tatli hicbirsey aldirmiyorum yasak alininca dayanamiyorum yiyorum butun paketi

4 mart pazar menü
07.00
1 hurma

10.00(kahvaltı)
1 porsiyon sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek

13.00
10 badem
1 hurma

15.00
3 kare bitter

18.00
1 kase mercimek çorbasi
1 porsiyon et haşlama(patates, garnitür vs yok)
1 galeta

20.30
1 elma

SU 2LT

Canim menun kalori olarak guzel bence, ama sebze yok hic

Guzel menu kacamak yok afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…