- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Haklisin canim. Dedigin gibi herkes kendisi icin en iyisini bilirKadinlar birbirini nedense hep çok kiskanir canım.şu an en yakın arkadaşim dedigim kisiyle ayni seyleri yaşiyorum başka bir konuda.çatlayacak diye korkmaya başladimkendin için en doğrusunu yine kendin bilirsin. Herkes bir şeyler hakkinda fikir vermeye bayiliyor. Ama doğru insandan doğru fikri almak önemli. Salla gitsin
2 gun ara vermis ol canim, yarindan itibaren tam gaz devam edersin cumaya yine guzel eksi getirirsin ins.Eve kendimi yeni attim. Getirdigim yiyecekleri buzluga yerleştirdim. Uzandim buraya girdim :)
Bugün ipin ucu fena kacti yarin kontrol tartisi günü ne cikacak bakalım.
Kayınvalidemlere gidince duzenim cok bozuluyor cok.
Yagmur bana da hep huzunlu gelir , sanki biri olmus gibi hissediyorum yagmur yaginca (yaz yagmuru haric tabiiki)Aşırı yağmur var. Ne hüzünlü bir gün...
Yine de cok kotu degil cnaim menun, ben de cok kotu deyince ne bileyim baklavalar tatlilar filan bekledim.4 mart menü
Sabah 10.30
1 bazlama
Peynir zeytin
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
16.30
3 parca kiynali kıymalıpide ve 5 tane yaprak sarmasi
uzgunum oraya gidince dayanamadim. Yarın eski duzenime döneceğim.
Yok canim epey direndim yememeye yine de en ucuz zararla atlattım esim sabah kahvaltısında 3 4 tane bazlama ve katmer yedi düşün ben 1 taneyle kurtardım kendimi:))Yine de cok kotu degil cnaim menun, ben de cok kotu deyince ne bileyim baklavalar tatlilar filan bekledim.
Evet ya bir de kalabalıktan birden sessiz evimize gelince oyle garip hissettim birdenYagmur bana da hep huzunlu gelir , sanki biri olmus gibi hissediyorum yagmur yaginca (yaz yagmuru haric tabiiki)
Bence de gayet dikkat etmissin, ay hele ki sicak bazlamaya dayanamazdim.Yok canim epey direndim yememeye yine de en ucuz zararla atlattım esim sabah kahvaltısında 3 4 tane bazlama ve katmer yedi düşün ben 1 taneyle kurtardım kendimi:))
Bence de gayet dikkat etmissin, ay hele ki sicak bazlamaya dayanamazdim.
Ucuz kurtulmuşsun yine deYok canim epey direndim yememeye yine de en ucuz zararla atlattım esim sabah kahvaltısında 3 4 tane bazlama ve katmer yedi düşün ben 1 taneyle kurtardım kendimi:))
Cocugumuz olmadan once biz de ne zaman Turkiyeden donsek veya esimin ailesindne donsek ev cok sessiz gelirdi.Evet ya bir de kalabalıktan birden sessiz evimize gelince oyle garip hissettim birden
Insallah canim, ben de elimden geldigince son 2 3 gundur KHyi azalttim ins eksi olmususmdur yarin sabahi merakla bekliyorumYarın insallah artiyla gelmem en azindan cuma kilomu koruyayim ins :))
Masallah diyeyeim canim o zaman kendini cok guzel tutmussun. Ben eve tatli hicbirsey aldirmiyorum yasak alininca dayanamiyorum yiyorum butun paketiAynen canim kuruyemis abur cubur tatlilar yediler hep agzima almadim :) eve gelince de 1 litreye yakin su ictim :) kitap okuyacağım şimdi biraz
Siskinlik neden canim? Yolculuktan dolayi filan mi?Ucuz kurtulmuşsun yine debiz de bu hfta gidecektik ama diyete daha yeni alışmişken bozamiyacam gidip de dedim veeee gitmedim. Ayrica insanda şişkinlikte oluyo extra
Canim menun kalori olarak guzel bence, ama sebze yok hic4 mart pazar menü
07.00
1 hurma
10.00(kahvaltı)
1 porsiyon sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
13.00
10 badem
1 hurma
15.00
3 kare bitter
18.00
1 kase mercimek çorbasi
1 porsiyon et haşlama(patates, garnitür vs yok)
1 galeta
20.30
1 elma
SU 2LT
Evet ben de tam olarak onu hissediyorum Su an esim de yorulmus uyudu ben kaldım sessizlik yagmur ve kitabımla:)Cocugumuz olmadan once biz de ne zaman Turkiyeden donsek veya esimin ailesindne donsek ev cok sessiz gelirdi.
Simdi de kizimiz uyuyunca ev bir sessizlesiyor
Ben başkasinin ewinde şişiyom valla. Yagindan mi salcasindan mi bilmemSiskinlik neden canim? Yolculuktan dolayi filan mi?
Guzel menu kacamak yok afiyet olsun:)4 mart pazar menü
07.00
1 hurma
10.00(kahvaltı)
1 porsiyon sucuklu yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
13.00
10 badem
1 hurma
15.00
3 kare bitter
18.00
1 kase mercimek çorbasi
1 porsiyon et haşlama(patates, garnitür vs yok)
1 galeta
20.30
1 elma
SU 2LT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?