Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hic soyledikleri gibi olmaz bakma sen onlara. Tamam senin boyun uzun ama 70li kilolar bir bayana cok, sen devam et bosver.
Ben diyetime 78le basladim simdi 67yim sukur ama 60 olmak niyetindeyim ins olursa. Dun gittik arkadaslara diyorlar iste daha diyete devam mi dedim elimden geldigince. Ee diyor arkadas nereden vereceksin o 7 kiloyu amaan neden yapiyorsun evlisin zaten. Allah allah sanki evlendim diye oldum mu yaa daha 33 yasindayim ben de olayim citir hatun

Canim yapma salata canin ugrasmak istemiyorsa, al 1 domatesi, salataligi yika ye.

Haklisin canim cok haklisin. dedigin gibi 2 gunde almadik. Guzel fikir her 5 kiloda odul

Biskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(
Peynirli maydanozlu borek
Yas pasta aldim bide
Kurabiye
Desene misafirleri sismanlatacaksin
Kiz ben diyetteyken misafirim gelince ben sadece kendi yiyecegim yemekleri yapiyorum 3 4 salata cesiti, firinda et, chiali puding filan ne yapayim ya misafir yerken ben onun agzina mi bakayim

Slm kizlar eskiden KHyi azaltarak cok guzel kilo vermistim, yine aynisina basliyorum. KHyi memkun oldugunca hayatimdan cikaracagim. 2 gundur baya azalttim simdiden farki hissediyorum bakalim yarin tartida da farki gorebilecek miyim

DeryaOnDiet maşallah dökturmuşssun kız. Bi geldin pir geldin maaşallahben sizin gibi öyle çok alinti yapip yazmayi daha ögrenemedimşimdiki tek hedefim alinti yapabilmekbayaa yorulmuşssun anladigim kadariyla işin zor valla. Allahtan benim emzirme izni var da öglene kadar gidip geliyom yoksa pert olurdum

Once kendi oglusun sonra gorumcenin oglu himm anlasilan o ki bilgini aktarmayi cok iyi basariyorsun herkes basaramaz onu. Bircok hocamiz var simdi okulda bilgisi cok adam profesor ama bildigini aktaramiyor
Bana sorarsan ben de aktaramıyorum da getiriyorlar işte. Öğretmen değilim neticede. Yaşına göre nasıl anlatırım bilmiyorum. Alıyorsa ne ala..

Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa

Evin de yakinsa emzirme izni iyi oluyordur tabiki canim.

Bana sorarsan ben de aktaramıyorum da getiriyorlar işte. Öğretmen değilim neticede. Yaşına göre nasıl anlatırım bilmiyorum. Alıyorsa ne ala..
Anliyor ki cocuklarini getiriyorlar, ne guzel oglusuna da ne mutlu ki senin gibi bilgisini guzel aktarabilen bir annesi var

Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Bazen boyle olaylar cok iyi sonuclaniyor. Sende oldugu gibi bir an oluyor insan diyor ki tamam yeterr.
Herseyin hayirlisi var derler ya bu da senin icin hayirli olmus bence. 21 gunde super kilo verirsin.

Aynen çok haklısın. Kulak asmıyorum artık kimseye hedefe odaklandım. Demekki herkesin etrafında var böyle kişiler...ben artık mümkün mertebe açmamaya çalılıyorum konuyu yoksa üstüme üstüne geliyorlar.

Canim yapma salata canin ugrasmak istemiyorsa, al 1 domatesi, salataligi yika ye.

Evet haklısın:) yapmaya çalışıcam sağol:)

SIKILdim cnaim derste. Hoca cok yavas anlatiyor, bir de labaratuvar dersi bilgisayar sinifindayiz, actim KKyi yazip duruyom ne yaoayim

yaa canim bir de anlamadigim sey bunu bana soyleyen kiz 52 kilo ve bana diyor ki ayy 60 kilo cok az yok senin kadinsi bir vudun var verme boyle cok guzel olmussun. Sacmaliga bak ee madem sen kilo al da benim gibi 67 ol cok hosuna gittiyse. Cok da sevdigim bir arkadasimdir ama ilk defa iyi niyetinden suphe ettim yalan yok

Kadinlar birbirini nedense hep çok kiskanir canım.şu an en yakın arkadaşim dedigim kisiyle ayni seyleri yaşiyorum başka bir konuda.çatlayacak diye korkmaya başladimkendin için en doğrusunu yine kendin bilirsin. Herkes bir şeyler hakkinda fikir vermeye bayiliyor. Ama doğru insandan doğru fikri almak önemli. Salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…