- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hic soyledikleri gibi olmaz bakma sen onlara. Tamam senin boyun uzun ama 70li kilolar bir bayana cok, sen devam et bosver.Dün komşumuz geldi konu kilodan açıldı artık kimsenin yanında konuşmak istemiyorum bıktım aynı muhabbetlerden.
İşte senin boyun var sen iyisin bilmem ne..ben memnun değilim dedim. Klasik sözü söylüyo bana yemeğin yağlısı kadının ... diye.
Sen zayıflasan üstten gider basenlerin yine kalır bu seferde güzel olmazsın bilmem ne..sanki böyle daha güzel. Aman dedim elif sus bu kadınla laf yarıştıramazsın kapattım konuyu.
Bacak basen ağırlıklı yapmaya çalışıcam sporumu bundan sonra.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor..
Canim yapma salata canin ugrasmak istemiyorsa, al 1 domatesi, salataligi yika ye.Evet abla öyle oluyo malesef.. babam evde yemek yemiyor dükkanında yiyor. O yüzden bizim evde düzen yok o konuda. Annemde sebze meyve hiç arası yoktur. Salatayla uğraşasım gelmiyor sırf kendim için yapabildikce sebze yapmaya çalışıyorum..
Odule cok kalmamis deseneInsallah canim sabirsizlikla bekliyorumbozmyacam ama söz verdim kendime. 75 e gelince buyuk ödül vercem kendime
Haklisin canim cok haklisin. dedigin gibi 2 gunde almadik. Guzel fikir her 5 kiloda odulBende öyle düşünüyorum.75 e düşünce değil ama her 5 kiloda bir ödül verecem kendime. 60 a kadar devam etmeyi istiyorum. İnşallah hayal gerçek olur. Messakatli. Sabırla beklicez sonuçta 2 günde almadık o kiloyu
Desene misafirleri sismanlatacaksinBiskuvi pastasi,patates salatasi (patates puresi,terayag,havuc ve misir karisimi ustune yogurt ve yag yaktim(
Peynirli maydanozlu borek
Yas pasta aldim bide
Kurabiye
Bana sorarsan ben de aktaramıyorum da getiriyorlar işte. Öğretmen değilim neticede. Yaşına göre nasıl anlatırım bilmiyorum. Alıyorsa ne ala..Once kendi oglusun sonra gorumcenin oglu himm anlasilan o ki bilgini aktarmayi cok iyi basariyorsun herkes basaramaz onu. Bircok hocamiz var simdi okulda bilgisi cok adam profesor ama bildigini aktaramiyor
9-7-2 yaşında bebislerim :)ayy ne guzel anlatmissin. Anladigim kadariyla bahceli eviniz var ne mutlu size. Ufakligin kac yasinda veya kac aylik?
Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaaCanim cok iyi karar vermissin, ben de elimden geldigince KHsiz veya minimum khli diyete basliyorum bugundne itibaren. Sen de istersen seker degil sadece KHyi da azalt. Ben aylar once KHyi minimuma indiripo cok guzel kilo vermisytim. Ve inan ilk haftadan sonucu goruyorsun yanii ablana bir dahaki gidisinde suanda kucuk gelenler tam olur
Evin de yakinsa emzirme izni iyi oluyordur tabiki canim.DeryaOnDiet maşallah dökturmuşssun kız. Bi geldin pir geldin maaşallah ben sizin gibi öyle çok alinti yapip yazmayi daha ögrenemedim şimdiki tek hedefim alinti yapabilmek bayaa yorulmuşssun anladigim kadariyla işin zor valla. Allahtan benim emzirme izni var da öglene kadar gidip geliyom yoksa pert olurdum
Anliyor ki cocuklarini getiriyorlar, ne guzelBana sorarsan ben de aktaramıyorum da getiriyorlar işte. Öğretmen değilim neticede. Yaşına göre nasıl anlatırım bilmiyorum. Alıyorsa ne ala..
Oyy ne guzelmis yaslari. Allah bagislasin.9-7-2 yaşında bebislerim :)
Bazen boyle olaylar cok iyi sonuclaniyor. Sende oldugu gibi bir an oluyor insan diyor ki tamam yeterr.Ay çok kötü bir gün geçirdim çok mutsuzdum sırf kilomdan dolayi.yarından itibaren seker karbonhidrat yok.21 günlük oruca başlıyorum sonra vücut alisir zaten.ayy ne giysem olmadı gelde cildirma yaa
Hic soyledikleri gibi olmaz bakma sen onlara. Tamam senin boyun uzun ama 70li kilolar bir bayana cok, sen devam et bosver.
Ben diyetime 78le basladim simdi 67yim sukur ama 60 olmak niyetindeyim ins olursa. Dun gittik arkadaslara diyorlar iste daha diyete devam mi dedim elimden geldigince. Ee diyor arkadas nereden vereceksin o 7 kiloyu amaan neden yapiyorsun evlisin zaten. Allah allah sanki evlendim diye oldum mu yaa daha 33 yasindayim ben de olayim citir hatun
Canim yapma salata canin ugrasmak istemiyorsa, al 1 domatesi, salataligi yika ye.
SIKILdim cnaim derste. Hoca cok yavas anlatiyor, bir de labaratuvar dersi bilgisayar sinifindayiz, actim KKyi yazip duruyom ne yaoayimDeryaOnDiet maşallah dökturmuşssun kız. Bi geldin pir geldin maaşallah ben sizin gibi öyle çok alinti yapip yazmayi daha ögrenemedim şimdiki tek hedefim alinti yapabilmek bayaa yorulmuşssun anladigim kadariyla işin zor valla. Allahtan benim emzirme izni var da öglene kadar gidip geliyom yoksa pert olurdum
yaa canim bir de anlamadigim sey bunu bana soyleyen kiz 52 kilo ve bana diyor ki ayy 60 kilo cok az yok senin kadinsi bir vudun var verme boyle cok guzel olmussun. Sacmaliga bak ee madem sen kilo al da benim gibi 67 ol cok hosuna gittiyse. Cok da sevdigim bir arkadasimdir ama ilk defa iyi niyetinden suphe ettim yalan yokAynen çok haklısın. Kulak asmıyorum artık kimseye hedefe odaklandım. Demekki herkesin etrafında var böyle kişiler...ben artık mümkün mertebe açmamaya çalılıyorum konuyu yoksa üstüme üstüne geliyorlar.
Evet haklısın:) yapmaya çalışıcam sağol:)
Kadinlar birbirini nedense hep çok kiskanir canım.şu an en yakın arkadaşim dedigim kisiyle ayni seyleri yaşiyorum başka bir konuda.çatlayacak diye korkmaya başladimyaa canim bir de anlamadigim sey bunu bana soyleyen kiz 52 kilo ve bana diyor ki ayy 60 kilo cok az yok senin kadinsi bir vudun var verme boyle cok guzel olmussun. Sacmaliga bak ee madem sen kilo al da benim gibi 67 ol cok hosuna gittiyse. Cok da sevdigim bir arkadasimdir ama ilk defa iyi niyetinden suphe ettim yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?