Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ayy ne guzel anlatmissin. Anladigim kadariyla bahceli eviniz var ne mutlu size. Ufakligin kac yasinda veya kac aylik?

Canim cok iyi karar vermissin, ben de elimden geldigince KHsiz veya minimum khli diyete basliyorum bugundne itibaren. Sen de istersen seker degil sadece KHyi da azalt. Ben aylar once KHyi minimuma indiripo cok guzel kilo vermisytim. Ve inan ilk haftadan sonucu goruyorsun yanii ablana bir dahaki gidisinde suanda kucuk gelenler tam olur

Eee ne yedigini yazmayi unutmuşsun kızbu menüyle aç degil misin şu an?

Yok canım bunları yedim işte :) mısır gevreği beni cok tok tutuyor :)

Afiyet olsun cok güzel:)

Afiyet olsun bulutcum. Hangi diyet bisküvi kullanıyosun tok tutuyomu?

Abla börekcik derken büyüklüğü nasıldı?
Afiyet olsun..

Afiyet olsun kahvaltıyla akşam arası sadece kahve var acıkmadınmı o arada?:)

Ahh minişim senin de olur insallah biz de zor kavustuk bebişe 4yil bekledik.ilk aşılamayla oldu bebişim.aman yine polikistik oluşmuştu bende. Olacagindan degil laf işte benimki
Upuzun huzurlu anali babali omru olsun cnaim bebisinin. Oyy ya insan anne olunca anliyor nasil bir duygu oldugunu. Ayy bebegimi ozledim. Okul bitse de kavussam kuzucuguma.

Rabbim vakti zamanı gelince ikimizede nasip etsin inş önce kilo verelim sonra
Amin canim. Vakti gelince olur insallah.
Ve tabiki herkesin dusuncesi nedir bilemiyorum ama sahsen benim bebegim olmasaydi veya diyelim ki ikincisi olmazsa ben isterim evlatlik almayi.

4 mart pazar

Kahvaltı saat 12.30

2 kaşarlı yumurta tavada
2 dilim kepek ekmek

Akşam saat 18.00

2 tabak mercimek corbası
1 bardak ayran

Su 1.5 lt

Aynen ya daha doğum kilolarindan kurtulamadim. Zaten hamilelikten önce de gobiştim. Neyse inş veririz cnm
Canim benim de durum pek iyi degildi 3 ay kadar once mexzun oldum KKdan. Cok faydasini gordum. Baslangic kilom 78 di galiba 65 le mezun oldum. Simdiki hedef 60 bakalim olursa.
Insallah darisi basina.

4 mart pazar

Kahvaltı saat 12.30

2 kaşarlı yumurta tavada
2 dilim kepek ekmek

Akşam saat 18.00

2 tabak mercimek corbası
1 bardak ayran

Su 1.5 lt
Canim afiyet olsun. Aksama salata da olsaymis keske. Salatasiz sebzesiz olmus butun gunun.

Menun cok guzel canim, dolu dolu ve saglikli. Cok begendim

Dün komşumuz geldi konu kilodan açıldı artık kimsenin yanında konuşmak istemiyorum bıktım aynı muhabbetlerden.

İşte senin boyun var sen iyisin bilmem ne..ben memnun değilim dedim. Klasik sözü söylüyo bana yemeğin yağlısı kadının ... diye.
Sen zayıflasan üstten gider basenlerin yine kalır bu seferde güzel olmazsın bilmem ne..sanki böyle daha güzel. Aman dedim elif sus bu kadınla laf yarıştıramazsın kapattım konuyu.

Bacak basen ağırlıklı yapmaya çalışıcam sporumu bundan sonra.

Sizler nasılsınız nasıl gidiyor..

o yönden korkum yok adamla kan ki olduk zaten
Niye kiz? Ben dogumdan sonra zayifladim baya cok dusuyor ustume evde azicik dekolte giy masallah 60 kilosun kiz manken gibisin. Adamin once gozu bayram etsin bak gor sonra kankalik aninda nasil bitiyor

Canim afiyet olsun. Aksama salata da olsaymis keske. Salatasiz sebzesiz olmus butun gunun.

Evet abla öyle oluyo malesef.. babam evde yemek yemiyor dükkanında yiyor. O yüzden bizim evde düzen yok o konuda. Annemde sebze meyve hiç arası yoktur. Salatayla uğraşasım gelmiyor sırf kendim için yapabildikce sebze yapmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…