- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
ayy ne guzel anlatmissin. Anladigim kadariyla bahceli eviniz var ne mutlu size. Ufakligin kac yasinda veya kac aylik?Günaydın. Akşam erkencikten yatınca sabah 7de uyandım. Bahçenin işlerini hallettim ama elektrikler yok. Jenaratorun benzini de bitti. Öyle oturuyoruz. Verirlerse oğlanı yolladım petrole. Kahvaltıyı da yaptık. Ufaklık la uğraşıp duruyorum. Eli ayağı 1 dk durmuyor.
slm canim, iyi aksamlar diyeyim 2 gundur ancak vakit bulabildim. Simdi de dersteyim gerci ama off sabahtan beri bunaldim biraz KK arasi vereyim dedimGünaydın kizlar
Canim cok iyi karar vermissin, ben de elimden geldigince KHsiz veya minimum khli diyete basliyorum bugundne itibaren. Sen de istersen seker degil sadece KHyi da azalt. Ben aylar once KHyi minimuma indiripo cok guzel kilo vermisytim. Ve inan ilk haftadan sonucu goruyorsun yanii ablana bir dahaki gidisinde suanda kucuk gelenler tam olurselam kızlar herkeseablama gidecez irazdan hazırlandım eşimi bekliyorum.çıldırıyorum şuan varya dolapta ne giysem dar oldu düğme zor kapandı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yaa çok kötü bir duygu yarın şekersiz 21 gün e başlıyorum bu göbek şekeri kesmeden gitmicek.ay psikolojim alt üst yaa o kadar üzgünüm ki keşke ablam çağardığında bir bahane bulsaydım diyorum
slm canimGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Uşaklarrrrr
oyy kuzum benim 7ye kadar bari uyusaymis. Benim kizim da 5 6 ay once 5 gibi uyanip oyun oynamak istiyorduGünaydin kızlarewet bizim bebiş sağolsun bugün 5:40 ta uyandı Ve uyumuyo da inatla. gerçi uyku falan kalmadı
oyy kuzum benim 7ye kadar bari uyusaymis. Benim kizim da 5 6 ay once 5 gibi uyanip oyun oynamak istiyorduGünaydin kızlarewet bizim bebiş sağolsun bugün 5:40 ta uyandı Ve uyumuyo da inatla. gerçi uyku falan kalmadı
slm canim. Huzurlu pazarlar :*Günaydın kızlar
Huzurlu pazarlar
Slm kaptanimGünaydın canlarımmmm
Eee ne yedigini yazmayi unutmuşsun kızbu menüyle aç degil misin şu an?
4mart menü
sabah 11
2 has yumurta bi tanesinin sarısı sadece
4 zeytin
domates salatalik
peynir iki küp kaşar p
2 dilim c ekmegi
ara 13
1 elma tarcinli
ara 14
5 badem 1turk k fincanı leblebi
öğlen 15
yarım kepçe tarhana çorbası
1 yumurta sarisi (tezgahin üstündeydi attım agzima)
aksam17 30 18 arası
4yk mercimekli ıspanak
3yk tavuklu mantar sote
4yk pilav
ara 21 30
1 avuç erik kurusu
Dünkü menümğ hatırlamıyorum pek. Sabah 8gibi patates saltası yedim dört kaşık çay içtim öğlen iki form bisküvi yedim bir çay içtim akşam beş gibi bir türk kahvesi yanında bir kare eder heralde çikolata yedim. Akşamda bir kase semiz dört kaşık patates salatası yedim
3 mart cumartesi(emziren anne)
Sabah klasik kahvalti yaptim(09:30)
Zeytin peynir
Bir tk cilek receli
Bir tk pekmez
Uc dilim ekmek tb
Sekersiz cay
Oglen
Bir kase yogurt
Bir kase miss gibi sehriyr corbasi
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Bir dilim peynirli borekcik
Patates salatasi
Cay
Ara
Turk kahvesi
Spor:1 saat yurudum..marketw ben gittim..erken ciktim...
Su'2 litre
04.03.2018 Pazar menüm
09.00 1 bardak 1 y.k beyaz sirekli su
09.30 1 haşlanmış yumurta+ 3 y.k yulaf+1 y.k çörek otu ile karıştırılmış 1 kase yoğurt+ maydanoz+salatalık yeşil biber
14.30 1 türk kahvesi
17.30 1/2 kase şehriye çorbası+ bol salata+haşlama tavuk+1 kase sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış karnabahar ( bunların hepsini hazırladım kaselere koydum birazdan yiyeceğim. 19.00 a kadar )
su: henüz 2,5 lt
Spor 15 dk eliptik
10 dk kürek
40 dk hiit cardio ( benc press+ sguat+ karın+3 farklı ağırlık çalışması)
Bugun kacamak yapmaya vaktim yokgünaydın kızlar ınş kaçamaksiz bi gün olur
Upuzun huzurlu anali babali omru olsun cnaim bebisinin. Oyy ya insan anne olunca anliyor nasil bir duygu oldugunu. Ayy bebegimi ozledim. Okul bitse de kavussam kuzucuguma.Ahh minişim senin de olur insallah biz de zor kavustuk bebişe 4yil bekledik.ilk aşılamayla oldu bebişim.aman yine polikistik oluşmuştu bende. Olacagindan degil laf işte benimki
Amin canim. Vakti gelince olur insallah.Rabbim vakti zamanı gelince ikimizede nasip etsin inş önce kilo verelim sonra
Canim benim de durum pek iyi degildi 3 ay kadar once mexzun oldum KKdan. Cok faydasini gordum. Baslangic kilom 78 di galiba 65 le mezun oldum. Simdiki hedef 60 bakalim olursa.Aynen ya daha doğum kilolarindan kurtulamadim. Zaten hamilelikten önce de gobiştim. Neyse inş veririz cnm
Canim afiyet olsun. Aksama salata da olsaymis keske. Salatasiz sebzesiz olmus butun gunun.4 mart pazar
Kahvaltı saat 12.30
2 kaşarlı yumurta tavada
2 dilim kepek ekmek
Akşam saat 18.00
2 tabak mercimek corbası
1 bardak ayran
Su 1.5 lt
Menun cok guzel canim, dolu dolu ve saglikli. Cok begendim4mart menü
sabah 11
2 has yumurta bi tanesinin sarısı sadece
4 zeytin
domates salatalik
peynir iki küp kaşar p
2 dilim c ekmegi
ara 13
1 elma tarcinli
ara 14
5 badem 1turk k fincanı leblebi
öğlen 15
yarım kepçe tarhana çorbası
1 yumurta sarisi (tezgahin üstündeydi attım agzima)
aksam17 30 18 arası
4yk mercimekli ıspanak
3yk tavuklu mantar sote
4yk pilav
ara 21 30
1 avuç erik kurusu
Ben cok begendim, ben de SIK SIK yemeyi severim ama sen gayet guzel ve saglikli yemissin bence.Çok uzun ve karışık menü di mi canım sıkkın ken ne yedigimi bilmedim
Niye kiz? Ben dogumdan sonra zayifladim baya cok dusuyor ustume evde azicik dekolte giy masallah 60 kilosun kiz manken gibisin. Adamin once gozu bayram etsino yönden korkum yok adamla kan ki olduk zaten
Canim afiyet olsun. Aksama salata da olsaymis keske. Salatasiz sebzesiz olmus butun gunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?