- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Allah hayırlısını nasip etsin insallah vakti geldiğinde güzel geniş bir ailen olurinşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)
Allah hayırlısını nasip etsin insallah vakti geldiğinde güzel geniş bir ailen olur
Bulutada yunusunu nasip etsin amininşallah bulutcum inşallah.
Yaa insallah yoktur önemli birşeyKızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
Kızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
Bulutada yunusunu nasip etsin amin
İnşallah canım bakalım. Küflenmiş çark gibi ses geliyordu bayadır. İyice de halsizleştim. Gece çok daraldımYaa insallah yoktur önemli birşey
Gecmiş olsun kaptanım umarım bi şey çıkmaz. Haber et bize deKızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
Streli günler gecirdiysen ya da kahveyi çayi çok kacirdiysan ya da cok findik fln yediysen de oluyor bacım. Aman dikkat insallah bir sey yokturİnşallah canım bakalım. Küflenmiş çark gibi ses geliyordu bayadır. İyice de halsizleştim. Gece çok daraldım
Kıyamam sana ama derdin bitmiyorki kendine bakasınİnşallah canım bakalım. Küflenmiş çark gibi ses geliyordu bayadır. İyice de halsizleştim. Gece çok daraldım
Amiin canim aminn hayırlısiyla insallahBulutada yunusunu nasip etsin amin
dün sürekli girdim akşamda sakindi buralarBİz buradayız sen neredesin?
amannn dün çokk berbat bir gündüasya_01 biz burdayiz sen nerdesin hacı? Ne yidin ne içtin bugün?
kız bacım aldında benim gibi aldınSen dikkat edersin cumaya eksiye bile geçersin sana güvenim tam
Ben de bahçeli ev deyince aklıma gelen börtü böcek kertenkele
Oyyy evde eşofman tayt takılınca öyle oluyor. Ben de aldım valla
Oyyy ne zamandır istediğim. Sessizlik..
Çok ilginç.
Maşallah yaa . Ben suyu iyice unuttum. Sütüm de azaldı zaten. Bıraktın mı sen emZirmeyi. Küçüktü sanki bebek daha.
Sakın yeme. Kılavuzu karga olanın burnu b....n çıkmaz hesabı... O kadar kilo alınca, haftasonu da bol su içince ödem attım. Aldatmaca bu kilo..florence_N bu iki günde coşmussun maasallah ne yedin ne ictin yaaa. Hemen bakicam. Diyet listesi olarak senin yediklerini
Yiyecem
Okudum been. Hiç öyle düşünme. Ne günler geçirdin neler geçti gitti. Üç beş kilo seni böyle üzecekse ohoo olmaz böyle. Ben bir ayda iki verdiysem sen dört verirsin beş verirsin. Senin azmin hepimizi harekete geçirecek. Neydi ne oldu diyeceğiz. Sıkma güzel canınıamannn dün çokk berbat bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?