tamamdır bacıCanımm senden başka selamımı alan olmamış. Bi de @Edebiye 006 hatırlamış
Seninle herşeye varım benben de takılıyorum peşine
Ben olmadıysam kimse olmaz merak etme. Dukan yapıyorum diye bi ara koca danayı bitirdiydim
Sennnn inanmam
Garantiye girmez de bakalım.
Karatay kitabındaki tariflere bi bakayım ben yapmadım hiç ama.
Aynen koyduk bakalım atar atmaz.
96 :)))
Artık dikkat etmiyorsun. Her gün patates pirinç va illa bi yasak görüyorum
Ben listede değilim istediğim zaman yerim istediğim zaman dikkat ederim. Zamanında listedeyken neler çektim ben sen yoktun tabii o zamanlarbir börek yedim santim santim ölçtürdüler
bildiğin karatay beslenmesi canım.ekme makarna pirinç patates yok.meyve olarak kuru meyve tüket.zaten 21 gün sonra vucut alışıyor unutuyor yani o tatları.Evet canim ezhel ismi..
Ben begendim kafami dagitiyo en azindan..ne diyim:))
Elifcim nasil diyim isaret parmagi kadar..cok degil..
Anam birak sana zayiflama diyenleri..sen hedefine odaklan...
Ya derya degisik birsey bu ama gercekteb oyleyim..benim cocuklar boyle ikramliklar pek sevmez o yizden evimde hep tencere yemegim olur o yuzden ac kalmiyorum genelde de..nasil diyim sana mesela borek pisiyor ya firindayken kokusu geliyor tikaniyorum ..ayni sekilde ne yaptiysam ugrastigim icin niyeyse cok cok yiyesim gelmez..yemekte oyle yemeklerin kokusundan bi acayip olurum.ne bileyim ya..acayibim iste kabul :))
Ya arkadasim bu diyet nasil birsey bana bilgi versebe..ben asiri sekee tuketiyorum ya..komaya gircem..gelip gidip seker yiyorum..sisligim var aslinda ama anlamiyorum nasil oluyo..
Sakın yeme. Kılavuzu karga olanın burnu b....n çıkmaz hesabı... O kadar kilo alınca, haftasonu da bol su içince ödem attım. Aldatmaca bu kilo..
hakikaten öyle ben böyle değildim hayat beni böyle yaptıOkudum been. Hiç öyle düşünme. Ne günler geçirdin neler geçti gitti. Üç beş kilo seni böyle üzecekse ohoo olmaz böyle. Ben bir ayda iki verdiysem sen dört verirsin beş verirsin. Senin azmin hepimizi harekete geçirecek. Neydi ne oldu diyeceğiz. Sıkma güzel canını
TLC de Fatih bilmem ne diye bir program başlamış. Hatun 45 kilo vardı 3-4 ayda. Akşam gaza geldim. Ben 20 kiloyu 1 yılda zor verdim.
gelince haber ver bize canım dikkat et kendineKızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
ne güzel yapmışsın o pantolonu giymek için zayıflarsın ve o seni motive eder.hakikaten öyle ben böyle değildim hayat beni böyle yaptıinşallahh yaa.yaa bakın ne diyorum bayram için herkes hedef koysun kendine daha motive olur herkes ben hedefi koydum şimdiden.küçük beden pantolon bile aldım dün gülmeyin sakın kararlıyım o kilolar gidecek
cumaya tartı bildirimi yapıcam bacı.şu psikolojiyle tartılırsam hiççç iyi olmazasya_01 kızz yaz bakalım pazartesi tartını ne yedin ne ictin? Menü de paylasmadin heralde ya da ben goremedim.
Günaydın kızlar.
Günaydın hatunlar iyi haftalar hepinize.
Günaydın kızlarrr
Günaydın
cumaya tartı bildirimi yapıcam bacı.şu psikolojiyle tartılırsam hiççç iyi olmaz
Valla ben bilmem kaptanim bilir. Herkes tartiliyo pazartesi kontrol tartisindacumaya tartı bildirimi yapıcam bacı.şu psikolojiyle tartılırsam hiççç iyi olmaz
Listede veya deneme süresinde olmayanlar serbest takılıyor canım. Kendisini nasıl iyi hissedecekse o zaman paylaşsınValla ben bilmem kaptanim bilir. Herkes tartiliyo pazartesi kontrol tartisindalistede senin başlangiç kilon da yazmiyodu gerci tartil sen tartil dün menü paylaşmamişssin bi de. 15 dk var paylaşman için.
kaptanim geçmiş olsun bu vesile ile bütün sıkıntılarını anlat drlara sonucu da hemen bildir bizeKızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
Listede veya deneme süresinde olmayanlar serbest takılıyor canım. Kendisini nasıl iyi hissedecekse o zaman paylaşsın
Evden çıkmadın mi daha sen canım?Listede veya deneme süresinde olmayanlar serbest takılıyor canım. Kendisini nasıl iyi hissedecekse o zaman paylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?