Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tamamdır bacı şekersiz 21 gün sonrası zaten vucut alışıyor.ilk hedefim bayram ne kaldı sanki haziran 15 bayram.hatta herkes bayram için hedef koysun kendine daha motive olur.

bildiğin karatay beslenmesi canım.ekme makarna pirinç patates yok.meyve olarak kuru meyve tüket.zaten 21 gün sonra vucut alışıyor unutuyor yani o tatları.

hakikaten öyle ben böyle değildim hayat beni böyle yaptıinşallahh yaa.yaa bakın ne diyorum bayram için herkes hedef koysun kendine daha motive olur herkes ben hedefi koydum şimdiden.küçük beden pantolon bile aldım düngülmeyin sakın kararlıyım o kilolar gidecek

TLC de Fatih bilmem ne diye bir program başlamış. Hatun 45 kilo vardı 3-4 ayda. Akşam gaza geldim. Ben 20 kiloyu 1 yılda zor verdim.

yavaş olsun sağlıklı olsun az yemek önemli değil yaşam tarzı haline getirmek lazım canım :) ben kaçıracaksam veya bozacaksam sabah veya öğle saatlerinde yapıyorum bunu akşama kadar da su içiyorum akşam dikkat ediyorum öyle dengeliyorum. yoksa ömrümüzün sonuna kadar aynı seyi yapamayız

ne güzel yapmışsın o pantolonu giymek için zayıflarsın ve o seni motive eder.

cumaya tartı bildirimi yapıcam bacı.şu psikolojiyle tartılırsam hiççç iyi olmaz
cumaya tartı bildirimi yapıcam bacı.şu psikolojiyle tartılırsam hiççç iyi olmaz
Valla ben bilmem kaptanim bilir. Herkes tartiliyo pazartesi kontrol tartisindalistede senin başlangiç kilon da yazmiyodu gercitartil sen tartildün menü paylaşmamişssin bi de. 15 dk var paylaşman için.

Valla ben bilmem kaptanim bilir. Herkes tartiliyo pazartesi kontrol tartisindalistede senin başlangiç kilon da yazmiyodu gercitartil sen tartildün menü paylaşmamişssin bi de. 15 dk var paylaşman için.
Listede veya deneme süresinde olmayanlar serbest takılıyor canım. Kendisini nasıl iyi hissedecekse o zaman paylaşsın

Kızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı 11:00 de randevum bakalım.
kaptanim geçmiş olsun bu vesile ile bütün sıkıntılarını anlat drlara sonucu da hemen bildir bize

Listede veya deneme süresinde olmayanlar serbest takılıyor canım. Kendisini nasıl iyi hissedecekse o zaman paylaşsın
yaa kaptanım yaa ne güzel sen hastanedesin diye ortaligı boş bulup koltuguna göz dikmiştimnerden cıktin sen şimdik. Biz onla yarısıyoruz kaptanim paylaşssin amabanane banane paylaşssın

4 mart menü
sabah 11
4yk menemen
1 dilim peynir
3 küp kaşar o
2 dilim c ekmeği
1tk ev yapımı kaynak
1çay k reçel
3 zeytin
ara
1 kase yoğurt
1 avuç leblebi
ara
2 hurma 3 çilek 2 küp kaşar p (tezgah üstünden ağzıma girivermis)
akşam 20
3 lahmacun (1 karış büyüklüğünde 20 cm)
3 bardak ayran
salata domates sumakli sogan

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/68,2/0,7)
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.0/72.0/ sabit)

@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/

İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(

Asya01(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…