- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
200 Gr ne ki ya, 1 kere küçük wc kadar. Sıkma canini.12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/68,2/0,7)
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/60.2)
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.0/72.0/ sabit)
@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/
İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(
Asya01(
Valla ben bilmem kaptanim bilir. Herkes tartiliyo pazartesi kontrol tartisindalistede senin başlangiç kilon da yazmiyodu gerci tartil sen tartil dün menü paylaşmamişssin bi de. 15 dk var paylaşman için.
Benden çok mu aldın canım? Ben bile bir gaz ile paylaştım pazartesi. Çok rahatladım. Çok özel bir derdimi anlatıp da rahatlamış gibi hissettim.kız ben listede değilim.hem kaptan bilir ben şu psikolojiyle artı çıksam daha depresyon moduna girerim ama menümü paylaşayım dur
Kızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
geçen hafta 83 tüm canım.kendimi hiç iyi hissetmiyorum tartılsam artı çıksam daha üzülürüm motivem bozulur.cumaya tartılacam inşallahBenden çok mu aldın canım? Ben bile bir gaz ile paylaştım pazartesi. Çok rahatladım. Çok özel bir derdimi anlatıp da rahatlamış gibi hissettim.
canım nasılsın?göremiyorum seni pek iyimisin?İnşallah önemli bir şey yoktur kaptan geçmiş olsun
Ee msnün çok güzel. Bunlarla kilo almaz ki insan.afiyet olsunkızlar dünkü menüm
sabah
2 yum 3 dil tambuğday ekmeği
domates 5 zeytin az peynir
çay
ablamgilde 2 küçük dil börek küçük poaça kadardı diyebilirim ve çay
akşam ızgara tavuk salata
su 1 lt ancak olmuştur
Ahh kuzum gecmis olsun tekrar. Sonuçlar iyi cikar insallah. Bi ara bende de ayni problem vardi bana da takmişlardi ama sanirim 1 gün durmuştu.3 gün cokmuş ya. Umarim bir şeyciğin yoktur bacım. Gecmis olsunGeldim kızlar. Kan aldılar bütün sonuçlar yarın çıkarmış. Yürüyüş bandında yürüttüler ritimlere baktılar. Sonra holter taktılar 3 gün duracakmış. Heryerimde kablolar var :)) 3 gün sonra belli olacak inşallah. Kesin bişey diyen olmadı.
Geçmiş olsunKızlar günaydın. Ben hastaneye gidiyorum. Uzun zamandır kalbimde bi tuhaflık vardı. Gece baya zorladı11:00 de randevum bakalım.
tansiyon kaçlarda biliyor musun.Geldim kızlar. Kan aldılar bütün sonuçlar yarın çıkarmış. Yürüyüş bandında yürüttüler ritimlere baktılar. Sonra holter taktılar 3 gün duracakmış. Heryerimde kablolar var :)) 3 gün sonra belli olacak inşallah. Kesin bişey diyen olmadı.
Seninki en sağlıklısı takılma onlaraTLC de Fatih bilmem ne diye bir program başlamış. Hatun 45 kilo vardı 3-4 ayda. Akşam gaza geldim. Ben 20 kiloyu 1 yılda zor verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?