- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ay gömme deme yaa. Ben de çocuklara mantı haşladım öğlen, hiç artmayacak şekilde. Her zaman süpüren cocuklar yarilarini bıraktılar... Öğlen ufaklikla uyumuştum, kalktım ve resmen saldırdım. 8 kaşık yedim. Kendime gelince yerine koydum ve taze fasulye ile devam ettim. Akşam yemeğini ekmeksiz ve hafif geçireceğim mecburen.. Ay uykudan önce nasıldım sonra nasıl oldum... Ufff. Yilmak yok ama. Bir dahaki sefere daha az yapıp doymayan ekmekle doysun diyeceğim. Kusmayi bile düşündüm ama vazgeçtim sonra.kızlar öğle arası baby shower vardı pastalar börekler çok kötü gömdüm ne yapmalıyım16 kat çıktım indim kendime ceza akşam da yemeyi düşünmüyorum. bu hafta kötü oldu benim ya
Ay gömme deme yaa. Ben de çocuklara mantı haşladım öğlen, hiç artmayacak şekilde. Her zaman süpüren cocuklar yarilarini bıraktılar... Öğlen ufaklikla uyumuştum, kalktım ve resmen saldırdım. 8 kaşık yedim. Kendime gelince yerine koydum ve taze fasulye ile devam ettim. Akşam yemeğini ekmeksiz ve hafif geçireceğim mecburen.. Ay uykudan önce nasıldım sonra nasıl oldum... Ufff. Yilmak yok ama. Bir dahaki sefere daha az yapıp doymayan ekmekle doysun diyeceğim. Kusmayi bile düşündüm ama vazgeçtim sonra.
Sayı olarak çok mu yedin?ay sorma börekler mercimek köfteleri profiteroltam olarak gömdüm yani. şu anda yeşil çay içiyorum. bol su içerek kapatacağım bu günü. sen de fena gömmüşsün arkadaşım ya geçmiş olsun bize. neyse kaçamaklar motivasyonumuzu düşürmesin. yarından itibaren daha sıkı yapacağım ben.
biraz öyle olduSayı olarak çok mu yedin?
Sür anam sür. Ben de susatsin diye taze soğan ve sarımsak yedim 3 kok. Yoksa ben de icemem fazla su.biraz öyle olduakşam da bisiklet sürerim epey artık
afiyet olsun ne hallere düştük zayıflayacaz diyeSür anam sür. Ben de susatsin diye taze soğan ve sarımsak yedim 3 kok. Yoksa ben de icemem fazla su.
Zayiflayacagiz diye değil arada kaçırıp öküz gibi yediğimiz için bunlar canımafiyet olsun ne hallere düştük zayıflayacaz diye
Zayiflayacagiz diye değil arada kaçırıp öküz gibi yediğimiz için bunlar canım
Arada böyle bir geçiyorum kendimden. Çikolata dolu küvet olsa yerim yerhalde. Hani aç yatan tok kalkardı? Aç yatan apaç kalkar.hahahah doğru kelimeyi kullandın canımben de hep öyle oluyor şahsen :)
Sağol canım. Evet yaa çok. Kaşındırıyor zaten yapıştırdıkları yerler 3 gün nasıl dururum bilmiyorumAhh kuzum gecmis olsun tekrar. Sonuçlar iyi cikar insallah. Bi ara bende de ayni problem vardi bana da takmişlardi ama sanirim 1 gün durmuştu.3 gün cokmuş ya. Umarim bir şeyciğin yoktur bacım. Gecmis olsun
Tansiyon normal çıktı onda sorun yok canım.tansiyon kaçlarda biliyor musun.
gerçi holterden anlaşılır.
yüksek çıksa da üzülme sakın.
ben yıllardır takipteyim.
Yarında ben gideceğim
Kalp için canım tansiyonda sorun yok dedi. Evet bence de önemli bişey yok. Bu alet 3 gün durmasa nolur kiAnka, EKG çektiler mi? Ultrasonla bakmislardir. Önemli bir durum olsaydı eve yollamazlardi. Holter kalp mi tansiyon mu?
Arada böyle bir geçiyorum kendimden. Çikolata dolu küvet olsa yerim yerhalde. Hani aç yatan tok kalkardı? Aç yatan apaç kalkar.
Sen cuma ortalamayı düşür ben seni yuvarlıcamalemsin ya. ben bayağı su içtim şu an davul gibiyim koysan yere yuvarlanırım
Sen cuma ortalamayı düşür ben seni yuvarlıcam
Hafta sonu cıvıttın pazartesi cıvıttın
Sen cuma ortalamayı düşür ben seni yuvarlıcam
Hafta sonu cıvıttın pazartesi cıvıttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?