Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bazı ritim bozuklukları uyku, heyecan ya da egzersiz sırasında ortaya çıkıyor. O yüzden takildi. Mecbur duracaksın.

kızlar napıyorsunuz?ben çatlıyorum sinirden.ya aileden de olsa insanlar birbirine hiç acımıyor yacenazeden bu yana ablamı görmemiştim dün gitmiştik ya.bugün aramış beni bir ezikledi bir ezikledi anlatamam ay telefonu kapattığımızdan beri ağlıyorumçok kilo almışsın seni hiç iyi görmedim psikolojik destek al.çok beter olmuşsun falan filan.eşim askere gidecek maddi açıdan bir ezikledi.bana diyetisyen de sanki bir konuşması var konuşmasıyla yerin dibine soktu beni.bu nedir ya

Böyle bir abla "ağır yaşamlar"da da var. Salla gitsin. Aksine hırs yap, verecegin kiloları ağzına tık ablanın.

Böyle bir abla "ağır yaşamlar"da da var. Salla gitsin. Aksine hırs yap, verecegin kiloları ağzına tık ablanın.
çok üzüldüm ya hala ağlıyorum.annem öleli ne kadar oldu daha 40ı çıkmadı.dün fıldır fıldır.kendisi çabuk atlatmış.ben onun gibi olmak zorunda değilim ki.ben yanıyorum anneme.sanki kendisi çağla şikel aramızda olsun olsun en fazla 5 kilo.bu kadar yerin dibine sokulmaz bir hava bir hava

Yanlış hatırlamıyorsam annen hastayken en çok sen çabalamistin. Onlar keyifteydi. Atlatır tabii ki. Annene en çok sen düşkünsün. Bu kadar üzülmen de ondan.

Takmamaya çalış. Asıl onlar düşünsün. Ortada seninle kiyaslayabilecekleri bir sevgi ve vicdanları yok bence. Sil gözlerini, önüne bak.
iyiki varsınız yaa.dün kilomdan şikayetlendiğimde ne çok destek oldunuz bana.ama kendi kanımdan olan insanın bana yaptığına bak.

asya_01 benim de annem daha çok yeni vefat etti hem de daha çok gençti 47 yasindaydi. bŞın sagolsun senin de.4 ay olacak bu ayın 10 unda.Annemle aramızdaki bağı anlatamam Allahtan 3 tane daha kız kardeşim ve 1 erkek kardesim var ve onlara tutundum. Ablan sana destek olacagina neden böyle yapiyor anlamadım. Benim diyete girmeme vesile olan da kızkardeşlerim ama inan öyle bir konuştular ve ikna ettiler ki kendimi bir anda diyette buldum.şimdi benden çok sewiniyorlar diyetteyim diye.Onlara tesekkur ediyorum her fırsatta. Sen ömrünün sonuna kadar ablanla görüseceksin ve o da zamanla gorecek sendeki değişimi.üzulme ve pes etme

iyiki varsınız yaa.dün kilomdan şikayetlendiğimde ne çok destek oldunuz bana.ama kendi kanımdan olan insanın bana yaptığına bak.
Ya bence o da kınayarak seni hirslandirdigini düşünüyordur. Kimi insanlar biraz sert mizaclilar. Kimine ters laf iyi gelir kimine telkin kimine pohpohlama.

Senin de basın sağolsun canım.

burada hep birbirimize destek olmak için varız iyi yada kotu ama aslanın niyetinin kötü olduğunu sanmiyorum

Ya bence o da kınayarak seni hirslandirdigini düşünüyordur. Kimi insanlar biraz sert mizaclilar. Kimine ters laf iyi gelir kimine telkin kimine pohpohlama.
bende katılıyorum fikirlerine karşımıza hep iyiler cikacak degil ya bazen kotulerde denk geliyor bu akrabalar da oluyor evlatta

Başın sagolsun kuzum Allahım sabır versin 10kasımda rahmetli olmuş sanırım bende 10kasımda ölümden döndüm amaliyat oldugum gün 10kasım Rabbim hepinize sabır versin yattıkları yer nur olsun efendimize komşu olurlar inş elden bişey gelmiyo sadece Dua hepimizin gideceği yer orası er yada geç Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin bakanada çekenede çok zor asya_01 annesi çok çekti evlat olarak üzerine düşeni yaptı taktiri ilahi bizimde kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden daha hayırlı eylesin inş

Tekrar geçmiş olsun.

Sağol canım Allah razi olsun.Söyleyecek o kadar şey var ki düsunmemeye çalisiyorum.

5 mart menü

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 avuç çiğ kuruyemiş
peynir
5 zeytin
1 domates

öğle : 2 börek 5 mercimek köftesi 1 patlıcan dolma 3 profiterol

akşam : bir şey yok

2 lt su içildi
2 bardak yeşil çay içildi.

eve gideceğim birazdan spor yapacağım ve bir şey yemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…