Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız bir kase yogurt bari ye acıkirsan.öglen ywdiginle akşami nasil edecen bilemedim

Benim kizim 19 aylik canim. 12 inci 13. ay miydi neydi kendisi istemedi hala sutum vardi ama reddetti birkac kere cok kotu isirinca bence israr etmedim, icmiyor artik Suya dikkat canim. Soylenenler dogruymus ben onu gordum ki erken dogum yaptigim halde kendi sutumden baska birsey verdmedim ilk 6 ay, ama gercekten deli gibi su ictim.

[/QUOTE]
ancak vakit bulabildim canim, birazdan yazarim kilomu sukur eksideyim.

Supersin canim masallah

ben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim
Haklisin canim, ben de bu aralar SIKI tutacagim geldigimden beri ayni noktadayim neredeyse, ve kesinlikle dedigin gibi kilo verdikce insan daha da motive oluyor

burası bana her konuda çok iyi geldi ya bebek konusunu bile daha az takar oldum akışına bıraktım herşeyi :)
Inan zamani gelince olur canim ve o zaman dersin ki gerekten tam zamaniymis. Ben de 31 yasinda anne oldum ve hic de sorun degil her zamanin onemi ayri oluyor. Evlendikten 5 yil sonra tanistiktan 8 yil sonra cocugumuz oldu diyorum aslina bakarsan iyiki de oyle olmus az gezip tozmadik, cocukla yapamiyorsun o kadar mcburen insan daha sakin bir hayat yasiyor.
Bu gunlerinin de degerini bil kiz esimle basbasa kalip birseyler yasamak icin kziin gozune bakiyoruz uyusun artik diye

Yok ben ya. Ben 71in kenarından geldim bu kiloya. 60 hayal benim için.
Hic de hayal olmasin Canim ben de dogumdan sonra 85 le basladim 13. takimla 65 le mezun oldum ve simdi hedefim 60 neden olmaasin senin de hayalin degil hedefin olsun 60. Hatta gel ikimizin hedefi olsun beraber 60 olalim insallah. Sisko kizlarin bakip da ic cektigi fizik bizim olsun

tabi gösterirsin :) yürüyüş acaip faydalı cidden. ben her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum şaka maka selülitlerimin azaldığını gördüm gözümle :) bol su içmeyi de unutmuyoruz tabi ki :)
Haklisin canim ama sen gercekten cok iyi yapiyorsun ogle arani hem temiz hava alarak hem de yuruyusle gecirerek cok guzel yapiyorsun

İnsallaahhh ahh ahh ewlenmeden onceye dönebilsem.insan ewlenince neden bu kadar kilo aliyor yaa. Bir daha böyle yapmayacam ama.Bu kadar kilolu olmak istemiyorum daha.
Canim onu inan ben de anlamiyorum kiz yabancilar cok dikkat ediyor biz bir evlenince saliyoz mu hayat cok mu rahat geliyor anlamadim inan ben de onu. Ama zayiflayinca insannin esinin davranislari bile degisiyor inan iliskimiz ayri bir sehvetli oldu esimle. Bir 60 olayim kimbilir nasil davranacak o zaman

inşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)
Kafanin rahat olmasi en onemlisi canim, biz denerken de oyle allahim su yumurtlama donemi takip urunlerinden filan aldim saka gibi ozel yumurtlama saati tahmini icin USD ye gittim kac kere yokk, Amaaan dedim saglik olsun belki de olmayacaktir o aralarda oldu demek ki kafa rahatligi ve stres yapmamak cok onemli

Canim istersen bir metabolizma hizini olctur. Ama sahsen senin menulerin gayet guzel, kastan gidecegini pek sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…