Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bak bende seni sorcaktım nerelerdesin sesin çıkmıyo pek diye :)

Sen nişan olsada olmasada vermeye bak canım..ha dedinmi verilmiyor malum. Toparla kendini bi silkelen ölü deriyi at üstünden :)

Benimde uyku düzenim çok bozuk düzeltmek lazım oda insanın halini etkiliyor.

Bende şöyle bişey yaptım telefonu elime aldıkça göreyim diye.. @anka_misali kaptanım sendin galiba telefon ekranına geri sayım koydum diyen:) ordan esinlendim bende hoşuma gitti..

Arkadaşımın düğünü var haziran 24 e kadar geri sayım yaptım..benş gören herkes şaşırsın diye :)
Hedef çıtamı yükselttim haftada bir kilodan o tarihde 57-58 olmuş olucam. Başarcam inşallah :)

Çok güzel düşünmüş valla bende yapayım

Cok iyiymiş ya insallah hedefine ulasirsin canim. Şaşırt herkesi

Sporsuz hiçbir şey olmuyor gerçekten bunu biliyorum. Gücüm kalmadı ne kendime özel birşeyler hazırlamaya nede spor yapıp kendimi yormaya.uzaktan izliyorum sizi hevesim yok. Dediğiniz gibi dikkat etmeyip vermemin sebebi geçtiğimiz ağustostan beri diyette gibiyim ilk defa saldım onun etkisi olmalı. İllaki toparlarım kendimi pilates seti alıcam internetten bakınıyorum. Haftanın üç günü fitness dört günü pilates yapıcamda allah yürü ya kulum dese

Hayy maşallahyaparsın sen.çok güzel bir gelin olacaksın

Canım sana nazar falanmı değdi cok iyidin ben ilk geldiğim zamanlarda hevesin enerjin cok güzeldi. Hayat inişli çıkışlı tabiikide ama salma boşu boşuna sana bi getirisi olmucak sende biliyosun...
Kendin için çabaladıkca mutlu olucaksın eminim.
Bende şu dönem psikolojik olarak çok kötüyüm ama kendimi odakladım hiçbişey yapamasamda bu kilolar gidecek.
Cok guzel spor yapıyosun yarından itibaren devam et..o setide al plates cok iyi geliyo insana. Ben yaptığım günlerde uyanırken bile farklı uyanıyodum sanki psikolojikmi bilmiyorum ama çok iyi hissediyodum:) hatta böyle anlatınca heves geldi bak bende en azından haftanın 2-3 günü yapmaya başlayayım:))

Komşum geldi bende çay yapmaktansa nescafe yaptım kolayca na Heee gııı o rakıyla birayla yapılan dukan birası sende içinmi

Hadi siz görmüyorsunuz beni ama spor salonunda onlarcasıyla karşılaşıyorum öyle bir süzüyorlarki senşöyleydin böyle oldun artık son zamanlarda tanımıyorum muhabbetim yok gelip kilomu konuşuyorlar. Rahatsız olmuyo değilim eski esofmanımı giydim gittim geçen gün xxl belkide xxxldir. Hani sırf göza batmayayım diye. Sağol canım desteğin için elbet düzelir bakalım

Tabiki bellidir canim neredeyse 20 kilo vermisdin. Masallah

Evet ben de gordum neyse sonucta hepimiz tombik gitmisiz. Dun baktim da bir iki fotoma amanin dedim yuvarlasan yuvarlanirmisim top gibi.
Vayyy Gulumse24 yine beni çekiştiriyo bak.deryacım sen de buna uymuşssunewet doğru ben gittim 96 ylapişman değilim ewet yaptım

Benim dizi bitti uykumu bekliyorum o taraflarda görürsen gondert gelsin kırim bacaklarını taaaa oralarda ne işi varmış bakim
Bizim burda saat daha 22:20 ya ondan gezmeye gelmis birazdan donecekmis ben de giderim birazdan uyumaya. Iyi geceler canim

Kuzummmmm hayırdır noluyo bakim senin canın bişeyemi sıkkın yoksa tek sorun motivasyonmu bak bende geçtim o süreçlerden ama bi başladıgımız yere bak birde Şuan ki oldugumuz duruma bak yapma böyle kuzum sen yaparsın toparlarsın kendini her hafta bigün kendine ödül ver istedigin bişeyi ye ama abartısız ve tel şey hepsini degil birazda böyle devam et sen gelin olacaksın helin kız fit olur biz seni öyle görmek İstiyoruz ne kendi nede yunusun hayallerini yıkma sen yaparsın ne diyorduk ya bahanelerin olur ya sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…