- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Bende hedef koymak istiyordum belki nişan yaparız diye. Artık nişanda yapamayacağız galiba o yüzden büyük umutsuzluktayım.
4 ayda yani temmuz başına kadar 55olmalıyım. 68im. 13kilo var her ay üç kilo versem sanırım oluyor aşağı yukarı ama bu sıralar çok saldım
Çok güzel düşünmüş valla bende yapayımEki Görüntüle 2119767
Bende şöyle bişey yaptım telefonu elime aldıkça göreyim diye.. @anka_misali kaptanım sendin galiba telefon ekranına geri sayım koydum diyen:) ordan esinlendim bende hoşuma gitti..
Arkadaşımın düğünü var haziran 24 e kadar geri sayım yaptım..benş gören herkes şaşırsın diye :)
Hedef çıtamı yükselttim haftada bir kilodan o tarihde 57-58 olmuş olucam. Başarcam inşallah :)
Cok iyiymiş ya insallah hedefine ulasirsin canim. Şaşırt herkesiEki Görüntüle 2119767
Bende şöyle bişey yaptım telefonu elime aldıkça göreyim diye.. @anka_misali kaptanım sendin galiba telefon ekranına geri sayım koydum diyen:) ordan esinlendim bende hoşuma gitti..
Arkadaşımın düğünü var haziran 24 e kadar geri sayım yaptım..benş gören herkes şaşırsın diye :)
Hedef çıtamı yükselttim haftada bir kilodan o tarihde 57-58 olmuş olucam. Başarcam inşallah :)
Sporsuz hiçbir şey olmuyor gerçekten bunu biliyorum. Gücüm kalmadı ne kendime özel birşeyler hazırlamaya nede spor yapıp kendimi yormaya.uzaktan izliyorum sizi hevesim yok. Dediğiniz gibi dikkat etmeyip vermemin sebebi geçtiğimiz ağustostan beri diyette gibiyim ilk defa saldım onun etkisi olmalı. İllaki toparlarım kendimi pilates seti alıcam internetten bakınıyorum. Haftanın üç günü fitness dört günü pilates yapıcamda allah yürü ya kulum deseBak bende seni sorcaktım nerelerdesin sesin çıkmıyo pek diye :)
Sen nişan olsada olmasada vermeye bak canım..ha dedinmi verilmiyor malum. Toparla kendini bi silkelen ölü deriyi at üstünden :)
Benimde uyku düzenim çok bozuk düzeltmek lazım oda insanın halini etkiliyor.
Hayy maşallahSporsuz hiçbir şey olmuyor gerçekten bunu biliyorum. Gücüm kalmadı ne kendime özel birşeyler hazırlamaya nede spor yapıp kendimi yormaya.uzaktan izliyorum sizi hevesim yok. Dediğiniz gibi dikkat etmeyip vermemin sebebi geçtiğimiz ağustostan beri diyette gibiyim ilk defa saldım onun etkisi olmalı. İllaki toparlarım kendimi pilates seti alıcam internetten bakınıyorum. Haftanın üç günü fitness dört günü pilates yapıcamda allah yürü ya kulum dese
Ya teşekkür ederim hayırlısıHayy maşallahyaparsın sen.çok güzel bir gelin olacaksın
Sporsuz hiçbir şey olmuyor gerçekten bunu biliyorum. Gücüm kalmadı ne kendime özel birşeyler hazırlamaya nede spor yapıp kendimi yormaya.uzaktan izliyorum sizi hevesim yok. Dediğiniz gibi dikkat etmeyip vermemin sebebi geçtiğimiz ağustostan beri diyette gibiyim ilk defa saldım onun etkisi olmalı. İllaki toparlarım kendimi pilates seti alıcam internetten bakınıyorum. Haftanın üç günü fitness dört günü pilates yapıcamda allah yürü ya kulum dese
96degilmiydi ooBen de cok geri kalmadim 85 le gittim doguma
Pardon Edebiye 96la doguma gitmiş frekanslar karıştıBen de cok geri kalmadim 85 le gittim doguma
Komşum geldi bende çay yapmaktansa nescafe yaptım kolayca na Heee gııı o rakıyla birayla yapılan dukan birası sende içinmiOglen menusu iki ogunluk olmus zaten bacim..yimee yimee :))
Afiyet olsun canim:))kahvede icilmiss ohh
Afiyet olsun canim..basemel sos biraz kalorili degilmi ki ya..??!
Krema falan oluyo ya icinde..acaba benmi bilemedim ko acabada suda var..hepsini yemedin sonictaa..:)))
Tamm bisey demedim problem yokk:)
Afiyet olsun floowww..
Afiyet olsun canim..kerevize salatasina bayilirimmmmmmm immm:))
Kizz gullu...su nescafeyi icme beaa..
Dukan birasi su raki ile bira karistirilan vardi o dimi
hadi bakalim kolay gelsinn:))
Yok canim ben 73le hamile kaldim tam 85le gittum doguma. Baska biri yazmisti sanirim 90larda kiloyu.96degilmiydi oo
Hadi siz görmüyorsunuz beni ama spor salonunda onlarcasıyla karşılaşıyorum öyle bir süzüyorlarki senşöyleydin böyle oldun artık son zamanlarda tanımıyorum muhabbetim yok gelip kilomu konuşuyorlar. Rahatsız olmuyo değilim eski esofmanımı giydim gittim geçen gün xxl belkide xxxldir. Hani sırf göza batmayayım diye. Sağol canım desteğin için elbet düzelir bakalımCanım sana nazar falanmı değdi cok iyidin ben ilk geldiğim zamanlarda hevesin enerjin cok güzeldi. Hayat inişli çıkışlı tabiikide ama salma boşu boşuna sana bi getirisi olmucak sende biliyosun...
Kendin için çabaladıkca mutlu olucaksın eminim.
Bende şu dönem psikolojik olarak çok kötüyüm ama kendimi odakladım hiçbişey yapamasamda bu kilolar gidecek.
Cok guzel spor yapıyosun yarından itibaren devam et..o setide al plates cok iyi geliyo insana. Ben yaptığım günlerde uyanırken bile farklı uyanıyodum sanki psikolojikmi bilmiyorum ama çok iyi hissediyodum:) hatta böyle anlatınca heves geldi bak bende en azından haftanın 2-3 günü yapmaya başlayayım:))
Evet ben de gordum neyse sonucta hepimiz tombik gitmisiz. Dun baktim da bir iki fotoma amanin dedim yuvarlasan yuvarlanirmisim top gibi.Pardon Edebiye 96la doguma gitmiş frekanslar karıştı
Tabiki bellidir canim neredeyse 20 kilo vermisdin. MasallahHadi siz görmüyorsunuz beni ama spor salonunda onlarcasıyla karşılaşıyorum öyle bir süzüyorlarki senşöyleydin böyle oldun artık son zamanlarda tanımıyorum muhabbetim yok gelip kilomu konuşuyorlar. Rahatsız olmuyo değilim eski esofmanımı giydim gittim geçen gün xxl belkide xxxldir. Hani sırf göza batmayayım diye. Sağol canım desteğin için elbet düzelir bakalım
Benim dizi bitti uykumu bekliyorum o taraflarda görürsen gondert gelsin kırim bacaklarını taaaa oralarda ne işi varmış bakimEvet ben de gordum neyse sonucta hepimiz tombik gitmisiz. Dun baktim da bir iki fotoma amanin dedim yuvarlasan yuvarlanirmisim top gibi.
Aynen haklısın az değilTabiki bellidir canim neredeyse 20 kilo vermisdin. Masallah
VayyyEvet ben de gordum neyse sonucta hepimiz tombik gitmisiz. Dun baktim da bir iki fotoma amanin dedim yuvarlasan yuvarlanirmisim top gibi.
Bizim burda saat daha 22:20 ya ondan gezmeye gelmis birazdan donecekmisBenim dizi bitti uykumu bekliyorum o taraflarda görürsen gondert gelsin kırim bacaklarını taaaa oralarda ne işi varmış bakim
Kuzummmmm hayırdır noluyo bakim senin canın bişeyemi sıkkın yoksa tek sorun motivasyonmu bak bende geçtim o süreçlerden ama bi başladıgımız yere bak birde Şuan ki oldugumuz duruma bak yapma böyle kuzum sen yaparsın toparlarsın kendini her hafta bigün kendine ödül ver istedigin bişeyi ye ama abartısız ve tel şey hepsini degil birazda böyle devam et sen gelin olacaksın helin kız fit olur biz seni öyle görmek İstiyoruz ne kendi nede yunusun hayallerini yıkma sen yaparsın ne diyorduk ya bahanelerin olur ya sonuçlarınHadi siz görmüyorsunuz beni ama spor salonunda onlarcasıyla karşılaşıyorum öyle bir süzüyorlarki senşöyleydin böyle oldun artık son zamanlarda tanımıyorum muhabbetim yok gelip kilomu konuşuyorlar. Rahatsız olmuyo değilim eski esofmanımı giydim gittim geçen gün xxl belkide xxxldir. Hani sırf göza batmayayım diye. Sağol canım desteğin için elbet düzelir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?