Ewde pasta olsa ben de dayanamam valla. En iyisi böyle şeyleri ewe sokmamakya dikkat ediyorum ama evde pasta olunca dayanamıyorum
misafir gelince mecburen yapiyorumEwde pasta olsa ben de dayanamam valla. En iyisi böyle şeyleri ewe sokmamak
O programin adiYok izlediğim bolumde hoşlandığı insana açılmak için kilo vermek isteyenler vardı. Almak yok.
Sagol canim.İnsallah cnm zor biraz ama hedefi yuksek tutmak lazim. Gecmiş olsun bu arada haberim yoktu.Allh sifa versin insallah
Ins gerceklesir hedeflerimizSüper konsantre
Haklisin canim. Off popoyu kaldirip spor yapmak lazimYokk ya sadece spor yapmak gerekiyor.spora asilirsak basaririz
Bakayim biO programin adi
Isiniz zor
Sanirim bu idi.
Farkli bir program evet
Ve life time da tlc de drgil
Canim oyle bir saglik problemin varsa kesinlikle yapma. Hem yuruyus de sporCanım ben kaptanimizdan da izin alıp sporu bırakacam.sadece yuruyuş yapabilirim. Bel ve boyun fitigi olması ihtimalim %99. Dün yine mekik fln yaptim iyice beter oldum hareket dahi edemedim dün. Anca yuruyuş yaparim ben. Yoksa kalıcı hasara sebep olacam. Doktora gidecem bu hafta sonu inş. Ögrenecem neyim varmiş.
Slm canim. Ayy ne guzelmis guncel kilon. Darisi basima. Bebisinin upuzun saglikli omru olsun insmehaba.6 ay önce doğum yaptim.şu an 62 kiloyum.boy 1.60.hedef 56
Gayet guzel olmus canim. 3u birarada sekerli ama gun icinde guzel yemissinSabah kahvaltım saat 12.30
1tane haşlanmış yumurta
1tane elma
Ara ögün saat 14.00
1tane nescafe 3 bir arada
Öglen yemegi saat 15.30
1tabak tavuk sote
2kaşık yogurt
Akşam yemegi saat 18.30
1kase çorba
3kaşık salata
Ara ögün saat 20.30
1tane yeşil elma
1litre su
1litre dukan birası
Cekme sen tam gaz hedefe canimHakkatmi yaya 3 3 buçuk ay var aşağı yukarı veririmdiye düşündüm.ceksemmi biraz
Amanin masallah sadece 8 kilo almissin. Kiz ben hamileyken hep hamile sporlarina filan katildigim halde 12 kg aldim. Supersin ne diyimBen 57 ile hamile kaldım. 65 le doğuma gittim
Haydi ins ulasiriz canim. Kiz desene incecik fidan gbi hamile olacaksin. Super olurBenim de derya ile ayni 1 nisan 65 1 haziran 60:) ilk hedef 65 sonra sporla korumaya ve 60a dusmeye calisirim
Erken kalkiyormusdun canim. Iyi gecelerBen biraz daha kitap okuyup yatiyorum canlar.6buçukta kalkıyorum epey de yoruluyorum hemen uyurum simdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?