- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hahahahah çok güzelmiş ya olsun onada şükürAman olsun ne olacak. Ben de sozlu filan degildim. Evlenme teklifini ettikten sonra direk dugun yaptik yuzukler dugunden bir once takildi ne olcak. Ama bir sure bekledim yani teklif etsin diyeAyy cok komikti o zamanlar burda beraber kaliyordur Polonyada ama hala sevgiliyiz. Dogum gunum icin restauranda rezervasyon yapmis cicekler elinde filan. Ahaa dedim evlenme teklif edecek bir giyindim suslendim anaa yemeklerden sobra bir kucuk mucevher kutusu cikyi guzel sozler filan kutuyu bir actim kupe
İyi geceler canımcımIyi geceler guzeller.
Yaa millet fırsatçılık yapar oda ince adam görüyomusun bendemi bir yabancı bulsamo gun birsey demedim. Ama sonradan evlenme teklif ettikten dugunden filan sonra dedim o gun neden memnun olmadigimi neyi bekledigimi. O da diyor ki iki ozel gunu bir araya getirmek istememis ondan o gun teklif etmemis .
Hadi siz görmüyorsunuz beni ama spor salonunda onlarcasıyla karşılaşıyorum öyle bir süzüyorlarki senşöyleydin böyle oldun artık son zamanlarda tanımıyorum muhabbetim yok gelip kilomu konuşuyorlar. Rahatsız olmuyo değilim eski esofmanımı giydim gittim geçen gün xxl belkide xxxldir. Hani sırf göza batmayayım diye. Sağol canım desteğin için elbet düzelir bakalım
İyi gecelerrr gulummm...gorusuruuuzzEki Görüntüle 2119792
Bende spor yapıp yatıyoruuumm bayanlar herkese iyi geceler seviliyorsunuuzz geleceğin çıtırları :))))
Sizde benim gibi uğraşın sizde verin yani neyin kıskançlığıNefret ediyorum hasedinden çatlayan insanlardan. Benim aklımın ucundan geçmez ya hep iyi düşünürüm herkes hakkında ama insanlar hiç öyle değil.
Dua et canın neye sıkkınsa..iyi hissettirir
Günaydın kızlar. Dün çok zor bir gün geçirdim. Giremedim kusura bakmayın. Bebek emmek istiyor. Holterle oynuyor çekiştiriyor emmedi bi türlü. Kundak yaptım koskoca çocuğu yok. Mahvetti akşama kadar beni. Ben bu gün tekrar doktora gidip söylicem. Bişey yoksa da sinirden gidicem
Ay çok tatlı ya. Ama sınır bozucu.Günaydın kızlar. Dün çok zor bir gün geçirdim. Giremedim kusura bakmayın. Bebek emmek istiyor. Holterle oynuyor çekiştiriyor emmedi bi türlü. Kundak yaptım koskoca çocuğu yok. Mahvetti akşama kadar beni. Ben bu gün tekrar doktora gidip söylicem. Bişey yoksa da sinirden gidicem
Ben de -300gr çıktım. Geceyi hafif atlatmanın sonucu. Gece de 2de yattım. Öğlen uyudum ya, uyuyamadım, don dur yatakta..Tartildim dunle ayni kilomdayim dun gomduklerim sukur kilo aldirmamis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?