Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dogrudur bacım. Sen doğru olanı yapiyon ideal kilona ulaşmak istiyon işte. Ben olsam 62 de daha ne olsun der homili homili yerim de yerim
Aynen oyle bak 3 ay once 65le mezun olduydum simdi yine 67yim o yuzden hedefi mumkun oldugunca dusuk tutmak lazim ki bir iki kilo alinca sorun olmasin

Afiyet olsun cok guzel :)

Afiyet olsun çok güzel menü:)

Afiyet olsun çok güzel:)

Maşallah cok güzel sebzeli etli sağlıklı menü:) afiyet olsun..

Afiyet olsun çok güzel:)

5 mart menü

Kahvaltı saat 12.30

2 dilim yumurtalı kepek ekmeği
Domates salatalık..
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara saat 15.00

1 bardak çay
1 muz
1 kuru incir, 5 fındık

Akşam saat 18.30

Bir tabak sütü mısır gevreği

Su 2lt

Bide bugünden itibaren zayıflama çayına başladım..tilya kürü diye geçiyor bakalım faydası olcakmı:)

05/03/pazartesi
Sabah
Orta boy haslanmis patates
Mevsim yesillikleri/roka/tere/maydanoz/dereotu/
Bir havuc rendeleyip yidim
Az yagli peynir
Uc yesil zeytin
Ara
Turk kahvesi

Oglen
Birkase yesilmercimekli salata(haslanmis mercimek/dereotu/bir kasik misir/bir kasik tulum )
Bir kase darxinli yogurt

Aksam
Haslanmis tavuk parcalar kanat ve gogus eti karisij
Salata
Uc ayran
Su:2.5litre

Canim misir gevregini yemek yapasin olmadigindan mi yedin? Biliyorsun onlarin kalorisi yuksek. 100 gr 500 kalori civari genelde. Onun yerine daha doyurucu yemek yiyebilirdin. Ama tabi vaktin yoksa veya yemegin o zaman sutle yedigin icin iyi olmus.

Gayet guzel olmus canim

Oglen menusu iki ogunluk olmus zaten bacim..yimee yimee :))

Afiyet olsun canim:))kahvede icilmiss ohh

Afiyet olsun canim..basemel sos biraz kalorili degilmi ki ya..??!
Krema falan oluyo ya icinde..acaba benmi bilemedim ko acabada suda var..hepsini yemedin sonictaa..:)))
Tamm bisey demedim problem yokk:)
Afiyet olsun floowww..

Afiyet olsun canim..kerevize salatasina bayilirimmmmmmm immm:))
Kizz gullu...su nescafeyi icme beaa..
Dukan birasi su raki ile bira karistirilan vardi o dimi

hadi bakalim kolay gelsinn:))

Bacım mrv2855 krema koymadım 3 kasik un koydum kaşar vs de koymadim. Kalorili olmayacak şekilde yaptim. Ekmek vs başka bir sey de yemedim zaten dengelensin diye.dont panik ayarladim ben hatta karnibahar graten sewiyo eşim ama kalorili olur diye bu şekil yaptim. Yemeginden böğyğ geldi çünkim

Canim misir gevregini yemek yapasin olmadigindan mi yedin? Biliyorsun onlarin kalorisi yuksek. 100 gr 500 kalori civari genelde. Onun yerine daha doyurucu yemek yiyebilirdin. Ama tabi vaktin yoksa veya yemegin o zaman sutle yedigin icin iyi olmus.

Evet ablacım haklısın hem yemek yoktu bugun dışardaydık çünkü dünden kalan pilav corba vardı bende bunu tercih ettim. Aslında güya şeker diyeti yapıyorum ama bunların içindede şeker varmış ben bilmiyodum baktım şok oldum demekki ondan çok seviyomuşum.
Ama bana bi zararı olmadı diye yiyorum eskiden diyet yaparkende kiloma sıkıntı yapmıyodu.
Tabi sebzenin yerini tutmaz o ayrı :)

seni atlamışım kusura bakma:)

Afiyet olaun çok güzel beşamel soslu herşeye bayılırıımmm :)

Anamm börekler profiteroller ohh afiyet olsun yağ olmasın yarından itibaren toparlarsın inşallah..

Supersin o zamann..

Evet canim hepsinin icinde seker var

Bende hedef koymak istiyordum belki nişan yaparız diye. Artık nişanda yapamayacağız galiba o yüzden büyük umutsuzluktayım.
4 ayda yani temmuz başına kadar 55olmalıyım. 68im. 13kilo var her ay üç kilo versem sanırım oluyor aşağı yukarı ama bu sıralar çok saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…