İşim buuuuVayyyGulumse24 yine beni çekiştiriyo bak. deryacım sen de buna uymuşssun ewet doğru ben gittim 96 yla pişman değilim ewet yaptım
Benim de cok eksik kalir yanim yoktu canim. Ama ins birdahakine en fazla 70 73 filan gidelim kiz doguna. Ayy ne guzel olur cocuk dogduktan sonra bile 60larda kilomuz olur :) hamileyken hep xl lerle gezdimVayyyGulumse24 yine beni çekiştiriyo bak. deryacım sen de buna uymuşssun ewet doğru ben gittim 96 yla pişman değilim ewet yaptım
Yok yatımıyom burdayımBizim burda saat daha 22:20 ya ondan gezmeye gelmis birazdan donecekmisben de giderim birazdan uyumaya. Iyi geceler canim
Canım çok şeye sıkkın abla. Yok ya ben toparlarım siz takmayın beni devam edin. Nerelerden nerelere geldik bundan sonrası bize çerez şimdi bir ip atlayayım azcık allahtan altımız toprakKuzummmmm hayırdır noluyo bakim senin canın bişeyemi sıkkın yoksa tek sorun motivasyonmu bak bende geçtim o süreçlerden ama bi başladıgımız yere bak birde Şuan ki oldugumuz duruma bak yapma böyle kuzum sen yaparsın toparlarsın kendini her hafta bigün kendine ödül ver istedigin bişeyi ye ama abartısız ve tel şey hepsini degil birazda böyle devam et sen gelin olacaksın helin kız fit olur biz seni öyle görmek İstiyoruz ne kendi nede yunusun hayallerini yıkma sen yaparsın ne diyorduk ya bahanelerin olur ya sonuçların
Yok yatımıyom burdayım
Atla tabi canim. Ben de bugun biraz JJ yaptim. Dugun tarihin belli mi canim?Canım çok şeye sıkkın abla. Yok ya ben toparlarım siz takmayın beni devam edin. Nerelerden nerelere geldik bundan sonrası bize çerez şimdi bir ip atlayayım azcık allahtan altımız toprak
Önce bana aminnnnnnBenim de cok eksik kalir yanim yoktu canim. Ama ins birdahakine en fazla 70 73 filan gidelim kiz doguna. Ayy ne guzel olur cocuk dogduktan sonra bile 60larda kilomuz olur :) hamileyken hep xl lerle gezdimsukur simdi dondum 38e 40a. Ya rabbim 36 bedenlerde slerde hatta XSlerde kiyafet giymeyi nasip eyleee
Kız sen bilmiyorsun ben daha sözlü bile değilim herkesi o kadar şartlamışımki düğün konuşuyoruzAtla tabi canim. Ben de bugun biraz JJ yaptim. Dugun tarihin belli mi canim?
Ayyyyyyyiyiki burdasin iyiki burdasiniz guzeller.
Amiin cümlemizeBenim de cok eksik kalir yanim yoktu canim. Ama ins birdahakine en fazla 70 73 filan gidelim kiz doguna. Ayy ne guzel olur cocuk dogduktan sonra bile 60larda kilomuz olur :) hamileyken hep xl lerle gezdimsukur simdi dondum 38e 40a. Ya rabbim 36 bedenlerde slerde hatta XSlerde kiyafet giymeyi nasip eyleee
Aminn canim cumlemize kizÖnce bana aminnnnnn
Anlat kız ne varsa dök ortaya birlikte aglayak birlikte gülmek de bakim ablanaCanım çok şeye sıkkın abla. Yok ya ben toparlarım siz takmayın beni devam edin. Nerelerden nerelere geldik bundan sonrası bize çerez şimdi bir ip atlayayım azcık allahtan altımız toprak
Aman olsun ne olacak. Ben de sozlu filan degildim. Evlenme teklifini ettikten sonra direk dugun yaptik yuzukler dugunden bir once takildi ne olcak. Ama bir sure bekledim yani teklif etsin diyeKız sen bilmiyorsun ben daha sözlü bile değilim herkesi o kadar şartlamışımki düğün konuşuyoruz
Ayyy nee kaaaa kötüyüm ya sadece kendi mi düşünmüşümAminn canim cumlemize kiz
Tamam kiz once sana olsun. Ama sonra da bize olsunAyyy nee kaaaa kötüyüm ya sadece kendi mi düşünmüşümAmin amin cümlemize inş
Aman olsun ne olacak. Ben de sozlu filan degildim. Evlenme teklifini ettikten sonra direk dugun yaptik yuzukler dugunden bir once takildi ne olcak. Ama bir sure bekledim yani teklif etsin diyeAyy cok komikti o zamanlar burda beraber kaliyordur Polonyada ama hala sevgiliyiz. Dogum gunum icin restauranda rezervasyon yapmis cicekler elinde filan. Ahaa dedim evlenme teklif edecek bir giyindim suslendim anaa yemeklerden sobra bir kucuk mucevher kutusu cikyi guzel sozler filan kutuyu bir actim kupe
Gönlü bolll arkadaşımTamam kiz once sana olsun. Ama sonra da bize olsun
Tabi benim surati tahmin edersin o gun MOR. Esim de yazik sorup duruyor restaurani mi begenmedin yok iste gunun kotu mu gecti kupeyi begenmediyse degisyiririz. Adam da hakli ne guzel organizasyon yapmis dogum gunu icin ama kiz memnun degil
Sende deseydin benim kulaklarımın küpeyi alerjisi var parmağıma taksam olurmuTabi benim surati tahmin edersin o gun MOR. Esim de yazik sorup duruyor restaurani mi begenmedin yok iste gunun kotu mu gecti kupeyi begenmediyse degisyiririz. Adam da hakli ne guzel organizasyon yapmis dogum gunu icin ama kiz memnun degil
Sende deseydin benim kulaklarımın küpeyi alerjisi var parmağıma taksam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?