- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Anamm börekler profiteroller ohh afiyet olsun yağ olmasınyarından itibaren toparlarsın inşallah..
Oh super ben aksam bisey yemedim bol su ictim bu 3 gun de cok dikkat edeceğim canim cumaya guzel bir eksi gorelimBen de -300gr çıktım. Geceyi hafif atlatmanın sonucu. Gece de 2de yattım. Öğlen uyudum ya, uyuyamadım, don dur yatakta..
Yemeseymisin eksi gorecekmisin bak. Sabitim diye düşünme. Kardan zarar ettin.Oh super ben aksam bisey yemedim bol su ictim bu 3 gun de cok dikkat edeceğim canim cumaya guzel bir eksi gorelim
sakın holteri çıkartma canım.Günaydın kızlar. Dün çok zor bir gün geçirdim. Giremedim kusura bakmayın. Bebek emmek istiyor. Holterle oynuyor çekiştiriyor emmedi bi türlü. Kundak yaptım koskoca çocuğu yok. Mahvetti akşama kadar beni. Ben bu gün tekrar doktora gidip söylicem. Bişey yoksa da sinirden gidicem
Aynen aynen. O yüzden bunu telafi etmem lazim kacamaksiz 3 gun ve bol spor ileYemeseymisin eksi gorecekmisin bak. Sabitim diye düşünme. Kardan zarar ettin.
ayy ne güldüm sabah sabah adamın kıymetini bil bizim türk erkekleri olsa iki taşla bi kuş misali yapistirirlardi yüzüğü adam romantik anlarin kiymetini biliyoro gun birsey demedim. Ama sonradan evlenme teklif ettikten dugunden filan sonra dedim o gun neden memnun olmadigimi neyi bekledigimi. O da diyor ki iki ozel gunu bir araya getirmek istememis ondan o gun teklif etmemis .
gel seni alalım şöyle arkadaki odayada bi dökül de rahatla@Gulumse25 kız burda dökemem herşeyi mazallah görürler mörürker ne derim o zaman. Ailevi bir mesele
masllah maşallah2.üniversite aciktan adalet okuyordum yuksek onur belgesi almisim kızlar
kızlar gunaydin keyfim hiç yok bi şey oldugu da yok ta sanki biri yaşam enerjimi çekmiş almış gibi hissediyorum vaktim oldugu halde spor yapasim yok gözümde büyüyor bütün işler dağ olup altında kaldım resmen buraya yazmak bile zor geliyor hiç sevmiyorum bu hallerimi
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar.gece hiç uyumadık paşa hasta.üşütmüş.borozan gibi öksürüyor.sıpa bir rahat ettirmiyor beni
sağol canımçok geçmiş olsun canım
Belki hep evde olduğumuz ıcın bu sıkılganlık cuma eve bir girdim daha dısarı hıc cıkmadım ıns bugun cıkıcamda oda nasol olacak bılmem bebek arabasının tekerı kırık parçasını beklıyorumaaa neden bak güzelce kahveni al aç güzel bir müzik kendine gel :) ah ben evde olaydım neler yapardımmmm
Sen de evdeysen ben kendimi son kattan atayımBelki hep evde olduğumuz ıcın bu sıkılganlık cuma eve bir girdim daha dısarı hıc cıkmadım ıns bugun cıkıcamda oda nasol olacak bılmem bebek arabasının tekerı kırık parçasını beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?