Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sakın holteri çıkartma canım.
Bak ben,m tansiyonum gündüz normal olurdu ya da az yüksek.
Holter ile gece uykuda 18 lere falan çıktığını gördük.
Düşün artık gece uykuda en fecisi.
bende ne olacak gece huzurlu uyuyorum çkartayım şunu vs demiştim.

n
o gun birsey demedim. Ama sonradan evlenme teklif ettikten dugunden filan sonra dedim o gun neden memnun olmadigimi neyi bekledigimi. O da diyor ki iki ozel gunu bir araya getirmek istememis ondan o gun teklif etmemis .
ayy ne güldüm sabah sabah adamın kıymetini bil bizim türk erkekleri olsa iki taşla bi kuş misali yapistirirlardi yüzüğü adam romantik anlarin kiymetini biliyor

kızlar gunaydin keyfim hiç yok bi şey oldugu da yok ta sanki biri yaşam enerjimi çekmiş almış gibi hissediyorum vaktim oldugu halde spor yapasim yok gözümde büyüyor bütün işler dağ olup altında kaldım resmen buraya yazmak bile zor geliyor hiç sevmiyorum bu hallerimi

Ay bana iş deme. İki gündür boş zamanımda yürüyüş yaptım, salonda koltuk görünmüyor çamaşırdan. 3x9 kilo çamaşır var, düşün. Kahvaltımı edeyim de katlayacagim inşallah.

aaa neden bak güzelce kahveni al aç güzel bir müzik kendine gel :) ah ben evde olaydım neler yapardımmmm

günaydın kızlar.gece hiç uyumadık paşa hasta.üşütmüş.borozan gibi öksürüyor.sıpa bir rahat ettirmiyor beni

aaa neden bak güzelce kahveni al aç güzel bir müzik kendine gel :) ah ben evde olaydım neler yapardımmmm
Belki hep evde olduğumuz ıcın bu sıkılganlık cuma eve bir girdim daha dısarı hıc cıkmadım ıns bugun cıkıcamda oda nasol olacak bılmem bebek arabasının tekerı kırık parçasını beklıyorum

Dun menumu yazmamıstım bı bakın hele nasıl
5mart menu
Sabah 11
2has yumurta
3 zeytın
Peynir 50 gr
2 dılım c ekmegi
Domates
Ara 14
2 hurma 6 badem
Aksam 16.30
5yk tavuklu mantar
4 yk p pilavı yoğurt
Ara 20
1 kucuk elma 3hurma tarcın yogurt(4yk )

Sen de evdeysen ben kendimi son kattan atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…