Ben kendim çıkarmam da dr a gideceğim. Mahvetti resmen ya bebek.sakın holteri çıkartma canım.
Bak ben,m tansiyonum gündüz normal olurdu ya da az yüksek.
Holter ile gece uykuda 18 lere falan çıktığını gördük.
Düşün artık gece uykuda en fecisi.
bende ne olacak gece huzurlu uyuyorum çkartayım şunu vs demiştim.
kızlar gunaydin keyfim hiç yok bi şey oldugu da yok ta sanki biri yaşam enerjimi çekmiş almış gibi hissediyorum vaktim oldugu halde spor yapasim yok gözümde büyüyor bütün işler dağ olup altında kaldım resmen buraya yazmak bile zor geliyor hiç sevmiyorum bu hallerimi
ama oyle deme kaptanım bak cumadan berı kafamı dısarı çıkarmamışımSen de evdeysen ben kendimi son kattan atayım
Ben de en son 31 ocakta arkadaşa gitmiştim.. haa dur dün hastaneye gittim.ama oyle deme kaptanım bak cumadan berı kafamı dısarı çıkarmamışım
Evde insan çok bunalıyor alıştım sanıyosunda yok ben gezmeden duramammama oyle deme kaptanım bak cumadan berı kafamı dısarı çıkarmamışım
Geçen gün onu ben düşündüm acaba dedim hemen yansırmı yansımazmı araştırıcaktım internetten bak aklımı okudun kaptanımDün yediklerini bu gün yaramıyor kızlar. Yağa dönüşüp yerleşince kiloya yansıyor. Her yediğimiz tartıya hemen yansısa ooooo şimdiye 300 leri geçmemiz lazımdı.
Karbonhidratlarin yağa dönüşmesi 12 saat sürüyor diye okumuştum bir yerde. Fazla kaçırdılar sonra telafi için 12 saat var..Geçen gün onu ben düşündüm acaba dedim hemen yansırmı yansımazmı araştırıcaktım internetten bak aklımı okudun kaptanım
Dün yediklerini bu gün yaramıyor kızlar. Yağa dönüşüp yerleşince kiloya yansıyor. Her yediğimiz tartıya hemen yansısa ooooo şimdiye 300 leri geçmemiz lazımdı.
Ins Yunusunla kavusursunuz canimYaa millet fırsatçılık yapar oda ince adam görüyomusun bendemi bir yabancı bulsam
Gerçi yunus o konda çok rahat çünkü doğum günü ve evlilik yıl dönümü hariç hiçbir günü kutlamam kutlanmasınıda sevmem
Ee iste ben de alismisim bizim erkeklere dedim firsat iste cikartsin yuzugun
ayy ne güldüm sabah sabah adamın kıymetini bil bizim türk erkekleri olsa iki taşla bi kuş misali yapistirirlardi yüzüğü adam romantik anlarin kiymetini biliyor
Aynen canim haklisin. Yaga donusmemesi icin de ertesi gun khyi minimuma indirmek lazimKarbonhidratlarin yağa dönüşmesi 12 saat sürüyor diye okumuştum bir yerde. Fazla kaçırdılar sonra telafi için 12 saat var..
Superr.55 squat yapıldı. 30 day squat challange'ın 2. günü :)
Onu diyorum işte bu gün kilo almadık diye sevinmeyin yağ olup yerleşince çıkacak dedim. Yakmaya bakın. Kızarım tabii. Hafta sonu kaçırdım dedin seslenmedim. Tekrar niye yiyorsuno zaman niye dün o kadar kızdın banabak kilo almamışım
Kesinlikle haklisin canim.İnsanın yattıkça yatası hareket ettikçe edesi geliyor kalk bi yerden başla gerisi gelir canım hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?