Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben kendim çıkarmam da dr a gideceğim. Mahvetti resmen ya bebek.

İnsanın yattıkça yatası hareket ettikçe edesi geliyor kalk bi yerden başla gerisi gelir canım hadi bakalım

Dün yediklerini bu gün yaramıyor kızlar. Yağa dönüşüp yerleşince kiloya yansıyor. Her yediğimiz tartıya hemen yansısa ooooo şimdiye 300 leri geçmemiz lazımdı.
Geçen gün onu ben düşündüm acaba dedim hemen yansırmı yansımazmı araştırıcaktım internetten bak aklımı okudun kaptanım

Birde Anka dün bir arkadaş geldi aramıza katılmak istiyordu. Siz yoktunuz takımda bizde birşey demedik şimdi kullanıcı adını unuttum. Kendini tanıttı menülere menüsünüde yazdı ab.. diye başlıyor

n
ayy ne güldüm sabah sabah adamın kıymetini bil bizim türk erkekleri olsa iki taşla bi kuş misali yapistirirlardi yüzüğü adam romantik anlarin kiymetini biliyor
Ee iste ben de alismisim bizim erkeklere dedim firsat iste cikartsin yuzugu

Özel günlerinden sadece doğum günü kutluyoruz biz. Ama öyle parti falan degil. Çocuklar pasta istiyor o ayrı da, güzel dileklerimizi söyleyip, birbirimize sevdiğimiz yiyecekleri alıp yapıp ikram edip beraber vakit geçiriyoruz. Evlilik yıldönümü 1 kere kutladık, bebeğimizi evde bıraktık diye bir şey anlamamistik. Eve zor artık kendimizi o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…