Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok bebeeem, eşim hazır evdeyken konu tekrarı yaptirdim çocuklara. Bebiki babaya kitleyip :)
Vaayyy koçum yaaa tün veliler senin gibi olsa ne kadar güzel olur bir bilsen. Bir şey anlatacam diye 40 takla atiyom ertesi gün soruyom sanki ilk defa duymuş gibi yapiyolar. Sinir krizine giriyom ya. Emeklerim hep boşa gidiyo.

Eşim Yas pasta getirmiş agzimi surmedim içine girmemi bekleyen 38 beden bir pantolon um vardaha etiketi üzerinde ya bu kilo verme işi çok zor ya.nefsinle savaşıyor sun.eşim yarım koca pastayı hiç etti ve dal gibi

5 Mart spor
80 plan
100 sizleri yukarı çekerek koşu
60 squat

120 bacak yana hamle
60 çift bacak kaldırma
60 el kol bacak zıplama
60 diğer hareket

DeryaOnDiet naptın gülüm? Nasıl oldu bebiş nerelerdesin hiç görmedim seni sanki bugün buralardane yedin ne içtin? Anlatın azcık ya bu ne sessizlik.
Slm canim. Kizimin hala biraz atesi var. Bugun kan ve idrar tahlili yaptirdik. Yarin gun sonuna kadar ise gitmiycem. Bakalim yarin ogleden sonra doktora gidiyoruz ne diyecek.
Sen nasilsin? Nasil gecti gunun canim.

Ben menunu begendim canim ama sadece keske bir domates roka filan yeseydin salata yapasin yoksa. Gun boyu karnibahar harici hic sebze yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…