- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Kıız öyle deme bu soralar kafam çok dolu ondanbulutungokyuzu kuzum nerelerdesin Allah aşkına. Ben geldigimde takımın en aktifiydin bi haller oldu sana. Ben geldim ugursuzluk getirdim heralde
Merak ettim menüyü. Ewet ya biri benim tabagimdan yiyince ben de anlamiyom ne yedigimi.okula gittim geldim ewdeyim. Bebeği uyuttum kafa dinliyomKıız öyle deme bu soralar kafam çok dolu ondan
Şimdi menümü yazayımda az kızın bana gerçi tabağıma aldım annem dedi bu sana çok dedim ye o zaman tabağımdan o yedi kaç yedim onuda anlamadııım
B bibliyofil_k veflorence_N dün yediginiz hurmalar mı tırmaladı sizi noldu yoksunuz ikinizde ortalarda.
Yok canım çıkarmadılarAnka kaptanım naptın? Gittin mi doktora tekrar çıkardılar mı şu menem şeyi? Nasil oldun?
Pekisi öyle olsun.ben de telefondan rahat yazıyom bilgisayarla uğraşamıyom.kavuşamıyacaz desene.Evde pek giremiyorum ben kuzum telefondan zor oluyor. Gündüzleri deli gibi yazıyorum buraya o zaman da siz olmuyosunuz:))
06.03.2018 Salı menüm
10.00 1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+ 1/2 domates+1/2 salatalık+maydanoz
15.00 6 ad leblebi
15.30 marul salatası küçük parça haşlanmış tavuk+yoğurtlu semizotu salatası ( hepsi karıştırıldı)
19.00 1 kase pul biberli yoğurt yenecek.
su 4 lt
spor 1 saati aşkın tempolu yürüyüş
kızçeler ilk menü benden gelsin
sabah
2 haş yum
köz domates biber
5 zeytin az peynir çay
öğle
salata büyük tabak
akşam
tavuk sote
salata
su 2,5 lt
spor 35 dk yürüyüş
6 mart salı menüm
08.00
1 haşlanmis yumurta
Yarım dilim kepekli ekmek
Yarım kk beyaz peynir
1 ince dilim fıstikli salam
10.00
10 badem
13.00
1 dilim beşamel soslu karnibahar
14.00
3 kare bitter
15.00
1 hurma
2 kibrit kutusu tuzsuz köy peyniri
18.00
1 kase yayla çorbası
3 kaşik nohut yemeği
Yarım dilim köy ekmeği tuzsuz
19.30-20.00
5 çiğ fındık
1 elma
2 lt SU
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta ve
Marul maydanoz domatesle salata.
4 zeytin 6 parça keçi peyniri
yarım havuç. 1 fincan Yeşil çay
Ara 11:30
Yarım nar Yarım havuç 1 ceviz
(Ara öğünümü böyle güzel yapmışken eşime kızarttığım patateslerden yedim 10 çubuk kadar)
Öğle 14:00
1 kase vicdan çorbası 1 çay bardağı ayran
15:30 1 greyfurt
Akşam 17:45
2 kase vicdan çorbası
4 tane köfte+3 yk mantar+1 bardak ayran
1 dilim tb ekmek
21:00 1 fincan sütlü Türk kahvesi
06.03.2018 salı
Sabah 11.30
4 sosisi salçalı pişirdim
2 etimek
3 fincan çay
2 keçi peyniri
Az çökelek
3-4 yk roka salatası
3-4 tane ptates kızartması
2 zeytin
Öğlen 16.00
1 sb kefir
2 ceviz
Akşam 19.00
2 yk salçalı tereyağlı bulgur pilavı
3 yk barbunya
2sb ayran
Tekrar geçmiş olsun cnm. Sakin ol pleaseYok canım çıkarmadılar
Tansiyon da ölçüyormuş bu alet ben sadece kalp sandım. bazı yerlerde yükselmiş tansiyon.. 2 gün saha duracak mutlaka dedi. Bebekle cebelleşiyoruz. Sinirden yükseliyor sanırım.
Bende çok severimde işte bu kadar seviyorum ancaAfiyet olsun canım barbunyayı cok severim:)
Bana da 10 GB yollamış bu günKız @mrv2855 noldu sana bacım ya nerelerde kaldın sen?internet hakkı yollama şansım olsa da yollasam ya. Ben de fazlasıyla var türksel sağolsun
Ben de bir şey yedin sandım kız.afiyet olsun beğendim salçalı sosis haricinde06.03.2018 salı
Sabah 11.30
4 sosisi salçalı pişirdim
2 etimek
3 fincan çay
2 keçi peyniri
Az çökelek
3-4 yk roka salatası
3-4 tane ptates kızartması
2 zeytin
Öğlen 16.00
1 sb kefir
2 ceviz
Akşam 19.00
2 yk salçalı tereyağlı bulgur pilavı
3 yk barbunya
2sb ayran
Yok bebeeem, eşim hazır evdeyken konu tekrarı yaptirdim çocuklara. Bebiki babaya kitleyip :)B bibliyofil_k veflorence_N dün yediginiz hurmalar mı tırmaladı sizi noldu yoksunuz ikinizde ortalarda.
Ewet ya salla kazandan iyi şeyler geliyo. Bana da bu hafta internet geldi bayaa var yani. Harcamadan yenileniyo wifi olunca.Bana da 10 GB yollamış bu gün
Wifi var zaten evde pakette 3 gb var 2 gb da otomatik ödemeden vermiş. İnsan fizy falan verir diye kızdım ben de
Düzensiz mi normalde. Boşver diğer takımları. Kararında ye sağlıksız şeyler yeme yeterKızlar nerdesiniz?diğer takımlarin menulerine bi bakıyım dedim şoka girdimYarın bir sey yemeyecem cidden. Aslında çok yemedim ama o 3 kare bitter sanırım fazla oldu. Yarın ara öğun de yapmamaya karar verdim.millet bir şey yemiyo ya ben bugün niyeyse sürekli bir şeyler yemek istiyorum ya. Reglimin üstünden 10 gün geçti daha bir şey yok. Noluyo anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?