Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bulutungokyuzu kuzum nerelerdesin Allah aşkına. Ben geldigimde takımın en aktifiydin bi haller oldu sana. Ben geldim ugursuzluk getirdim heralde
Kıız öyle deme bu soralar kafam çok dolu ondan
Şimdi menümü yazayımda az kızın bana gerçi tabağıma aldım annem dedi bu sana çok dedim ye o zaman tabağımdan o yedi kaç yedim onuda anlamadııım

Merak ettim menüyü. Ewet ya biri benim tabagimdan yiyince ben de anlamiyom ne yedigimi.okula gittim geldim ewdeyim. Bebeği uyuttum kafa dinliyom

Anka kaptanım naptın? Gittin mi doktora tekrar çıkardılar mı şu menem şeyi? Nasil oldun?
Yok canım çıkarmadılar
Tansiyon da ölçüyormuş bu alet ben sadece kalp sandım. bazı yerlerde yükselmiş tansiyon.. 2 gün saha duracak mutlaka dedi. Bebekle cebelleşiyoruz. Sinirden yükseliyor sanırım.

komşuya indim yeni geldim sayılır eve mümkün mertebe az yemeye dikkat ettim ama bira fazla oldu küçük kız sofradakileri eline aldığını gibi ağzına soktu sonra bıraktığı için fazladan iki bisküvi yemek zorunda kaldım akşam yemek yemiycem spor yok utu yapicam şimdi ınş

06.03.2018 salı

Sabah 11.30
4 sosisi salçalı pişirdim
2 etimek
3 fincan çay
2 keçi peyniri
Az çökelek
3-4 yk roka salatası
3-4 tane ptates kızartması
2 zeytin

Öğlen 16.00
1 sb kefir
2 ceviz

Akşam 19.00
2 yk salçalı tereyağlı bulgur pilavı
3 yk barbunya
2sb ayran

Afiyet olsun canım :)

kızçeler ilk menü benden gelsin

sabah
2 haş yum
köz domates biber
5 zeytin az peynir çay

öğle
salata büyük tabak

akşam
tavuk sote
salata

su 2,5 lt
spor 35 dk yürüyüş

Afiyet olsun..tavuk sote mmmmmhm :)

Afiyet olsun :) bitter diyip fazlaya kaça aman dikkat et

Vicdan corbanın içinde neler var abla?
Afiyet olsun..

Afiyet olsun canım barbunyayı cok severim:)

Yok canım çıkarmadılar
Tansiyon da ölçüyormuş bu alet ben sadece kalp sandım. bazı yerlerde yükselmiş tansiyon.. 2 gün saha duracak mutlaka dedi. Bebekle cebelleşiyoruz. Sinirden yükseliyor sanırım.
Tekrar geçmiş olsun cnm. Sakin ol pleasekötü çıkmasın sonuçlar.Az kaldı

Kız @mrv2855 noldu sana bacım ya nerelerde kaldın sen?internet hakkı yollama şansım olsa da yollasam ya. Ben de fazlasıyla var türksel sağolsun
Bana da 10 GB yollamış bu gün
Wifi var zaten evde pakette 3 gb var 2 gb da otomatik ödemeden vermiş. İnsan fizy falan verir diye kızdım ben de

6 mart menü

Kahvaltı saat 9.00

1 tabak sütlü mısır gevreği

Öğle saat 13.00

1 muz
1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz ve bir miktar badem parçaçıklarıyla beraber karıştırıp yedim

Akşam saat 17.30

1 küçük tabak yoğurtlu bulgur

Su 2 lt

Ben de bir şey yedin sandım kız.afiyet olsun beğendim salçalı sosis haricinde

Bana da 10 GB yollamış bu gün
Wifi var zaten evde pakette 3 gb var 2 gb da otomatik ödemeden vermiş. İnsan fizy falan verir diye kızdım ben de
Ewet ya salla kazandan iyi şeyler geliyo. Bana da bu hafta internet geldi bayaa var yani. Harcamadan yenileniyo wifi olunca.

Düzensiz mi normalde. Boşver diğer takımları. Kararında ye sağlıksız şeyler yeme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…