Dogru diyon yarın oruç tutim ben ama Reglim olmazDaha ne yesin yahu sen de kendin kilo alınca herkese mi aldırsın var
Yarın da yemesin gerekirse
Gulumse24
Ben kafama takıp diyetteyim diyip yemeyip stres yapınca kilo veremediğimi fark ettim kuzum birde bugün yiyip yarın canım istemiyo herşeyi tadımlık yiyince ertesi gün kaçamak yapmıyosun zatin yedim tadını biliyorum diyip geçiyorsun ama yemeyince daha cazip geliyor ertesi gün daha fazla yiyerek pişman oluyorsun çok yaşadım bunu o yüzden bugün yedim yarın önüme gelsede yemem hevesim gitmiş oluyoAfiyet olsun hepiniizeee :)
Bana menüler gayet güzel dengeli geldi:)
Öyle öyle malesef yeni değil zaten genelleme böyleyiz Allah beterinden saklasın ne diyim..
Afiyetler olsunn sizede :))
Kalori hesabı bende yapıyodum bi ara..bencede yeri geldiğnde istediğinden miktarına dikkat ederek yemek gerek.
Mesela benim canım acayip çikolata istemeye başladı napsam diye düşünüyorum.
Şeker diyeti bitince en azından 2 kare falan bitter yesem haftada bir gün sakıncası olmaz diye düşünüyorum...sonra paket paket saldırmaktan iyidir demi
Bence patates erişte veya un kurabiyesinden biri olmasaymış daha iyi olurmuş :)))
Akşamada bi çorba falan içerdin o zaman ne bilyiim yanlışmı düşünüyorum abla.
Sen baya kilo vermişsin bu süreçte böyle misafir durumlarında bu listedeki gibimi dengeliyodun? Merak ettim..
Afiyet olsun bence gayet guzel abartı bişey yok:)
Ohhh en sevdiğimmm :))))
Cumaya kadar dengelersin inşallah.
Afiyet olsun:)
Kaseler ne boyuttaydı eğer büyükse fazla olmuş..
Afiyet olsun kızlarınada çook geçmiş olsun
Ohh miss afiyet olsun yürüyüşte harika maşallah:)
Afiyet olsun :))
İyi gecelee canimm..bende seni seviyorum Allah icin..Sabah 6.45de kalktık hala totom yer görmedi diye bilirim bana Müsade çok yorgunum yarın yine misafirim gele bilir bugün bi kişi eksik geldi bende yarın gelirim dedi bakalım gelirmi ben kaçtım canlar en güzele emanet olun geceniz hayır olsun inş Allah hepinizi çok seviyorum Allah için
Biraz bulgur ama ana sorumlu suyu az içmiş olman. Cumaya kalmaz.Günaydın moralim cok bozuk kizlar.
Dun menumu gordunuz bugun sonuc +1 kilo
3 kasik bulgur pilavi yedim diye boyle mi olacak
Bir de dun cok su icemedim bogazim agridigi icin.
Ve bugun daha kötüyüm burun tıkalı bogaz sis...
Günaydıııın
gunaydin kizlargünaydınlar
inşallah öyle olur canmBiraz bulgur ama ana sorumlu suyu az içmiş olman. Cumaya kalmaz.
aynene katiliyorum kizim arkadaslarina annem su kadar kilo verdi su kiloda demis bak ogun bugundur gr oynamiyorkızlar farkettim de ne zaman birilerine şu kadar kilo verdim mutluyum dediğim günün ertesi bir artıyla uyanıyorumnazar mı değiyor acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?