Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben kafama takıp diyetteyim diyip yemeyip stres yapınca kilo veremediğimi fark ettim kuzum birde bugün yiyip yarın canım istemiyo herşeyi tadımlık yiyince ertesi gün kaçamak yapmıyosun zatin yedim tadını biliyorum diyip geçiyorsun ama yemeyince daha cazip geliyor ertesi gün daha fazla yiyerek pişman oluyorsun çok yaşadım bunu o yüzden bugün yedim yarın önüme gelsede yemem hevesim gitmiş oluyo

Sabah 6.45de kalktık hala totom yer görmedi diye bilirim bana Müsade çok yorgunum yarın yine misafirim gele bilir bugün bi kişi eksik geldi bende yarın gelirim dedi bakalım gelirmi ben kaçtım canlar en güzele emanet olun geceniz hayır olsun inş Allah hepinizi çok seviyorum Allah için

İyi gecelee canimm..bende seni seviyorum Allah icin..

12.03.2018 pazartesi
Sabah 12.00
3 çb çay
5-6 keçi peyniri
3 sosisli 2 yumurtalı omlet
6-7 zeytin
Az çökelek
3 hindistan cevizli toplar oluyor ya ondan irmikli falan

Öğle 15.30
Yarım havuç

Akşam 20.30 (spordan geç geldim )
1 kırmızı biber dolması
5tane pazı sarması

2lt den fazla su içmiş olabilirim.

Günaydın moralim cok bozuk kizlar.
Dun menumu gordunuz bugun sonuc +1 kilo
3 kasik bulgur pilavi yedim diye boyle mi olacak
Bir de dun cok su icemedim bogazim agridigi icin.
Ve bugun daha kötüyüm burun tıkalı bogaz sis...

Günaydın moralim cok bozuk kizlar.
Dun menumu gordunuz bugun sonuc +1 kilo
3 kasik bulgur pilavi yedim diye boyle mi olacak
Bir de dun cok su icemedim bogazim agridigi icin.
Ve bugun daha kötüyüm burun tıkalı bogaz sis...
Biraz bulgur ama ana sorumlu suyu az içmiş olman. Cumaya kalmaz.

Ben bu hafta gram veremeyecem galiba şimdiden yetkililere duyrulur. 79.5 te takılı kaldım. Insan 100 gram bari verir

kızlar farkettim de ne zaman birilerine şu kadar kilo verdim mutluyum dediğim günün ertesi bir artıyla uyanıyorum nazar mı değiyor acaba :)))

kızlar farkettim de ne zaman birilerine şu kadar kilo verdim mutluyum dediğim günün ertesi bir artıyla uyanıyorum nazar mı değiyor acaba :)))
aynene katiliyorum kizim arkadaslarina annem su kadar kilo verdi su kiloda demis bak ogun bugundur gr oynamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…