Sihirli degnek olsa herkesin evini dolansam toplu olanları dagıtsam dagınık olanları toplasam ne olurki Ayyy saçmaladım yaşasın kötülükkkValla yaa gelsene ne iyi olur. YAa akşam yatsam sabah kalksam her yer tertemiz
Biraz diyet modundan uzaklaşim tabi dikkat ederek yine gelirim nasılsa 6ay sonra
Uykun gelmiş hadi yat gari senSihirli degnek olsa herkesin evini dolansam toplu olanları dagıtsam dagınık olanları toplasam ne olurki Ayyy saçmaladım yaşasın kötülükkk
Ayyyy agzın bal yesin sen git yat ben bütün evi tertemiz sabaha teslim ederim sanagelmek yok artık tamam anca hamile kalırsan inşallah doğumdan sonra gelebilirsin
Yattım ama uykum yok eşim horluyor yine hevesim yok uyumayaUykun gelmiş hadi yat gari sen
Ayy tamam anlaştık çok sağol şimdidenAyyyy agzın bal yesin sen git yat ben bütün evi tertemiz sabaha teslim ederim sana
Benimki banyo yıkıyorYattım ama uykum yok eşim horluyor yine hevesim yok uyumaya
Deki elin degmişken mutfagada bi el atsanBenimki banyo yıkıyorgece gece nerden aklına geldiyse
Hııı sorma ben atacam diye uğraşıyomDeki elin degmişken mutfagada bi el atsan
Her eve lazım senin kocadan valla
Deme öyle deme dua et bol bol Rabbim ıslah etsin de işini görüyo fenamıHııı sorma ben atacam diye uğraşıyom
Evlendiğimizden beri banyo tuvalet nevresim ona ait onun işi gibi oldu onlarDeme öyle deme dua et bol bol Rabbim ıslah etsin de işini görüyo fenamı
KaptanAyyyy çok güzellll çok tşk ederim
Bu günleride gördüm ya inanamıyorum
Çünkü çok kritik bir haftada kaçar gibi mezun oldunuzKaptan
Bize yapmadın ki böyle bir parti iki pon ponla üç kişiyi mezun ettin benee uçan balon istiyorum hııh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?