Oyy bu çocuklar niye böyle yaparlar. Boşver sen dengelersin benim senden yana korkum yok hiçgünaydın canlar dünkü menüyü yazmiycam yazamiycam anlayın siz
dün bi kinaya gittim kuran li gittgime gideceğime pişman oldum kizin bi aglamasi tuttu sonra kendini sikmaktan kustumu yerler halıflex üstü başı yerler battı sağolsun bu arkadaş yardım etti de temizledik sinirden sıkıntıdan bütün yeme duzenim bozuldu
allah razı olsun kaptanim annemde canımı sıktı dün kinada gören bi tanesi annemi aramış soffty çok zayıflamış dikkat et iyi bak kızına gibi laflar etmis annemde bu kız bu sıralar emmeye çok düştü biraz yemek ye de sütun olsun sende halsiz kalmayasin dedi durduOyy bu çocuklar niye böyle yaparlar. Boşver sen dengelersin benim senden yana korkum yok hiç
Yok canımm nerdeee ben 4 4 lük karatayda yapamadım kiAnka kaptanım sen bana that sugar filmini tavsiye etmiştin dün akşam bitirdim onu baya etkilendim. Filmin anlattıkları karatayın dediğine çıkıyo bi nevi
En çok şaşırdığım noktolardan biride şu oldu; Kalorinin kendisi değil kaynağı önemli. Faydalı besinlerden alınan kalori kilo yapmıyor aslında şeker gibi boş şeylerden alınanlar yağ olarak depolanıyor.
Ben öğrendiğimi uygulamaya çalışan bi insanım o yüzden karar kara düşündüm. Başta kendi evimize baktım sonra bütün ülkemizdeki beslenme tarzına. Yani biz çoktan uyuşmuşuz aslında bu şekerle ve paketli ürünlerle. Bi çeşit bağımlılık olmuş kimse şekersiz bi hayat unsuz bi hayat düşünemiyor düşünsede bi kaç saniye içinde olmaz diyip kestiriyor.
Aslında olur ama cok zor cünkü sade bireyin dikkat etmesi yetmiyor. Cevrede cok etkili faktörlerden. Ben şimdi düşünüyorum kendimi korudum diyelim ilerde çocuklarımı hiç bulaştırmak istemiyorum ama o çocuk ben vermesemde ordan burdan illa bi şekilde görcek veya denemiş buluncak isticek vs.
Ne bileyim çok gözümde büyüdü..tabi başarmak isteyen illaki başarır ama şu zamanda herşey insanların elinin altında gözünün önündeyken beyni yönetmek pek kolay değil.
Diceksinki niye anlatıyosun bu kadar
Senin ne yaptığını ne düşündüğünü merak ettim açıkcası bu şeker konusunda..benim gibi nutellayı çok seven biri olaraktan :)
Cocuklarına önlem alabildin mi vs.
Annemle biraz konuştumda oda şu mantıkta tamam bilinçlen uygula diyo ama illa bi yerden kaçırıyosun çünkü tohuma meyvesine kadar herşeyi değiştirdiler zaten diyor..
Boşver canım Türkiyede böyle zayıfsan hastasınallah razı olsun kaptanim annemde canımı sıktı dün kinada gören bi tanesi annemi aramış soffty çok zayıflamış dikkat et iyi bak kızına gibi laflar etmis annemde bu kız bu sıralar emmeye çok düştü biraz yemek ye de sütun olsun sende halsiz kalmayasin dedi durdu
Gelin ağlamaktan kustu sandım ayy ben daha uyanamamışımgünaydın canlar dünkü menüyü yazmiycam yazamiycam anlayın siz
dün bi kinaya gittim kuran li gittgime gideceğime pişman oldum kizin bi aglamasi tuttu sonra kendini sikmaktan kustumu yerler halıflex üstü başı yerler battı sağolsun bu arkadaş yardım etti de temizledik sinirden sıkıntıdan bütün yeme duzenim bozuldu
şu an kahkayla gülüyorum allah iyliginı versinGelin ağlamaktan kustu sandım ayy ben daha uyanamamışım
Ne yalan söyleyeyim bende gelin kustu sandımGelin ağlamaktan kustu sandım ayy ben daha uyanamamışım
Demekki soff bacım yalnış cümle kullanmışNe yalan söyleyeyim bende gelin kustu sandım
Gelin ağlamaktan kustu sandım ayy ben daha uyanamamışım
Ahahahahaha süpersinizNe yalan söyleyeyim bende gelin kustu sandım
Adet düzensizliği için glifor la dogum kontrol hapı veriyo kuzum sigorta yoksa sıkıntı ya yeşil kartta mı yokbulutungokyuzu canım sen yakın zamanda doktora gitmiştin sana sorum olacak.
Adet düzensizliği için hormon testi yaptırmak istiyorum ama sigorta yok benim.
Fiyat olarak uygun bi yer biliyomusun?
kutlarım canımAaa simdi gordum daha yeni girebildim ikinci olmusum
Disardayim bakamiyorum cok
Yapmıcazthat sugar dan sonra şekere bakıs açım tamamen degisti ben pakettekileri çok sağlıksız diye görüyordum ama evdeki beyaz sekerde ayni peki biz keki filan neyle nasıl yapacaz
Olur mu soruna göredir. Ben bir sürü hormon ve kortizon kullandım mesela. Doğum kontrol hapları beni tamamen kesiyorAdet düzensizliği için glifor la dogum kontrol hapı veriyo kuzum sigorta yoksa sıkıntı ya yeşil kartta mı yok
nereye kadar ne zamana kadar ay bilmiyorum... şimdi benim bebeye bisküvi aldım sözde keçi sütlü şeker oranı az ama o bile zararlı belki 100 100 koruma yapamayız ama ne kadar sakinirsak o kadar kar diyecem artikYapmıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?