tutar canım tutar hatta öyle bi tutar ki sen haklida olsan onlara toz kondurmaz iste canim hepimizde aynı sorun daha dün anneme dedim herşey çocuklar için düzenleri bozulmasın diye zerre gözümde yok yoksa hersyi gozume batiyor nefes almasi bilekızlar napıyorsunuz?keyfinizi bozmasın Rabbim.bende güzel bişeyler yazmak isterdim ama bende bu adam olduğu sürece benim gözümün yaşı durmaz.bir insan ailesini körü körüne tutar mı ya?ben niye öyle yapmıyorum bıktım bıktım yemin ederim şu küçük yavru olmasa alır başımı giderdim artık o raddedeyim.maddi sıkıntısı bir yandan nasıgil bir yandan.çatlicam artık sizde olmasanız kime anlatacam derdimi bilmiyorum
haksızlık ya büyük haksızlıktutar canım tutar hatta öyle bi tutar ki sen haklida olsan onlara toz kondurmaz iste canim hepimizde aynı sorun daha dün anneme dedim herşey çocuklar için düzenleri bozulmasın diye zerre gözümde yok yoksa hersyi gozume batiyor nefes almasi bile
ben olayım bir yaşında olmazmiKızlar bana bu hafta bir adet bebeği 4 ayını geçmiş emziren anne lazım var mı gönüllü
Kendini öldürünce nolcak öbür tarafta köşede oturtup hizmetini mi yapacaklar. Dünya imtihanına katlanamayan oranın ateşine nasıl dayanacak. Salla duymazlıktan gel. Ne derlerse desinler. Sen kendi işine bak. İbadetlerini yerine getir. Evde sürekli bakara suresi açık olsun. Dua et bol bol. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin yavrularımızla imtihan etmesin. Gerisi önemli değil duayla bir gün rabbim kurtarırhaksızlık ya büyük haksızlıkyokluğunu çek ses etme lafını sözünü çek ses etme.cebinde yokken ailem demiyor ama işine gelmediği zaman hemen el kızı kontenjanına oturtuyor. çalışayım diyorum yavrum küçük 1 buçuk yaşında ona kıyamıyorum.napıcam bilmiyorum ya.kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum o yavrum ortalarda kalacak
Olmaz sen biliyonben olayım bir yaşında olmazmi
Yaaaben bugun biraz kaçamak yapıcam galiba şimdiden söyliyim
günlük kalorimi aşmadan tabi
değer mi ben senelerce kafama taktım mideme vurdu sinirden ona bişey olmadı değmez bacım değmez olan yavruya olur evden calisabilcegin bi is bulsan ne biliyim incik boncuk isihaksızlık ya büyük haksızlıkyokluğunu çek ses etme lafını sözünü çek ses etme.cebinde yokken ailem demiyor ama işine gelmediği zaman hemen el kızı kontenjanına oturtuyor. çalışayım diyorum yavrum küçük 1 buçuk yaşında ona kıyamıyorum.napıcam bilmiyorum ya.kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum o yavrum ortalarda kalacak
neyi biliyom onuda anlamadım jeton dusmedi ya neyseOlmaz sen biliyon
inan ki dayanılacak gibi değil ama çıkışım yokKendini öldürünce nolcak öbür tarafta köşede oturtup hizmetini mi yapacaklar. Dünya imtihanına katlanamayan oranın ateşine nasıl dayanacak. Salla duymazlıktan gel. Ne derlerse desinler. Sen kendi işine bak. İbadetlerini yerine getir. Evde sürekli bakara suresi açık olsun. Dua et bol bol. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin yavrularımızla imtihan etmesin. Gerisi önemli değil duayla bir gün rabbim kurtarır
Adet düzensizliği için glifor la dogum kontrol hapı veriyo kuzum sigorta yoksa sıkıntı ya yeşil kartta mı yok
that sugar dan sonra şekere bakıs açım tamamen degisti ben pakettekileri çok sağlıksız diye görüyordum ama evdeki beyaz sekerde ayni peki biz keki filan neyle nasıl yapacaz
nereye kadar ne zamana kadar ay bilmiyorum... şimdi benim bebeye bisküvi aldım sözde keçi sütlü şeker oranı az ama o bile zararlı belki 100 100 koruma yapamayız ama ne kadar sakinirsak o kadar kar diyecem artik
haksızlık ya büyük haksızlıkyokluğunu çek ses etme lafını sözünü çek ses etme.cebinde yokken ailem demiyor ama işine gelmediği zaman hemen el kızı kontenjanına oturtuyor. çalışayım diyorum yavrum küçük 1 buçuk yaşında ona kıyamıyorum.napıcam bilmiyorum ya.kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum o yavrum ortalarda kalacak
izin vermiyor beyefendi ayakkabı dikme işi var.millet laf edermiş.ama evde derdi çeken ben o zaman millet laf etmiyor.askere gidecek 1 ay sonra askerliği bitene kadar paşa kreş yaşına gelir o zaman bakacam bir işe.böyle çekemiyorum artık.para verirse yap yoksa sus oturdeğer mi ben senelerce kafama taktım mideme vurdu sinirden ona bişey olmadı değmez bacım değmez olan yavruya olur evden calisabilcegin bi is bulsan ne biliyim incik boncuk isi
Ne dayanılacak gibi değil canım. Niye herşeyin olumsuz tarafından bakıyorsun. rabbim bu günlerini aratmasın.inan ki dayanılacak gibi değil ama çıkışım yok
o parasizligi çok iyi bilirim seninkinin belki yoktu da yoktur benimkinin var ama yoktu niye babasinin borcunu oduyordu ama benim arkamda ailem vardi sağolsunlar delirecek noktaya getirtmediler beni ama hep agrıma gidiyor onlardan para almakizin vermiyor beyefendi ayakkabı dikme işi var.millet laf edermiş.ama evde derdi çeken ben o zaman millet laf etmiyor.askere gidecek 1 ay sonra askerliği bitene kadar paşa kreş yaşına gelir o zaman bakacam bir işe.böyle çekemiyorum artık.para verirse yap yoksa sus otur
bide bisey diyim bacim parası olanda boşanıyor olmayan da tamam evlilikte önemli bişey ama rabbim bizi geçim ehli eylesin kanaatkar eylesin yoksa elinde paran olsada bişey fark etmezinan ki dayanılacak gibi değil ama çıkışım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?