Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar napıyorsunuz?keyfinizi bozmasın Rabbim.bende güzel bişeyler yazmak isterdim ama bende bu adam olduğu sürece benim gözümün yaşı durmaz.bir insan ailesini körü körüne tutar mı ya?ben niye öyle yapmıyorumbıktım bıktım yemin ederim şu küçük yavru olmasa alır başımı giderdim artık o raddedeyim.maddi sıkıntısı bir yandan nasıgil bir yandan.çatlicam artıksizde olmasanız kime anlatacam derdimi bilmiyorum

tutar canım tutar hatta öyle bi tutar ki sen haklida olsan onlara toz kondurmaz iste canim hepimizde aynı sorun daha dün anneme dedim herşey çocuklar için düzenleri bozulmasın diye zerre gözümde yok yoksa hersyi gozume batiyor nefes almasi bile

Kızlar bana bu hafta bir adet bebeği 4 ayını geçmiş emziren anne lazım var mı gönüllü

haksızlık ya büyük haksızlıkyokluğunu çek ses etme lafını sözünü çek ses etme.cebinde yokken ailem demiyor ama işine gelmediği zaman hemen el kızı kontenjanına oturtuyor.çalışayım diyorum yavrum küçük 1 buçuk yaşında ona kıyamıyorum.napıcam bilmiyorum ya.kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum o yavrum ortalarda kalacak

Kendini öldürünce nolcak öbür tarafta köşede oturtup hizmetini mi yapacaklar. Dünya imtihanına katlanamayan oranın ateşine nasıl dayanacak. Salla duymazlıktan gel. Ne derlerse desinler. Sen kendi işine bak. İbadetlerini yerine getir. Evde sürekli bakara suresi açık olsun. Dua et bol bol. Rabbim sağlıkla imtihan etmesin yavrularımızla imtihan etmesin. Gerisi önemli değil duayla bir gün rabbim kurtarır

değer mi ben senelerce kafama taktım mideme vurdu sinirden ona bişey olmadı değmez bacım değmez olan yavruya olur evden calisabilcegin bi is bulsan ne biliyim incik boncuk isi

inan ki dayanılacak gibi değil ama çıkışım yok

Adet düzensizliği için glifor la dogum kontrol hapı veriyo kuzum sigorta yoksa sıkıntı ya yeşil kartta mı yok

Abla malesef yok iki sene önce baktırmıştım bütün değerlerim normaldi ama şimdi son zamanlarda şekerden şüpheleniyorum oda polikistik overle bağlantılıymış tekrardan hormanlara baktırmak istiyorum bu sefer bişey çıkabilir çünkü 35 günde adet oldum.
Bi tanıdığım var eşi polis ondan yararlanarak devlette yaptır istersen daha az tutar dedi bana ama oda aklıma yatmadı.

that sugar dan sonra şekere bakıs açım tamamen degisti ben pakettekileri çok sağlıksız diye görüyordum ama evdeki beyaz sekerde ayni peki biz keki filan neyle nasıl yapacaz

Muz ve ballı tarifler var abla denemedim ama denemek istiyorum..tabi puf puf olmuyodur ama en azından o isteği bastırmak adına yapılabilir bence.

nereye kadar ne zamana kadar ay bilmiyorum... şimdi benim bebeye bisküvi aldım sözde keçi sütlü şeker oranı az ama o bile zararlı belki 100 100 koruma yapamayız ama ne kadar sakinirsak o kadar kar diyecem artik

Abla o bisküvilerde zarar işte üstünde ne yazarsa yazsın..ben etkisinden çıkamadım filmin düşünüyorum karar kara. Zaten nesil çürük geliyo baksana. Şimdi kime sorsan hasta yaşına bak cocuk...
Kaçabildiğimiz kardır elimizden geldiğince kaçmamız lazım sağlık için

Abla Allah korusun deme öyle..
Rabbim gönlüne ferahlık versin şu mübarek aylar hürmetine sıkıntılarını bir bir açsın.
70 inşirah oku kendine hafiflersin

değer mi ben senelerce kafama taktım mideme vurdu sinirden ona bişey olmadı değmez bacım değmez olan yavruya olur evden calisabilcegin bi is bulsan ne biliyim incik boncuk isi
izin vermiyor beyefendi ayakkabı dikme işi var.millet laf edermiş.ama evde derdi çeken ben o zaman millet laf etmiyor.askere gidecek 1 ay sonra askerliği bitene kadar paşa kreş yaşına gelir o zaman bakacam bir işe.böyle çekemiyorum artık.para verirse yap yoksa sus otur

o parasizligi çok iyi bilirim seninkinin belki yoktu da yoktur benimkinin var ama yoktu niye babasinin borcunu oduyordu ama benim arkamda ailem vardi sağolsunlar delirecek noktaya getirtmediler beni ama hep agrıma gidiyor onlardan para almak

inan ki dayanılacak gibi değil ama çıkışım yok
bide bisey diyim bacim parası olanda boşanıyor olmayan da tamam evlilikte önemli bişey ama rabbim bizi geçim ehli eylesin kanaatkar eylesin yoksa elinde paran olsada bişey fark etmez

oyyy oyyu sokakta düğün var davullar çalıyor işin garibi hüzünlü bi şey caliyor gelin kiz niye evleniyon dermiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…