Arka planda olan sorunlar diyeyim. Uzun zamandır yorulduğumu hissediyordum ama bu gün ne için ya dedimAma neden
Gayet iyiydin sen ..
Hayırlısı olsun canımArka planda olan sorunlar diyeyim. Uzun zamandır yorulduğumu hissediyordum ama bu gün ne için ya dedimkaptan çıkmazsa yönetimden kaptan isteyeceğim ki yabancı birinim gelmesini istemem. Daha önce de gitmek istedim hatır için kaldım. O zamankilerden gulumse hariç kimse yok şu an
Kizlar bnm seker diyetine baslamam lazim..arkadas ariyorum..sifir seker un tuz ...
Küçük mü neler yedim hiç sorma bacımMezuniyetini de kutlasaydin dogum gunundekuccuk bir dilim pastayla
Hayali gerceklestirebilirizzHayal gibi60 olsaaaaaakkk ne guzel olur yaa
Ama nedenArkadaşlar aranızda kaptanlık yapabilirim diyen var mıben çok yoruldum artık ... gelen rahat rahat gidiyor ben hep burdayım. Ben de biraz dinlensem iyi olacak. Kaptan olan arkadaşımıza yardım ederim elimden geldiğince öğrenene kadar. Ama artık emekli olma zamanı geldi sanki
Tamm hadi bKalimBENNNNNkarataya başladım balım ben varım
Ama biz hatrimiiiz yokmuuuArka planda olan sorunlar diyeyim. Uzun zamandır yorulduğumu hissediyordum ama bu gün ne için ya dedimkaptan çıkmazsa yönetimden kaptan isteyeceğim ki yabancı birinim gelmesini istemem. Daha önce de gitmek istedim hatır için kaldım. O zamankilerden gulumse hariç kimse yok şu an
şekerine baktır bacı.kız sen küre başladın mı anam taze zencefil yok ya bulamıyorum kıtlığa girdi sanki.Küçük mü neler yedim hiç sorma bacım
Çok acıkıyorum yemeyle doymuyom bana bişey oldu şekerim mi var nedir sürekli yemek istiyorum önceden sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemeyen ben diyorum sabah olsada yemek yesem karnımın gurultusuna uyanıyom valla
kendimi 60 kilo hayal edince sevindirik oluyorumHayali gerceklestirebilirizz
Ama neden(
Tamm hadi bKalim
Ama biz hatrimiiiz yokmuuu(
Acil sifalar canim. Insallah eski sagligina kisa surede kavusursun.Kapali oldum canim..acikda yapiliyor amma ilerlemis vaziyette kapali alinamayacak hale gelirse oyle yapiyorlar..
Ama yinede zor tabi..Bugunume hamdolsun..bugun bir hafta oldu..iyiyim...en azindan birdaha tas agrisi cekmicem
wuuwuu agustosa kadar 60 olursun canim. Zarif ana olursunAgustosta kac kilo olurum sizce..o zamana kadar ne kadar verebilirim..cocuklarimla sunnet fotosu cekinicem,mevlut okutcam,guzel ana olmam lazim..
:)))
Aslinda tum analar guzrldir de zarif ana desem daha iyi olur
Olursun tabi canim. Cipcitir olursun. Ayy bir 60 olalim yaakendimi 60 kilo hayal edince sevindirik oluyorumama varya harbi çıtır olurum diye düşünüyorum
ayy inşallah yaaOlursun tabi canim. Cipcitir olursun. Ayy bir 60 olalim yaa
Bu hatır Gönül işi değil canım gerçekten yorgunum bir süre sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorumHayali gerceklestirebilirizz
Ama neden(
Tamm hadi bKalim
Ama biz hatrimiiiz yokmuuu(
Yani dimi...İnsaallah saglikli kilolar verelim..bir daha hoccc almayalim..kendimi 60 kilo hayal edince sevindirik oluyorumama varya harbi çıtır olurum diye düşünüyorum
Amin canim cook saol:)Acil sifalar canim. Insallah eski sagligina kisa surede kavusursun.
Anam insallah koz agzin bal yisin..wuuwuu agustosa kadar 60 olursun canim. Zarif ana olursun
Haklisin canim sanada coook hak veriyorum..tamamen mi birakacaksin..Bu hatır Gönül işi değil canım gerçekten yorgunum bir süre sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum
Canim bizde zorunlu ogle molasi yok. 8saatin icinde bir ara gidip yarim saatte yemek yiyoruz onun haricinde isim olmayinca cay kahve molasi filan.benim favorim türk kahvesiyürüyüş kendime getirdi beni.dönüşte de konu komşu dışardaydı hava güzel diye herkes atmış kendini dışarı.zayıflamışsın dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur öğle molanda çıkabiliyorsan yürüseydin biraz
aynen bana da hayal geliyor ama insallah gercek olacak kizlar.bana da hayal geliyor
Çok sağol anladığın içinYani dimi...İnsaallah saglikli kilolar verelim..bir daha hoccc almayalim..
Amin canim cook saol:)
Anam insallah koz agzin bal yisin..
Haklisin canim sanada coook hak veriyorum..tamamen mi birakacaksin..
Yani keske biseyler yapabilsem..becerebilsem yaparim dicem..ama ben hic anlamiyorum yuzdelerdi,falan karisik geliyo:))
Ne bileyim..ARKADASLAR HADİ GONULLU KAPTANİCE ARİYORUZ..KAPTANİMİZ HERZAMAN GONLUMUZDE KAPTAN AMA DİNLENMESİ LAZİM..
Aman cnaim bak mezun oldun benim yaptigim hatalari yapma. Dikkat et. Bak ben de 4 ay kadar sure once 65 ile mezun oldum. Bence ayrilma hic buraya devam. Kilo bildirimini de yap duzenliKüçük mü neler yedim hiç sorma bacım
Çok acıkıyorum yemeyle doymuyom bana bişey oldu şekerim mi var nedir sürekli yemek istiyorum önceden sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemeyen ben diyorum sabah olsada yemek yesem karnımın gurultusuna uyanıyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?