Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ama neden
Gayet iyiydin sen ..
Arka planda olan sorunlar diyeyim. Uzun zamandır yorulduğumu hissediyordum ama bu gün ne için ya dedim kaptan çıkmazsa yönetimden kaptan isteyeceğim ki yabancı birinim gelmesini istemem. Daha önce de gitmek istedim hatır için kaldım. O zamankilerden gulumse hariç kimse yok şu an

Hayırlısı olsun canım ama üzüldüm ..

Mezuniyetini de kutlasaydin dogum gununde kuccuk bir dilim pastayla
Küçük mü neler yedim hiç sorma bacım
Çok acıkıyorum yemeyle doymuyom bana bişey oldu şekerim mi var nedir sürekli yemek istiyorum önceden sabah kalkınca kahvaltı yapmak istemeyen ben diyorum sabah olsada yemek yesem karnımın gurultusuna uyanıyom valla

**12. Takım pazartesi tartı kontrol***

Gulumse25(75/
bulutungokyuzu(66,5/66,9/-0,4)
soffty(58.2/
mrv2855(75,2
compeng ( 67.2/67.2/sabit
elifff_9595 (69.7/69.6/0.1)
Edebiye 006 (79/79/sabit)
Karamelli_turta (56,8/56,1/0.7)
deyno (69.8/sabit)

ICanDoThis (72.7)
ozlemm89.( 65.9)
sibell16 (68,59
deryaondiet(68.5
Florence_N(74.8/74.4/0.4)

Hayal gibi60 olsaaaaaakkk ne guzel olur yaa
Hayali gerceklestirebilirizz

Ama neden (

BENNNNN karataya başladım balım ben varım
Tamm hadi bKalim

Ama biz hatrimiiiz yokmuuu (

şekerine baktır bacı.kız sen küre başladın mı anam taze zencefil yok ya bulamıyorum kıtlığa girdi sanki.

**12. Takım pazartesi tartı kontrol***

Gulumse25(75/
bulutungokyuzu(66,5/66,9/-0,4)
soffty(58.2/
mrv2855(75,2/7 4)
compeng ( 67.2/67.2/sabit
elifff_9595 (69.7/69.6/0.1)
Edebiye 006 (79/79/sabit)
Karamelli_turta (56,8/56,1/0.7)
deyno (69.8/sabit)

ICanDoThis (72.7)
ozlemm89.( 65.9)
sibell16 (68,59
deryaondiet(68.5
Florence_N(74.8/74.4/0.4)

Kapali oldum canim..acikda yapiliyor amma ilerlemis vaziyette kapali alinamayacak hale gelirse oyle yapiyorlar..
Ama yinede zor tabi..Bugunume hamdolsun..bugun bir hafta oldu..iyiyim...en azindan birdaha tas agrisi cekmicem
Acil sifalar canim. Insallah eski sagligina kisa surede kavusursun.

Agustosta kac kilo olurum sizce..o zamana kadar ne kadar verebilirim..cocuklarimla sunnet fotosu cekinicem,mevlut okutcam,guzel ana olmam lazim..
:)))
Aslinda tum analar guzrldir de zarif ana desem daha iyi olur
wuuwuu agustosa kadar 60 olursun canim. Zarif ana olursun

kendimi 60 kilo hayal edince sevindirik oluyorumama varya harbi çıtır olurum diye düşünüyorum
Yani dimi...İnsaallah saglikli kilolar verelim..bir daha hoccc almayalim..
Acil sifalar canim. Insallah eski sagligina kisa surede kavusursun.
Amin canim cook saol:)
wuuwuu agustosa kadar 60 olursun canim. Zarif ana olursun
Anam insallah koz agzin bal yisin..

Bu hatır Gönül işi değil canım gerçekten yorgunum bir süre sadece çocuklarımla ilgilenmek istiyorum
Haklisin canim sanada coook hak veriyorum..tamamen mi birakacaksin..
Yani keske biseyler yapabilsem..becerebilsem yaparim dicem..ama ben hic anlamiyorum yuzdelerdi,falan karisik geliyo:))
Ne bileyim..ARKADASLAR HADİ GONULLU KAPTANİCE ARİYORUZ..KAPTANİMİZ HERZAMAN GONLUMUZDE KAPTAN AMA DİNLENMESİ LAZİM..

Canim bizde zorunlu ogle molasi yok. 8saatin icinde bir ara gidip yarim saatte yemek yiyoruz onun haricinde isim olmayinca cay kahve molasi filan.

Çok sağol anladığın için
Daha önce de çok bırakmak istedim kimse almadığı gibi beni de blorf yapmak dikkat çekmek istediğimi söyleyenler oldu. Hep birilerinin hatrına kaldım ama biraz bencillik yapmam lazım sanrım
Yüzdeler işin en kolay kısmı ben artık takımda motivasyon sağlayamıyorum ilk enerjim yok maalesef yeni bir kaptanla daha başarılı olunacağını düşünüyorum.

Aman cnaim bak mezun oldun benim yaptigim hatalari yapma. Dikkat et. Bak ben de 4 ay kadar sure once 65 ile mezun oldum. Bence ayrilma hic buraya devam. Kilo bildirimini de yap duzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…