Ne alaka canim insanlarda iyice bi delirdi..Çok sağol anladığın için
Daha önce de çok bırakmak istedim kimse almadığı gibi beni de blorf yapmak dikkat çekmek istediğimi söyleyenler oldu. Hep birilerinin hatrına kaldım ama biraz bencillik yapmam lazım sanrım
Yüzdeler işin en kolay kısmı ben artık takımda motivasyon sağlayamıyorum ilk enerjim yok maalesef yeni bir kaptanla daha başarılı olunacağını düşünüyorum.
Başladım hiç faydası yok şişkinlik yapıyoşekerine baktır bacı.kız sen küre başladın mı anam taze zencefil yok ya bulamıyorum kıtlığa girdi sanki.
selam cnaim. Insallah. Cumalar en mutlu gunumuz olsunSelaaamm 12.takimin guzel hatunlariiiguzeeel bir hafta gecirelim cuma gunu yuzumuz gulsun insallahh
Ne alaka canim insanlarda iyice bi delirdi..
Sen ben ilk girdigimde ilgilenmem gereken bir cocugum var fazla ilgi istiyo demistin..
Hatirlamissindir sordum hatta neden diye..seni cok cok cok iyi anliyorum..
Anlamamak icin hicbirsebeb yok..
Kendini nasil hissettiginide anlayabiliyorum..
Ama uzulme..insaallah aramizdan biri olur sonunda kizlarla karar veririz...sen iyi ol..
Biz sana motive verelim yeri geldiginde..
Herseyin basi saglik..gerisi olur insaallah..
Yarın gidicem aç karna saglık ocagına tahlil vericem ben ben degilim kendime hem kızıyorum hem yiyorum nasıl bişey anlamadım vallaAman cnaim bak mezun oldun benim yaptigim hatalari yapma. Dikkat et. Bak ben de 4 ay kadar sure once 65 ile mezun oldum. Bence ayrilma hic buraya devam. Kilo bildirimini de yap duzenli
Bir baktir bakalim cnaim.Yarın gidicem aç karna saglık ocagına tahlil vericem ben ben degilim kendime hem kızıyorum hem yiyorum nasıl bişey anlamadım valla
Bu ay olmadi evet..bakalim..kime cikarsa kismet..demekki onun nasibi..Yarına biri kabul eder inşallah.
Martın sonunda söz verdiğim çekilişi de yapacağım kızlar. Ama günde 20 mesaj yazmıştım 20 mesaj yazan olmadı ben de listedekileri ve izindeki üyeleri alacağım çekilişe haberiniz olsun
Kaptanım ben mersindeyim, sen nerede yaşıyosun?Bak canım önce inanmak lazım.
Ben sana inandım güvendim sen yapacaksın inşallahama mutlaka destek al yolun çok uzun sağlıklı bilinçli şekilde yürü bu yolda. Bizler kendi tecrübemizle elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama bir uzman daha sağlıklı yol gösterir
Hangi şehirdesin sen
kaptanimiz konyada yasiyorKaptanım ben mersindeyim, sen nerede yaşıyosun?
Soffty merhaba canım. Pazartesi de mi kilo kontrolu yapılıyor? Cuma diye okumuştum da ben :)kaptanimiz konyada yasiyor
merhaba canim haftasonu kacamak olmasın diye kontrol tartisi cuma kilo bildirimi esas olan cuma günün kiSoffty merhaba canım. Pazartesi de mi kilo kontrolu yapılıyor? Cuma diye okumuştum da ben :)
Abla geldiğimde böyle yemiyordum sen çok yiyosun bu sıralar ve spor yok ona rağmen çok yiyosun o yüzden yedikçe yiyesin geliyor benceBaşladım hiç faydası yok şişkinlik yapıyo
Canım halsiz bırakma kendini kuruyemiş ye istersen iki zaten bir saate akşam yemeğikızlar çok acıktım halsiz düştüm ya.
aynen bende su icemedim sahurda evde su yoktududaklarim kurudulkızlar çok acıktım halsiz düştüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?