Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne alaka canim insanlarda iyice bi delirdi..
Sen ben ilk girdigimde ilgilenmem gereken bir cocugum var fazla ilgi istiyo demistin..
Hatirlamissindir sordum hatta neden diye..seni cok cok cok iyi anliyorum..
Anlamamak icin hicbirsebeb yok..
Kendini nasil hissettiginide anlayabiliyorum..
Ama uzulme..insaallah aramizdan biri olur sonunda kizlarla karar veririz...sen iyi ol..
Biz sana motive verelim yeri geldiginde..
Herseyin basi saglik..gerisi olur insaallah..

Aman cnaim bak mezun oldun benim yaptigim hatalari yapma. Dikkat et. Bak ben de 4 ay kadar sure once 65 ile mezun oldum. Bence ayrilma hic buraya devam. Kilo bildirimini de yap duzenli
Yarın gidicem aç karna saglık ocagına tahlil vericem ben ben degilim kendime hem kızıyorum hem yiyorum nasıl bişey anlamadım valla

Yarın gidicem aç karna saglık ocagına tahlil vericem ben ben degilim kendime hem kızıyorum hem yiyorum nasıl bişey anlamadım valla
Bir baktir bakalim cnaim.
Ben de gecen hem aclik hem 1 saat ve 2 saat sonrasi tokluk sekerlerime baktirdim. Heryse iyi cikti ama yine de kontrol etmek laizm.

Yarına biri kabul eder inşallah.
Martın sonunda söz verdiğim çekilişi de yapacağım kızlar. Ama günde 20 mesaj yazmıştım 20 mesaj yazan olmadı ben de listedekileri ve izindeki üyeleri alacağım çekilişe haberiniz olsun

Bu ay olmadi evet..bakalim..kime cikarsa kismet..demekki onun nasibi..

kaptanım kararin icin ne diyim bilmiyorum işin içine çocuklar girince akan sular duruyor senin ne kadr yorgun olduğunu biliyorum ama burayı bırakma özletme kendini Anka

Kaptanım ben mersindeyim, sen nerede yaşıyosun?

Anka kaptanım hiç yorum yapmıyorum biliyorum sizi çok doğru ve gecikmiş bir karar olarak görüyorum. Sizi çok seviyorum kaptanlığınızdaki kadar yükünüz olmayacağı için arada bizi yoklayacağınızdan yalnız bırakmayacağınızdanda eminim.

Rica etsem arkadaşlarıda bilgilendirmek amacıyla görevlerinizi bize kısaca anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…