Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yazayım ilk fırsatta

26 Mart menü ;

Sabah 03.30;
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 biber

Ara 05.30;
Bir kivi

Akşam 17.30;
1 kase etli türlü
3 yk yoğurt
1 büyük biber közlenmiş sirkeli sarımsaklı

20.30;
sade türk kahvesi
Sade soda

01.30;
Form çayı
2 kuru kayısı
5 badem

2,5 lt su

26 mart pazartesi menüm
08.30
1 bardak tarcinli süt

12.30
3 dilim kabak graten
Yarim kase yogurt

15.00
1 portakal

17.30
1 kase yayla çorbasi
1 dilim kabak graten
Yarım kase yogurt

26.03.2018 pazartesi

Sabah 11.00
5parça tel peynir
2çatal çökelek
3 zeytin
1 küçük patates mikrodalgada
3 çb çay
2sıkım etli çig köfte
1kivi

Ara 14.30
Çok ince bir dilim bisküvili pasta(zorla yedirdiler)

Öğle 17.30
5 sıkım etli çiğ
3ysprak kıvırcık

Akşam 19.30
1 kupa sütlü kahve
1 muz

Kızlar gece Ankaraya gidecem ben.yarın ne yerim bilemiyorum umarım abartmam. Yarın öglene kadar buralarda olmayabilirim haberiniz ola.
Canım hayırlı yolculuklar olsun.
Yanına ara öğünler al mesela kuru kayısı ,ceviz ,yeşil çay, meyve Vs.
Önceki hafta bende yolculuk yapmıştım çok iyi oldu. Ekmeğimi bile yanıma almıştım

Bencede psikolojik kuzum farkındayım toparlamaya çalışıyorum inş başarıcam
Sen takımı bırakmak test yaptırmak yerine yemeni düzene oturttur bence abla. Sen güçlüsün ne kilolsr verdin aldın geri verdin ne dertlerin oldu atlattın. Burda emziren anneler var onların menüleri dolu dolu evet ama biz onlr gibi değiliz. Ara öğününü azaltmanı öneririm yoğurt meyve kuruyemiş gibi şeylerle. Çok çeşitli yiyorsun yemekleri. Çeşitleride azaltabilirsin.

Biliyosun menü yorumu yapmam sen benden daha iyi bilirsin işini ben sadece fikrimi söyleyeyim sana uyar uymaz herşey senin için

Allahim gecmeyen bir sirt agrim var..omurilik kemiklerim agriyo..Allahim tatil olsada kaplicalara gitsem...iki haftalik tedavi uugulicam kendimdd

Bu son gunlerde ben de cok giremedim
Insallah bir gonullu cikar kaptanim, tabiki cocuguna vakit ayirmak istiyorsundur anliyorum.

Allahim gecmeyen bir sirt agrim var..omurilik kemiklerim agriyo..Allahim tatil olsada kaplicalara gitsem...iki haftalik tedavi uugulicam kendimdd
Gecmis olsun cnaim. Internette videolar var bel agrisini azaltan harektler var yap istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…