- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
AA canım ya zaten uzun bir zaman dilimi .aynen bende su icemedim sahurda evde su yoktududaklarim kurudul
Yazayım ilk fırsattaAnka kaptanım hiç yorum yapmıyorum biliyorum sizi çok doğru ve gecikmiş bir karar olarak görüyorum. Sizi çok seviyorum kaptanlığınızdaki kadar yükünüz olmayacağı için arada bizi yoklayacağınızdan yalnız bırakmayacağınızdanda eminim.
Rica etsem arkadaşlarıda bilgilendirmek amacıyla görevlerinizi bize kısaca anlatır mısınız
Hayırdır canımKızlar gece Ankaraya gidecem ben.yarın ne yerim bilemiyorum umarım abartmam. Yarın öglene kadar buralarda olmayabilirim haberiniz ola.
Bencede psikolojik kuzum farkındayım toparlamaya çalışıyorum inş başarıcamAbla geldiğimde böyle yemiyordum sen çok yiyosun bu sıralar ve spor yok ona rağmen çok yiyosun o yüzden yedikçe yiyesin geliyor bence
Canım hayırlı yolculuklar olsun.Kızlar gece Ankaraya gidecem ben.yarın ne yerim bilemiyorum umarım abartmam. Yarın öglene kadar buralarda olmayabilirim haberiniz ola.
Canım hayırlı yolculuklar olsun.
Yanına ara öğünler al mesela kuru kayısı ,ceviz ,yeşil çay, meyve Vs.
Önceki hafta bende yolculuk yapmıştım çok iyi oldu. Ekmeğimi bile yanıma almıştım
Öyle ya küçuk bir iş var da.Hakkımızda hayirlısıHayırdır canım
Sen takımı bırakmak test yaptırmak yerine yemeni düzene oturttur bence abla. Sen güçlüsün ne kilolsr verdin aldın geri verdin ne dertlerin oldu atlattın. Burda emziren anneler var onların menüleri dolu dolu evet ama biz onlr gibi değiliz. Ara öğününü azaltmanı öneririm yoğurt meyve kuruyemiş gibi şeylerle. Çok çeşitli yiyorsun yemekleri. Çeşitleride azaltabilirsin.Bencede psikolojik kuzum farkındayım toparlamaya çalışıyorum inş başarıcam
Güle güle git güle güle gel. Hayırlı yolduluklar. İşinizde hayırlı olur insallah merakta bırakma bizi alıştık biz senin sürekli burda olmanaÖyle ya küçuk bir iş var da.Hakkımızda hayirlısı
cinimmmm cokk tsk ederim...mrv2855 ben sana çok güveniyorum kesinlikle hedefine ulaşıcaksın
Canim napiyosun beni tanidinmiiYazayım ilk fırsatta
Bu son gunlerde ben de cok giremedimYarına biri kabul eder inşallah.
Martın sonunda söz verdiğim çekilişi de yapacağım kızlar. Ama günde 20 mesaj yazmıştım 20 mesaj yazan olmadı ben de listedekileri ve izindeki üyeleri alacağım çekilişe haberiniz olsun
Gecmis olsun cnaim. Internette videolar var bel agrisini azaltan harektler var yap istersen.Allahim gecmeyen bir sirt agrim var..omurilik kemiklerim agriyo..Allahim tatil olsada kaplicalara gitsem...iki haftalik tedavi uugulicam kendimdd
Oruc musun rakibim?kızlar çok acıktım halsiz düştüm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?