- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Wuuwuu begendim karaty menunu. Sabaha 2 ceviz ekleyebilirsin canim yarinaivett kızlar karatay menüm
sabah
2 haş yum
domates salatalık az peynir 7 zeytin şekersiz çay
akşam
yarım tabak kabak
1 tabak yoğurtlu barbunya
su 2,5 lt
spor 45 dk yürüyüş
Tuuh kotu olmus cnaim ya. Cesmeden icseydin bariaynen bende su icemedim sahurda evde su yoktududaklarim kurudul
Kız istanbulda çeşmeden içilen su sabaha çıkarmaz adamıTuuh kotu olmus cnaim ya. Cesmeden icseydin bari
ancak 1 bardak icebildim midem almadı dahaTuuh kotu olmus cnaim ya. Cesmeden icseydin bari
Sen yaşıyonmu gıııCanim napiyosun beni tanidinmii
Evet yaşiyorum hala oglumun hastaligi ile ugrasiyorum haftaya ameliyat olacak bademcikleri alinacak geniz etiyle beraberSen yaşıyonmu gııı
Niyetliydim canim sukur doydum:)(Canım halsiz bırakma kendini kuruyemiş ye istersen iki zaten bir saate akşam yemeği
Evet rakibim :) sen nasilsin bakayimOruc musun rakibim?
Rağmen hala yaşiyon26 mart menu.
Orucluydum
Sahur : 1 adet kivi
Akşam : 1 kase kesme asi corbasi
Kuru fasulye-3 yk pirinc pilavi
Su ana kadar 1 lt su
gecmis olsun adet sancısı di mi kiminin çok oluyorGün boyu çok sancım vardı. Öğlen 3 saat kadar uyudum da. Tüm gün direndim ama sonunda ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Sabah sancım cogalmadan evi dip köşe süpürüp yemeğimi yaptım. İyi ki de yapmışım. Ben uyurken köyden misafir gelmiş, geçerken uğramışlar, hiç duymadım bile seslerini. Öyle uyumuşum.
o karın bölgesi beni de çıldırtıyorrkızlar benim basenler gidiyor ama bel bölgesi gitmiyor çıldıracam bel 90 dan 79 80 arasına indi basen 104 den 94 indi
Ayy valla iftarda sistim kuzumRağmen hala yaşiyonafiyet olsun diycem ama bir sey yememişsin ki bacıko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?