Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

4 nisan menü
salata sebze kokak çorba (lahana çorbası)
2 lt su
5 kupa farklı birki çayları biberiye kiraz sapı ve yeşil çay
akşama haşlanmış patates yıyeceğim 2. gunundekı menüye gore 3. gun olmayacak sanırım

4 nisan carsamba menü

08.00
1 haslanmis yumurta

14 00
3 ç.kaşık ezogelin çorbasi
1 kase yogurt+3 çilekle+2 parmak galetayla

17.30
7 ızgRa köfte
1 orta boy patates+yarim kabak firinda az zeytinyağı ile
1 kase yogurt

canım dıyet yaptım ben buraya gırmeden önce
karatay sağlıklı beslenme hepsini denedım
Ne kadar doğru ve ne kadar süre uyguladığın önemli bence
Oo çok yoğunsun ama ba burayı ihmal etme çok geçen hafta olmadı bu hafta diye diye herkes gün atıyor allah kolaylık versin.
Bende keyifsizim biraz iyi spor yaptım şuan rahatladım biraz
Selam kizlar okuldan yeni geldim. Etrafi toparlayip bebeyi uyutup gelirim geri. Bu aralar cok giremiyorum yaa sinav donemi şeysi işim başımdan aştı artık
Bak ihmal etme buraları bahar hiç kimseyr iyi gelmedi

Merhabalar...
4 nisan menüm
Sabah 8.30
Domates salatalık
Beyaz peynir
8 tane yeşil zeytin

Öğlen 13.30
Yarım tabak ton balıklı makarna
Ara Türk kahvesi

Akşam kayısı çayı

Yatmadan önce zencefili tarçınlı yogurt yiyecegim

4 nisan menü

Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 siyah zeytin
Yarım domates
2 ceviz

Öğlen 12:30
1 porsiyon taze fasulye
4 yk yoğurt
3 kuru kayısı
1 porsiyon salata

Ara: 13:00
Sade Türk kahvesi
10 badem
2 kuru kayısı

Akşam 18:45
6 misket köfte
2 yk yoğurt
1 porsiyon salata
Sade soda

Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk yavaş tempo yürüyüş (dizim ağrıyor yine)

Ya supersin canım yaaamasallah boyle dewam edersen kısa surede hedefine ulasacaksin kız

slm kızlar bugün hiç giremedim anneme gittim geldim her gören kurumuşsun diyor özellikle babaannem yarın bugün zayifliktan hastalanirsan bozusuruz anne ni filan gondermem yanına deyip durdu hic beğenmedi beni

yarinda bebek gormeye kuzenimin yanina gidicem telefonda tembihledim sakın hamurislerine tatlılara girisme diye bakalım yarın ınş abartmam

Hu huuu kızlar nabersiniz? soffty yawrum çok mu bir deri bir kemik görunuyorsun ki? Korumaya al fazla abartili bi zayif olduysan. Bilemedim valla... Ama sakın emeklerini zayi etme bak bize sürünüyoruzz

Hu huuu kızlar nabersiniz? soffty yawrum çok mu bir deri bir kemik görunuyorsun ki? Korumaya al fazla abartili bi zayif olduysan. Bilemedim valla... Ama sakın emeklerini zayi etme bak bize sürünüyoruzz
ya aslinda boyle çok zayıf kup kuru durmuyorum ama gorenler eski halime alışık oldukları için bide kadın dediğin etli butlu olur kafasindalar boyum kisa bize zayuflayinca hepten çocuk gibi gorunuyormusum

ya aslinda boyle çok zayıf kup kuru durmuyorum ama gorenler eski halime alışık oldukları için bide kadın dediğin etli butlu olur kafasindalar boyum kisa bize zayuflayinca hepten çocuk gibi gorunuyormusum
Ayyy salla o zmn. Sanki kilo çok iyi bir şey rahatlamisssindir kesin. Üstunden bi yük kalkmıştır. Esimle yuruyuşe gittik biz de akşam üzeri. Çok dik bir yokuş vardı cıktigimda zor nefes alıyodum inan ki. Sanki 70 yaşında gibi hissediyorum bu halde. Hele en son kattaki sınıflarda dersim varsa cıkana kadar nefes nefese kalıyom. Hep kilodan heeeeeppp. Salla gitsin o zmn...

slm kızlar bugün hiç giremedim anneme gittim geldim her gören kurumuşsun diyor özellikle babaannem yarın bugün zayifliktan hastalanirsan bozusuruz anne ni filan gondermem yanına deyip durdu hic beğenmedi beni
Eskiler zaten zayıflık sevmezki boşver banada anneannem öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…