karatay mı bu diyet sanki4 nisan menü
Kahvaltı saat 11.10
1 tabak pırasalı yumurta
1 küçük domates
1 avuç ceviz
Yarım avuç fıstık
Akşam saat 16.40
1 tarcınlı küçük muz
1 orta boy tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
kşama
karatay mı bu diyet sanki
meselaYani evet...kendimce uyduruyorum bazı zamanlarda tamı tamına yapamıyorum:)
Ne kadar doğru ve ne kadar süre uyguladığın önemli bencecanım dıyet yaptım ben buraya gırmeden önce
karatay sağlıklı beslenme hepsini denedım
Oo çok yoğunsun ama ba burayı ihmal etme çok geçen hafta olmadı bu hafta diye diye herkes gün atıyorAaa banlanmis mi? tuhh kotu olmus desala
Canim isteyim ya. Bu hafta benim okulum da var. 8:00 -16:00 is 1630 okul bu hafta dunden beri boyleyim. Cumartesi pazar da okul var. Ins haftaya daha cok girerim ve spora vaktim olur. Okul odevlerimi bile iste yapiyorum,degilse uykumdan calip odev yapacagim.
Sen nasilsin Bulutum?
Bak ihmal etme buraları bahar hiç kimseyr iyi gelmediSelam kizlar okuldan yeni geldim. Etrafi toparlayip bebeyi uyutup gelirim geri. Bu aralar cok giremiyorum yaa sinav donemi şeysi işim başımdan aştı artık
4 nisan carsamba menü
08.00
1 haslanmis yumurta
14 00
3 ç.kaşık ezogelin çorbasi
1 kase yogurt+3 çilekle+2 parmak galetayla
17.30
7 ızgRa köfte
1 orta boy patates+yarim kabak firinda az zeytinyağı ile
1 kase yogurt
Ya supersin canım yaaa4 nisan menü
Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 siyah zeytin
Yarım domates
2 ceviz
Öğlen 12:30
1 porsiyon taze fasulye
4 yk yoğurt
3 kuru kayısı
1 porsiyon salata
Ara: 13:00
Sade Türk kahvesi
10 badem
2 kuru kayısı
Akşam 18:45
6 misket köfte
2 yk yoğurt
1 porsiyon salata
Sade soda
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk yavaş tempo yürüyüş (dizim ağrıyor yine)
Canım menü eklenen lik ilk sayfadaki ilk gönderinin ilk linki kuralları okuduysan orda yazıyprArkadaşlar sporu hangi linke yazıyoruz?doğru yere yazamadığım için spor yapmamışım gibi görünüyor
ya aslinda boyle çok zayıf kup kuru durmuyorum ama gorenler eski halime alışık oldukları için bide kadın dediğin etli butlu olur kafasindalar boyum kisa bize zayuflayinca hepten çocuk gibi gorunuyormusumHu huuu kızlar nabersiniz?soffty yawrum çok mu bir deri bir kemik görunuyorsun ki? Korumaya al fazla abartili bi zayif olduysan. Bilemedim valla... Ama sakın emeklerini zayi etme bak bize sürünüyoruzz
Ayyy salla o zmn. Sanki kilo çok iyi bir şey rahatlamisssindir kesin. Üstunden bi yük kalkmıştır. Esimle yuruyuşe gittik biz de akşam üzeri. Çok dik bir yokuş vardı cıktigimda zor nefes alıyodum inan ki. Sanki 70 yaşında gibi hissediyorum bu halde. Hele en son kattaki sınıflarda dersim varsa cıkana kadar nefes nefese kalıyom. Hep kilodan heeeeeppp. Salla gitsin o zmn...ya aslinda boyle çok zayıf kup kuru durmuyorum ama gorenler eski halime alışık oldukları için bide kadın dediğin etli butlu olur kafasindalar boyum kisa bize zayuflayinca hepten çocuk gibi gorunuyormusum
Eskiler zaten zayıflık sevmezki boşver banada anneannem öyle dedislm kızlar bugün hiç giremedim anneme gittim geldim her gören kurumuşsun diyor özellikle babaannem yarın bugün zayifliktan hastalanirsan bozusuruz anne ni filan gondermem yanına deyip durdu hic beğenmedi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?