Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aynen canım annemle bugün pazara çıktık eşyamizi yuklendik geliyoruz elimde bebek arabası altı dolu annem diyoki niye hizli yuruyon bilmem ben normal de de böyle yürüyorum dedim tempolu ama dedim kendimi pire gibi hissediyorum daha dincim

Menum
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk süzme peynir
1 ince dilim çavdar ekmeği
1 dilim normal ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Çay
Domates, salatalik
3 yeşil zeytin

Ara Nescafe (yarım paket)

16:30
6 kaşık makarna
1.5 kase cacık

Begendim menünü tatlım. Cacığı az içmişsin canım tok tutardı o acıkmazsin umarim. Makarnanin yani cok boş kalmiş sebze fln olsaydi keşkem

Begendim menünü tatlım. Cacığı az içmişsin canım tok tutardı o acıkmazsin umarim. Makarnanin yani cok boş kalmiş sebze fln olsaydi keşkem
Akşama sebze yiyecektim, dayanadım. Günlük 100 Gr karbonhidrati aşmamaya çalışıyorum ama bugün aştım maalesef. 1 tabak makarna yedim diye suçluluk hissediyorum ama 1080 kalori aldım bugün. Cislar korkutuyor, bulut sopa gösterecek diye..

1080 kalori çok az bebeeemiyice ölçüp biçip öyle yiyon haa

1080 kalori çok az bebeeemiyice ölçüp biçip öyle yiyon haa
Karbonhidrat çok aldım diye öyle oldu. Yoksa 1200 oluyor çoğu zaman. Bir de dün ekmekle çokokrem kaçamağım vardı. Ee tartıya da kaldı 2 gün. Gece çocuklar uyutmadi 2 saat arayla uyandırdilar, spor da yapamadım.. mecburen yemeği kistim..

Vallahi bravo canım, bu azimle kısa zamanda kilolar ucacak

Anladım bacı zaten uykusuzluk kaderimizSen çok daha iyIsini bilirsin bacimben de kalori takibine geri dönsem iyi olacak gibi

Bu arada arkadaşlar sporu buraya yazdığımızda herkes görüp teşvik oluyordu diğer linkte kimse kim ne spor yapmış diye bakıp gaza gelmiyor. O yüzden buraya yazılmaya devam etmesini öneriyorum liste burdan yazılıp devam ediyordu daha önce. Ne dersiniz hepinizin fikrini almak isitoyeum

04.04.2018 çarşamba

Sabah 11.30
1 kase roka salatası
1 büyük patates kızartması
Az biber salçası ve tereyağı
4 zeytin
4 fincan çay
6 parça keçi peyniri
2 parça tel peynir

Öğle 14.30
Yarım tarçınlı elma
1sb süt
4-5 gojiberry
1ceviz

Akşam 19.00
3 içli köfte
1 kasebaharatlı yoğurt
1 avuç antep fıstığı

Çok mu az olması gereken bence. Varsayalaım günlük alman gereken 1500ise sabit kalmanı sağlayan 1500dür sen 1000yersen zayıflarsın anladın mı
kız ne yaptın.
1500 bazal metabolizma hızı, yani sadece nefes alıp bütün gün hiç kıpırdamadan yaktigimiz. 1900 civarı benim almam gereken. 1200 bile az da ayarlamayi, dengelemeyi beceremiyorum.

Çok mu az olması gereken bence. Varsayalaım günlük alman gereken 1500ise sabit kalmanı sağlayan 1500dür sen 1000yersen zayıflarsın anladın mı
Bacim benim almam gereken 2000 fln oluyodu yanlis hatirlamiyosam. Yalniz hep duydugum 1000 kalorilik diyetlerin çok sagliksiz oldugu. Ondan öyle dedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…