aynen canım annemle bugün pazara çıktık eşyamizi yuklendik geliyoruz elimde bebek arabası altı dolu annem diyoki niye hizli yuruyon bilmem ben normal de de böyle yürüyorum dedim tempolu ama dedim kendimi pire gibi hissediyorum daha dincimAyyy salla o zmn. Sanki kilo çok iyi bir şey rahatlamisssindir kesin. Üstunden bi yük kalkmıştır. Esimle yuruyuşe gittik biz de akşam üzeri. Çok dik bir yokuş vardı cıktigimda zor nefes alıyodum inan ki. Sanki 70 yaşında gibi hissediyorum bu halde. Hele en son kattaki sınıflarda dersim varsa cıkana kadar nefes nefese kalıyom. Hep kilodan heeeeeppp. Salla gitsin o zmn...
Begendim menünü tatlım. Cacığı az içmişsin canım tok tutardı o acıkmazsin umarim. Makarnanin yani cok boş kalmiş sebze fln olsaydi keşkemMenum
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk süzme peynir
1 ince dilim çavdar ekmeği
1 dilim normal ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Çay
Domates, salatalik
3 yeşil zeytin
Ara Nescafe (yarım paket)
16:30
6 kaşık makarna
1.5 kase cacık
Akşama sebze yiyecektim, dayanadım. Günlük 100 Gr karbonhidrati aşmamaya çalışıyorum ama bugün aştım maalesef. 1 tabak makarna yedim diye suçluluk hissediyorum ama 1080 kalori aldım bugün. Cislar korkutuyor, bulut sopa gösterecek diye..Begendim menünü tatlım. Cacığı az içmişsin canım tok tutardı o acıkmazsin umarim. Makarnanin yani cok boş kalmiş sebze fln olsaydi keşkem
1080 kalori çok az bebeeemAkşama sebze yiyecektim, dayanadım. Günlük 100 Gr karbonhidrati aşmamaya çalışıyorum ama bugün aştım maalesef. 1 tabak makarna yedim diye suçluluk hissediyorum ama 1080 kalori aldım bugün. Cislar korkutuyor, bulut sopa gösterecek diye..
Karbonhidrat çok aldım diye öyle oldu. Yoksa 1200 oluyor çoğu zaman. Bir de dün ekmekle çokokrem kaçamağım vardı. Ee tartıya da kaldı 2 gün. Gece çocuklar uyutmadi 2 saat arayla uyandırdilar, spor da yapamadım.. mecburen yemeği kistim..1080 kalori çok az bebeeemiyice ölçüp biçip öyle yiyon haa
Vallahi bravo canım, bu azimle kısa zamanda kilolar ucacak4 nisan menü
Sabah 07:00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 siyah zeytin
Yarım domates
2 ceviz
Öğlen 12:30
1 porsiyon taze fasulye
4 yk yoğurt
3 kuru kayısı
1 porsiyon salata
Ara: 13:00
Sade Türk kahvesi
10 badem
2 kuru kayısı
Akşam 18:45
6 misket köfte
2 yk yoğurt
1 porsiyon salata
Sade soda
Su: 3,5 lt
Spor: 30 dk yavaş tempo yürüyüş (dizim ağrıyor yine)
Anladım bacı zaten uykusuzluk kaderimizKarbonhidrat çok aldım diye öyle oldu. Yoksa 1200 oluyor çoğu zaman. Bir de dün ekmekle çokokrem kaçamağım vardı. Ee tartıya da kaldı 2 gün. Gece çocuklar uyutmadi 2 saat arayla uyandırdilar, spor da yapamadım.. mecburen yemeği kistim..
Çok mu az olması gereken bence. Varsayalaım günlük alman gereken 1500ise sabit kalmanı sağlayan 1500dür sen 1000yersen zayıflarsın anladın mı1080 kalori çok az bebeeemiyice ölçüp biçip öyle yiyon haa
Bulut kendi dahil herkesi takımdan atacakAkşama sebze yiyecektim, dayanadım. Günlük 100 Gr karbonhidrati aşmamaya çalışıyorum ama bugün aştım maalesef. 1 tabak makarna yedim diye suçluluk hissediyorum ama 1080 kalori aldım bugün. Cislar korkutuyor, bulut sopa gösterecek diye..
Başlayalım cnm. Ben zaten yapıyordum ilk basladigimda. Bırakınca ipler koptu zaten...@Edebiye 006 bende kalori hesabı yapıcam flo gibi senle başlayalım
Ben bi siteden takip ediyodum ayrica zaten telefonda da program var ikisinden de takip ediyodum.başlarim yarin yine@Edebiye 006 bende kalori hesabı yapıcam flo gibi senle başlayalım
İnşallah tatlımmmm hep beraberYa supersin canım yaaamasallah boyle dewam edersen kısa surede hedefine ulasacaksin kız
Teşekkürler canım, hepimiz ulaşalım hedefimize inşallahVallahi bravo canım, bu azimle kısa zamanda kilolar ucacak
kız ne yaptın.Çok mu az olması gereken bence. Varsayalaım günlük alman gereken 1500ise sabit kalmanı sağlayan 1500dür sen 1000yersen zayıflarsın anladın mı
Bacim benim almam gereken 2000 fln oluyodu yanlis hatirlamiyosam. Yalniz hep duydugum 1000 kalorilik diyetlerin çok sagliksiz oldugu. Ondan öyle dedim yaniÇok mu az olması gereken bence. Varsayalaım günlük alman gereken 1500ise sabit kalmanı sağlayan 1500dür sen 1000yersen zayıflarsın anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?