- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
O zaman da takip edene zor olacak. Burada mesajlar kalabalık malum. Ama takip edeni etiketlersek her mesajda takibi kolaylaşabilir.Bu arada arkadaşlar sporu buraya yazdığımızda herkes görüp teşvik oluyordu diğer linkte kimse kim ne spor yapmış diye bakıp gaza gelmiyor. O yüzden buraya yazılmaya devam etmesini öneriyorum liste burdan yazılıp devam ediyordu daha önce. Ne dersiniz hepinizin fikrini almak isitoyeum
1000 kalori açlık sınırı. Vücut kıtlık çekiyor. İce candy diyetisyene uymalı. Ben bugün ekmek de yedim, makarna da yedim ama günlük maksimum karbonhidrat alımını geçmedim. 6 dilim ekmek onun için ideal. Duy sesimi şeker.Bacim benim almam gereken 2000 fln oluyodu yanlis hatirlamiyosam. Yalniz hep duydugum 1000 kalorilik diyetlerin çok sagliksiz oldugu. Ondan öyle dedim yani
Gördükçe aklıllarına geliyor yada utanırız görünce diye düşündüm bilemedim benden önce ne kadar süre o aistwm devam etti bilmiyorum ama etmek isteyen ediyordu gibi. Gerçi ben şey yapabilirim son uyurken son mesaj olarak en sone eklerim olmadıO zaman da takip edene zor olacak. Burada mesajlar kalabalık malum. Ama takip edeni etiketlersek her mesajda takibi kolaylaşabilir.
Listeyi ilk başlatan seni etiketledim, sonra her mesajda senin etiketin olduğu için sonuncusu bulma da kolay olabilir.Gördükçe aklıllarına geliyor yada utanırız görünce diye düşündüm bilemedim benden önce ne kadar süre o aistwm devam etti bilmiyorum ama etmek isteyen ediyordu gibi. Gerçi ben şey yapabilirim son uyurken son mesaj olarak en sone eklerim olmadı
Yok kız zaten diyetisyene gidene hiç sözümüz yok ben kimim kiBacim benim almam gereken 2000 fln oluyodu yanlis hatirlamiyosam. Yalniz hep duydugum 1000 kalorilik diyetlerin çok sagliksiz oldugu. Ondan öyle dedim yani
Olur tabi bu günde geçsin yarın herkes tamam derse öyle yapalımListeyi ilk başlatan seni etiketledim, sonra her mesajda senin etiketin olduğu için sonuncusu bulma da kolay olabilir.
O zaman oylama baslasinOlur tabi bu günde geçsin yarın herkes tamam derse öyle yapalım
sen de haklisin bacim. Yine de 1300 ü gecmemek lazım( kendim için soyluyorum) . Hadi sen neyse hedefe yaklaştın ama benYok kız zaten diyetisyene gidene hiç sözümüz yok ben kimim ki
Ama ben vücut az yemeyi görmezse depodakinide kullanıp eritmez diye düşünüyorum kendimce
AyyyyHahaha Gül'ün biraz. Bu da benim emektar. Kociş hediye alacakmış küçüğünü. Geçen kıs kıs gülüyordu tezgahta yer kalmamış diye.
Bu da ucuz, 15e almıştı eşim. Ama amaç yazın domates, incir, köyden gelen peyniri falan tartmakti. Ben aldım bahçedeki depodan, sildim, baş tacı ettim.Ayyyykız sen nettin bacı ben de şu kücük kibar satilan mutfak tartilari var ondan saniyom yaaa kız çok ucuz onlar al bir taneee kıyamam yaaa
Yaaa 15 mi?? Kız cidden ucuzmuş haklısın o zmn. Hemen bi koşu ben de alam bundanBu da ucuz, 15e almıştı eşim. Ama amaç yazın domates, incir, köyden gelen peyniri falan tartmakti. Ben aldım bahçedeki depodan, sildim, baş tacı ettim.
Al al. Kafamizi kizdirirlarsa önlerine koyduğumuz yemeğe adisyon keserk parasini hesaplariz bunla. 1 Gr hassasiyetinde.Yaaa 15 mi?? Kız cidden ucuzmuş haklısın o zmn. Hemen bi koşu ben de alam bundan
Al al. Kafamizi kizdirirlarsa önlerine koyduğumuz yemeğe adisyon keserk parasini hesaplariz bunla. 1 Gr hassasiyetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?