- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kız hedefim 55. On kilom var daha merak etme düzenli yapsak kuralına uygun herşeyi ne güzel de veririizz. Biraz önce hesap yaptım 1300 ye diyor 1000 yemeliyken 2000yemişimsen de haklisin bacim. Yine de 1300 ü gecmemek lazım( kendim için soyluyorum) . Hadi sen neyse hedefe yaklaştın ama ben
Buyursun gelsin canımKaptanımbulutungokyuzu yer var mı? Bdv den geliyom da. Bir arkadaş kilolarindan muzdarip davet ettim de
bundan bende de varHahaha Gül'ün biraz. Bu da benim emektar. Kociş hediye alacakmış küçüğünü. Geçen kıs kıs gülüyordu tezgahta yer kalmamış diye.
Günaydın kuzum en yakın eczane 5km uzakta nasil bir yer ki anlamadım. Otelde aksam 4.5 5e kadar egitimdeyiz. Egitim sonrasi 3 gundur hep 10bin adimi geçiyorum. Sonra spor salonuna gidiyorum. Yapabildiğim kadar yapıyorum. Insallah kilo veririm. Sen nasilsin nasil gidiyorB bibliyofil_k nettin bacı?görünmüyon sanki? Tartı işine cözüm buldun mu? Kafayı dagıtabildin mi azcık kuzum
Spor salonunda ya da masaj salonunda falan tartı vardır. Otel resepsiyonuna bir sor istersen.Günaydın kuzum en yakın eczane 5km uzakta nasil bir yer ki anlamadım. Otelde aksam 4.5 5e kadar egitimdeyiz. Egitim sonrasi 3 gundur hep 10bin adimi geçiyorum. Sonra spor salonuna gidiyorum. Yapabildiğim kadar yapıyorum. Insallah kilo veririm. Sen nasilsin nasil gidiyor
Haklisin canim.Ne kadar doğru ve ne kadar süre uyguladığın önemli bence
Oo çok yoğunsun ama ba burayı ihmal etme çok geçen hafta olmadı bu hafta diye diye herkes gün atıyorallah kolaylık versin.
Bende keyifsizim biraz iyi spor yaptım şuan rahatladım biraz
Bak ihmal etme buraları bahar hiç kimseyr iyi gelmedi
ahh o kilolardan muzdarip olmayan cok az zatiKaptanımbulutungokyuzu yer var mı? Bdv den geliyom da. Bir arkadaş kilolarindan muzdarip davet ettim de
Keyifsizim çünkü takımda etkileşim sıfır bu gidişle kapatılacak moralim bozuluyorHaklisin canim.
Hayirdir sen neden keyifsizsin hersey yolundadir umarim
canım 15 kişiyiz normalde bu takımda hani 15 kişiNEDEN YAAA KAPANMASIN BEN DAHA YENI GELDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?