Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sen de haklisin bacim. Yine de 1300 ü gecmemek lazım( kendim için soyluyorum) . Hadi sen neyse hedefe yaklaştın ama ben
Kız hedefim 55. On kilom var daha merak etme düzenli yapsak kuralına uygun herşeyi ne güzel de veririizz. Biraz önce hesap yaptım 1300 ye diyor 1000 yemeliyken 2000yemişim

Selam kızlar

04 Nisan Çarşamba menü ,
Kahvaltı 12.00;1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 küçük domates

Ara 13.30;sade türk kahvesi

Ara 17.30;beyaz çay
1 kivi

Akşam 20.00; yarım kase mercimek çorbası
3 köfte ,3 patates
3 yk Kırmızı lahana salatası
3 yk zeytinyağlı brokoli

Ara 21.30;yeşil çay, 6 badem ,3 ceviz

2,5 lt su

Hahaha Gül'ün biraz. Bu da benim emektar. Kociş hediye alacakmış küçüğünü. Geçen kıs kıs gülüyordu tezgahta yer kalmamış diye.
bundan bende de varama dolabın tepesinde duruyor tezgahta mimik mutfak tartisi kullaniyom

B bibliyofil_k nettin bacı?görünmüyon sanki? Tartı işine cözüm buldun mu? Kafayı dagıtabildin mi azcık kuzum
Günaydın kuzum en yakın eczane 5km uzakta nasil bir yer ki anlamadım. Otelde aksam 4.5 5e kadar egitimdeyiz. Egitim sonrasi 3 gundur hep 10bin adimi geçiyorum. Sonra spor salonuna gidiyorum. Yapabildiğim kadar yapıyorum. Insallah kilo veririm. Sen nasilsin nasil gidiyor

Spor salonunda ya da masaj salonunda falan tartı vardır. Otel resepsiyonuna bir sor istersen.

Haklisin canim.

Hayirdir sen neden keyifsizsin hersey yolundadir umarim

4 nisan menum
sabah: 2 tane yumurta 1 tatli kasigi tereyaginda, 2 dilim ekmek, 2 yk domatesli sebzeli sos, 2 dilim peynir
ara: 1 fincaan sutlu kahve, 5 hurma, 1 avuc fistik
aksam - 15:30- yarim yemek tabagi kiymali makarna, 1 kase yogurt
ara -18:00 - 1 elma

su: 3 lt

ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.

SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN

@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET/HAYIR
@karamelli_turta EVET/HAYIR
@Edebiye 006 EVET/HAYIR
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET/HAYIR
@DeryaOnDiet EVET/HAYIR
@asya_01 EVET/HAYIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…