benım fıkrım EVETARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET/HAYIR
@karamelli_turta EVET/HAYIR
@Edebiye 006 EVET/HAYIR
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET/HAYIR
@DeryaOnDiet EVET/HAYIR
@asya_01 EVET/HAYIR
İyı sayilir yerimde sayiyorum ona canim sıkılıyo. Direnç kilosu diye bir seyden bahsediyorsunuz ya o ne ki sen biliyon mu bacı? Galiba oradayim ben. Çünku uzun yillar 78 dim ben. Şimdi inemedim ordan bir türlüGünaydın kuzum en yakın eczane 5km uzakta nasil bir yer ki anlamadım. Otelde aksam 4.5 5e kadar egitimdeyiz. Egitim sonrasi 3 gundur hep 10bin adimi geçiyorum. Sonra spor salonuna gidiyorum. Yapabildiğim kadar yapıyorum. Insallah kilo veririm. Sen nasilsin nasil gidiyor
Çok iyi yaaa tebrikler canimGÜNAYDIN 82,8 GELDIM OLEY DIYETIME DEVAM SPOR YAPMADIM AMA BU AKŞAM YAPARIM
Yaaa nooooKeyifsizim çünkü takımda etkileşim sıfır bu gidişle kapatılacak moralim bozuluyor
Unutulmuştur bacım sen oyunu kullan ekle kendini hacıbenım fıkrım EVET
listtede yokum ama :)
Menülerine bayiliyorum bebeeemSelam kızlar
04 Nisan Çarşamba menü ,
Kahvaltı 12.00;1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
4 siyah zeytin
1 küçük domates
Ara 13.30;sade türk kahvesi
Ara 17.30;beyaz çay
1 kivi
Akşam 20.00; yarım kase mercimek çorbası
3 köfte ,3 patates
3 yk Kırmızı lahana salatası
3 yk zeytinyağlı brokoli
Ara 21.30;yeşil çay, 6 badem ,3 ceviz
2,5 lt su
canım sporun çok az onun etkisi vardır gitmeyen kilodaİyı sayilir yerimde sayiyorum ona canim sıkılıyo. Direnç kilosu diye bir seyden bahsediyorsunuz ya o ne ki sen biliyon mu bacı? Galiba oradayim ben. Çünku uzun yillar 78 dim ben. Şimdi inemedim ordan bir türlü
Çok iyi yaaa tebrikler canim
Yaaa nooooben bu takımsız biterim... katilım yapalım kızlarr canlarım. Ben okul ew bebek bu ara çok ilgilenemedim. Yazilılar da okunmayı bekliyor
Unutulmuştur bacım sen oyunu kullan ekle kendini hacı
Evet canım, ben mutlaka yapıyorum . Sadece kalori de degil. Besinlerin yağ, kh ve protein miktarlarını da takip ediyorumHeeeyy kızlarrflorence_N bulutungokyuzu kalori takibi şeysine başladiniz demi bugün? Gerçi flo yapiyodu zaten de
aynen aynen inşallah tuttururum hep. 1000i gemezsem süper olur bi iki hafta en azından. sende başladın dimi. birde etiket olmadı dimi listede galiba şeyden çok etiketledim onsdan olmadıHeeeyy kızlarrflorence_N bulutungokyuzu kalori takibi şeysine başladiniz demi bugün? Gerçi flo yapiyodu zaten de
ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET/HAYIR
@karamelli_turta EVET/HAYIR
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
@DeryaOnDiet EVET/HAYIR
@asya_01 EVET/HAYIR
Ne bileyim kuzum sanki topiğin en çok yiyeni benmişim gibi geliyorMenülerine bayiliyorum bebeeemsüpper gidiyorsun
Yok yok olmuş etiketaynen aynen inşallah tuttururum hep. 1000i gemezsem süper olur bi iki hafta en azından. sende başladın dimi. birde etiket olmadı dimi listede galiba şeyden çok etiketledim onsdan olmadı
Listeyi alıntıla, saçma yazıları sil ve adının yanındaki hayiri sil, öyle paylaş
Az menulerde genelde karbonhidratin dibine vurulmuş oluyo kendimden biliyomNe bileyim kuzum sanki topiğin en çok yiyeni benmişim gibi geliyor
Genel menüler daha az sanki
Canım spor olarak sadece yuruyis yapabiliyorum... diger turlu hayat zehir oluyo bana. Belim boynum omzum her yerim ağriyo. Az bi hareket yapsam mekik fln çeksem...canım sporun çok az onun etkisi vardır gitmeyen kiloda
Bildirim olarak gelmedi bana, tesadüfen gördüm cnmARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET/HAYIR
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
@DeryaOnDiet EVET/HAYIR
@asya_01 EVET/HAYIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?