- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
mekikte ağrıtır. hafif eggzersizler yazıp bak bakalım internetten birde jj veya ip atlasan oonlardada mı ağrıyor kız sen gençsin ne buCanım spor olarak sadece yuruyis yapabiliyorum... diger turlu hayat zehir oluyo bana. Belim boynum omzum her yerim ağriyo. Az bi hareket yapsam mekik fln çeksem...
Bu arada tam mekik çekebiliyorsanız çekin arkadaşlar rahatsızlığınız yoksa. 2cm inceimiş göbeğim çok mutlu oldum çok. aylardır en çok gözüme batan ve gitmeyen yerim orasıydı hala var tabi ama bunada şükür
Keyifsizim çünkü takımda etkileşim sıfır bu gidişle kapatılacak moralim bozuluyor
Ben iki gün ceza aldım o yüzden giremedim mahkemelik olurmuyum. Avukatlar 5 gün içinde dönüş yapıcaklarmış
ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR
Böyle değil, alıntıla, saçma yazıları sil, adının yanındaki hayiri sil öyle paylas
Tmm. Yasak yedim 2 gün. Awukatlar dönüş yapıcakmış. Bu işin aslı astarı nedir ? Bilginiz warmıBöyle değil, alıntıla, saçma yazıları sil, adının yanındaki hayiri sil öyle paylas
ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET/HAYIR
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR
canım haklısın.ama inan sıkıntılarım var giremiyorum kaç gündür.maddi sıkıntıdan dolayı eşim gece de çalışmaya başladı.askere gitmesine 1 aydan az kaldı hem gece hem gündüz çalışacak gidenede kadar.çocuğa vakit ayırıyorum mecburen çünkü baba yok sürekli evde çatlıyor.kapıya çıkarıyorum parka götürüyorum derken akşam oluyor.akşamda yapışıyor huysuz ağlıyorSen zaten buraya ne sporunu ne menünü yazıyosun kaçamaklrını görüp kızamıyoruzdaa
paşa seviyor diye yapıyorum canım.mecburen yapıyorum.benim yememem gerekiyor kendimi tutmam lazım yaniYapmasaydın yemezdin.
yahu kimse spor yapmıyor mu bu nee
Bilmiyorum canım. Ne yazdığına ve yazdığın kişinin şikayetçi olup olmamasına bağlı diye düşünüyorum.Tmm. Yasak yedim 2 gün. Awukatlar dönüş yapıcakmış. Bu işin aslı astarı nedir ? Bilginiz warmı
Burda awulatlar arama yapıyormu ? Yoksa yasak mı yiyoruz sadeceBilmiyorum canım. Ne yazdığına ve yazdığın kişinin şikayetçi olup olmamasına bağlı diye düşünüyorum.
Bilmiyorum, hiç başıma gelmedi. Hakaretten Ban yedin sanırım, hakaret suç olduğu için arayacaklardir.Burda awulatlar arama yapıyormu ? Yoksa yasak mı yiyoruz sadece
Noldu yawrum? Ayy çok geçmiş olsunBurda awulatlar arama yapıyormu ? Yoksa yasak mı yiyoruz sadece
batsınNoldu yawrum? Ayy çok geçmiş olsunbenim de bilgim yok bacı. Yasaklıysan idare edilir heralde. Bitti mi yasak şeysi. Bizimle misin yani bundan sonra.
Geçen sana ne yazacaktim biliyon musenden nedense bir delikanlı kız elektriği alıyom diyecektim.
Ne bilim kız yediginden içtiginden kuzu haşlama meselesinden sonra bu taniyi koydum sanaYere batsın delikanlılıkta dokralıktabana ne milletin derdinden. Doğru söyleyeni dokuz köyden kowarlar. Boşuma dememişler. Bu arada o delikanlı kız elektriği nasıl wardın öyle bir yargıya merak ettim D
batsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?