Çok fenasın walaNe bilim kız yediginden içtiginden kuzu haşlama meselesinden sonra bu taniyi koydum sana
Yapamazsın sen yazarsın yine bildigini. Yaz da bence faydalanıp faydalanmamak onlara kalmış. Haksız değilsin kesinlikle. Eleştiriyi kaldıramamış, yaşadıkları ona yetmiştir...Çok fenasın walakarar aldım bundan sonra yangın war diyene bir bidon benzin dökücem ya da çekirdek alıp elime yanışlarını izliycem
Kankamm bu hafta çok güzel diyet ve spor yaptım , kaçamak da yapmadım ama tartıda göreceğim rakam bomba olmayabilir
Hayırlı olsun kuzumKankamm bu hafta çok güzel diyet ve spor yaptım , kaçamak da yapmadım ama tartıda göreceğim rakam bomba olmayabilirçünkü 10 yıldır iki paket içtiğim sigarayı bıraktım salı günü. Ve kendimi bi acayip şiş hissediyorum.
Senn neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?
Yapamazsın sen yazarsın yine bildigini. Yaz da bence faydalanıp faydalanmamak onlara kalmış. Haksız değilsin kesinlikle. Eleştiriyi kaldıramamış, yaşadıkları ona yetmiştir...
ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.
SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN
@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR
Iyiyiz bacı. Sen nasilsin neler yaptın?slm kızlar ben geldim nasılsınız
ben bugün bebek görmeye gittim 3 saatim yollarda geçti eve aç olarak geldim kızı doyurdum kendim yedim dahada isim var biraz dinleyeyim sonra yaparimIyiyiz bacı. Sen nasilsin neler yaptın?
evet kendimicede birşeyler yapalım hem onlara hep kendimizepaşa seviyor diye yapıyorum canım.mecburen yapıyorum.benim yememem gerekiyor kendimi tutmam lazım yani
birde bu gün perşembe dikkate edelim diyoruz edebiye çok ayıp sana hemde seni hiç sigara içen bir kadın gibi hayal etmemiştim hayal kırııklığı yaşadım.. böyle tatlı bir kadına yakışmadı..5 nisan persembe menü
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
12.30
2 yumurta çırpilmiş tavada
1 dilim kepekli ekmek
2 kk süzme peynir
16.00
1 elma
2 hurma
18.30
1 kase karnibahar yağsız
2 köfte
Bitter 5 kare(180 kalori)
hoşgeldinizz çiriş nedir acaba. kayısıyı iki mi yesen abla gerçi dün müşben bugün bebek görmeye gittim 3 saatim yollarda geçti eve aç olarak geldim kızı doyurdum kendim yedim dahada isim var biraz dinleyeyim sonra yaparim
simdi semt pazarlarinda satiliyor bahar aylarinda daglardan toplanan bi ot ıspanak gibi yemeği yapılıyor borek yapiliyor aksam yemek olrak yoğurdu içine kayısı dograyip yedim emziriyorum ya anca yetiyor banahoşgeldinizz çiriş nedir acaba. kayısıyı iki mi yesen abla gerçi dün müş
direniyorum hayataevet kendimicede birşeyler yapalım hem onlara hep kendimize
canım alışırsın hayırlısıyla eşin gidince sıkıntın azalır azda olsa biliyorum ben seni güçlü kadındır asya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?