Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok fenasın wala karar aldım bundan sonra yangın war diyene bir bidon benzin dökücem ya da çekirdek alıp elime yanışlarını izliycem
Yapamazsın sen yazarsın yine bildigini. Yaz da bence faydalanıp faydalanmamak onlara kalmış. Haksız değilsin kesinlikle. Eleştiriyi kaldıramamış, yaşadıkları ona yetmiştir...

I icecandy naber kanka?yarına bomba gibi geliyorsun demi? Bekliyorum sabırsızlikla
Kankamm bu hafta çok güzel diyet ve spor yaptım , kaçamak da yapmadım ama tartıda göreceğim rakam bomba olmayabilir çünkü 10 yıldır iki paket içtiğim sigarayı bıraktım salı günü. Ve kendimi bi acayip şiş hissediyorum.

Senn neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?

Hayırlı olsun kuzum vaaayy salıdan beri içmiyor musun cidden? Tebriklerrr...ben de bırakabilsem keşke yarın kaç çıkacan senden çok merak ediyom ha

Yoooo artık kimsenin absürt yaşam tarzına hayatına burnumu sokmuycam tek doğrucu dawut benmiyim ayol her koyun kendi bacağımdan asılır. En iyisi hasta ruha sahip insanlardan uzak durmak lazım.
Yapamazsın sen yazarsın yine bildigini. Yaz da bence faydalanıp faydalanmamak onlara kalmış. Haksız değilsin kesinlikle. Eleştiriyi kaldıramamış, yaşadıkları ona yetmiştir...

ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.

SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN

@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET/HAYIR
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR

ARKADAŞLAR OYLAMA BAŞLATIYORUM. SPOR LİSTESİ DİĞER LİNKTEYKEN KİMSE KİMSENİN SPORUNU İNCELEMİYOR BAKMIYOR BURAYA YAZILIRSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. OYLAMAYA SUNUYORUM.

SPOR LİSTESİ BURADA BAŞLASIN BURADA DEVAM ETSİN. DİĞER LİNKE SPOR YAZILMASIN

@soffty EVET/HAYIR
@mrv2855 EVET
@compeng EVET/HAYIR
@elifff_9595 EVET
@karamelli_turta EVET
@Edebiye 006 EVET
@deyno EVET/HAYIR
@shameless35 EVET/HAYIR
@icecandy EVET/HAYIR
@ICanDoThis EVET/HAYIR
@tomrs EVET/HAYIR
@Makbiile EVET/HAYIR
@Desal EVET
@Gulumse25 EVET/HAYIR
@florence_N EVET
DeryaOnDiet HAYIR

5 nisan persembe menü

08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek

12.30
2 yumurta çırpilmiş tavada
1 dilim kepekli ekmek
2 kk süzme peynir

16.00
1 elma
2 hurma

18.30
1 kase karnibahar yağsız
2 köfte
Bitter 5 kare(180 kalori)

4 nisan menü
2 has yumurta
1 dilim tam buğday e
30 gr koyun p
1 yk çökelek
2 zeytin
ara 2 kayısı
öğlen
1 tabak çiriş yemegi
3 yi yoğurtlu bakla
4 tane etli yaprak sarma yoğurt
ara
2 dilim elma 10 badem
akşam 1 kase yoğurt tarcinli 4 kayısı

paşa seviyor diye yapıyorum canım.mecburen yapıyorum.benim yememem gerekiyor kendimi tutmam lazım yani
evet kendimicede birşeyler yapalım hem onlara hep kendimize
canım alışırsın hayırlısıyla eşin gidince sıkıntın azalır azda olsa biliyorum ben seni güçlü kadındır asya

birde bu gün perşembe dikkate edelim diyoruz edebiye çok ayıp sana hemde seni hiç sigara içen bir kadın gibi hayal etmemiştim hayal kırııklığı yaşadım.. böyle tatlı bir kadına yakışmadı..
bu gün kaç tane jj yaptın söyle bakalım

5 nisan menü
sabah yarım elma 5 badem
kahvalti
yarım simit
2 has yumurta
1 dilim peynir
3 incecik dilimli kaşar
6 tane zeytin (kız eline aldı ısırdı bıraktı mecbur yedim)
domates salatalik c.biber
iki lokmada ekmek kepekli (kızın artigi)
ara
1 sade türk kahvesi
1 badem şekeri
akşam 18
2kase tavuklu tarhana çorba
1 kase yoğurt
acikirsam yoğurt ve bitki çayı icerim

hoşgeldinizz çiriş nedir acaba. kayısıyı iki mi yesen abla gerçi dün müş
simdi semt pazarlarinda satiliyor bahar aylarinda daglardan toplanan bi ot ıspanak gibi yemeği yapılıyor borek yapiliyor aksam yemek olrak yoğurdu içine kayısı dograyip yedim emziriyorum ya anca yetiyor bana

evet kendimicede birşeyler yapalım hem onlara hep kendimize
canım alışırsın hayırlısıyla eşin gidince sıkıntın azalır azda olsa biliyorum ben seni güçlü kadındır asya
direniyorum hayatacanım bundan sonra menü paylaşımı yapamayabilirim çünkü ciddi anlamda zor günler geçiriyorum.burayı sizleri de bacı gibi gördüğümden söylüyorum.zaten bir size dert yanabiliyorum.ben yeme içmeyi paşaya göre ayarlamak zorundayımbir gün protein yapayım bir gün şunu filan yapamam artık.veya kendime ayrı bişeyler pişireyim durumum yokmalum bir annem vardı o da gittidestekçimizde yok.sıkıntılı bir dönem olacak 7 ay kadar.öyle yani menü paylaşmasam daha iyi olacak ama sohbetlere katılır kilo bildirimimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…